28 Май, 2018 21:06 1 244 2

Мъж вилня в дома на бившата си

  • скандал

Отхвърлен Ромео беше арестуван и ще се изправи пред съда, след като вилня в дома на бившата си изгора в Горна Оряховица.

В неделя около обяд 23-годишният Н.В. отишъл до квартирата на бившата си приятелка с намерението да я убеди да поговорят и тя да се върне отново при него.

След като момичето отказало да го пусне в жилището обаче, той се разгневил, разбил входната врата и нахлул вътре, като потрошил компютъра й.

След подадения сигнал, полицията арестувала нападателя и срещу нето е образувано бързо производство за незаконно проникване в чужда собственост и увреждане на чуждо имущество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    8 3 Отговор
    Поредния селяк. Взел се на сериозно.
  • 2 Townboy

    3 3 Отговор
    Анаболен лумпен с аграрен манталитет!