24 Май, 2018 21:27 3 788 2

Хванаха наркодилъри, снабдявали затвора в Пловдив с хапчета

  • наркодилъри-
  • затвор-
  • пловдив

Над 2 кг хапчета са намерени в колата им

Двама наркодилъри са били арестувани по време на спецоперацията на Криминална полиция в Пловдив през уикенда. В неделя служители на сектора влязоха изненадващо в затвора в Пловдив и при обиските откриха голямо количество телефонни апарати, наркотици и фалшива валута.

44-годишен софиянец и приятелката му, която е на 37 години , са били спрени за проверка на бул. "Карловско шосе" , на една от бензиностанциите на входовете на града. Криминалистите са претърсили мерцедеса им, тъй като имало информация, че двойката транспортира голямо количество наркотици. В колата са открити близо 14 000 таблетки "ривотрил" с тегло над 2 кг.

По случая е образувано досъдебно производство, а двамата са задържани за 72 часа. В последствие жената е преместена в болница, тъй кто здравословното й състояние се влошило.

Според източници на TrafficNews.bg количеството, превозвано от двойката, е било предназначено за затвора в Пловдив.

Там при обиските бяха намерени хероин, марихуана, бонзай и амфетамини, а също така в склада на затвора полицията откри 27 апарата.

В момента тече проверка на всички складови помещения на територията на затвора.

Материално отговорно лице на въпросния склад бил затворникът Ивайло Асламашки, а вътре били съхранявани дрехи, завивки и постелки на затворниците.

Тече пълна ревизия и на складовете, в които се съхраняват телефони и други забранени вещи, иззети при проверки от затворници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    8 2 Отговор
    Нещо ченгета, менгета, замесени няма ли бе, Венци? Я не се занимавай с глупости , ами кажи, какво става с Кмета на община Север! Там е твоята сила.
  • 2 Хъво

    4 1 Отговор
    От този склад се снабдява цяла БългариЯ