Last news in Fakti

23 Май, 2018 17:56 2 089 3

Закопчаха още трима наркодилъри във Врачанско

  • врачанско-
  • бяла слатина-
  • мездра-
  • наркотици

Специализираната полицейска акция срещу производството и разпространение на наркотици продължава

Закопчаха още трима наркодилъри във Врачанско - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията продължава акцията си срещу наркодилърите във Врачанско.

В къща в Бяла Слатина, обитавана от 25-годишния А.А., полицейските служители са открили и иззели 10 съцветия канабис, съобщиха от областната дирекция на МВР.

При извършен личен обиск на А.А., са открити 4 полиетиленови пликчета с бяло кристално вещество, което при направения наркотест реагира на амфетамин. В тротоарна тревна площ пред къщата му пък са намерени 2 съцветия, които при направения наркотест реагират на канабис. На същото място е намерена и станиолова сгъвка с големината на яйце, с множество бели кристали, които при направеният наркотест реагират на амфетамин. А.А. е задържан в РУ Бяла Слатина. Образувано е бързо производство.

След оперативно-следствени действия на улица в града е спрян за проверка лек автомобил SsangYong, управляван от 23-годишния местен жител М.Х. При спирането на автомобила, водачът изхвърлил през прозореца листна маса, която при направения накротест реагира на канабис. Водачът е изпробван с техническо средство „DRUG CHECK 3000“, което отчело наличие на метамфетамин и канабис. Водачът е представен в болницата в града, където е отказал да даде кръв и урина за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. Уведомен е дежурен прокурор. М.Х. е задържан в районното управление в Бяла Слатина.

Около 22:50 часа на улица в Мездра е спрян за проверка лек автомобил Audi А3, управляван от 21-годишния местен жител А.Д. При извършената проверка с техническо средство, уредът отчел положителна проба на тетрахидроканабинол. При претърсване на автомобила е намерена саморъчно сгъната цигара, съдържаща суха листна маса. Открити са също полиетиленово пликче тип „спейсбек“, съдържащо суха листна маса с тегло 0,36 грама, която по данни на А.Д. е „чай“. Намерен е и „гриндер“ за смилане на суха листна маса, съдържащ остатъци от канабис. А.Д. е задържан в районното полицейско управление в Мездра. Образувано е бързо производство и е уведомена Районна прокуратура-Мездра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мери джеин

    5 0 Отговор
    Тиа са големи смешници 0.36гр. Фанали са двама,трима наркомани и край управиха врачански те наркопласьори! И вие пак го побликувате невиждате ли че са смешни!
  • 2 Пешо

    4 0 Отговор
    Брей, че то от месец насам във Враца изпоарестуваха сума ти дилъри, то остана ли някой в града да не е арестуван?
  • 3 сьд

    0 0 Отговор
    А в СОФИЯ да не изчезнаха