25 Май, 2018 16:12 1 884 1

Вандал потроши с брадва вратата на мъж заради неуредени сметки

  • врата-
  • брадва-
  • вандал

Вандал, потрошил с брадва входната врата на мъж от Роман, бе изпрашен на подсъдимата скамейка, съобщи BulNews.bg. Делото срещу В.Г. се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите постановиха условна присъда от 8 месеца затвор. Причината за агресията били неуредени сметки.

От документите по делото става ясно, че подсъдимият е жител на Криводол, с основно образование е, безработен и е бил осъждан, но е реабилитиран.

Нападението е станало на 2 ноември миналата година в Роман. Разбеснелият се мъж грабнал брадва и тръгнал да отмъщава на съгражданина си Й.В., като насече входната му врата. Докато забивал брадвата обаче, собственикът на апартамента извикал полиция.

Униформените се отзовали светкавично и закопчали 44-годишният нападател. Той бил задържан за 24 часа в ареста, като едва преди дни бе осъден за постъпката си.

Освен условната присъда, В.Г. ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на 214 лева. Присъдата не е окончателна и може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Условна присъда (никаква реално) за изключително опасно деяние, рецидив, няма да плати дори вратата на човека. Страхотно наказание, правосъдие е неточна дума. За какво въобще водят дела, а не си го нахранят и пуснат човека, даже може и да му напазаруват за ден-два.