Last news in Fakti

31 Май, 2018 14:38 1 317 4

Хора на Райфъла обявиха гладна стачка в затвора

  • атанас червенков-райфъла-
  • стачка-
  • затвор

Двама от бандата на Райфъла обявиха гладна стачка в Пловдивския затвор. Гладна стачка са започнали Симеон Генов и Бисер Романов, съобщи Блиц.

Гладната стачка е заради отказ от правосъдие и за нея са уведомени правосъдният министър, окръжния прокурор на Пловдив, председателят на Окръжния съд в Града под тепетата и началникът на пловдивския затвор.

Симеон Генов и Бисер Романов са от групата на емблематичния бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла, който вече трета година търка наровете в затвора. Именно на тях и на още трима Райфъла беше възложил мокри поръчки като убийството на управителя на пловдивска клиника Аргир Гяуров и палеж на няколко коли, сред които на собствената си любовница, на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов и на още няколко бивши свои приятели.

За пореден път вчера част от съдиите в Пловдивския съд си дадоха отвод. Сагата тече отдавна и никой от магистратите не иска да се ангажира с делото на Райфъла.

Припомняме, че Червенков беше осъден на 13 години затвор, но заради процесуално пропуски и нарушения делото бе върнато за ново разглеждане.

Заради буйния си нрав и постоянните скандали, побоища и екшъни, които сътворяваше в затвора в Пловдив, Райфъла бе преместен в столичния зандан. Все още не е ясно докога ще продължи гладната стачка на двама от бандитите му, но те са декларирали, че тя ще бъде безсрочна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 2 Отговор
    Дръжте ги така и ги погребете след "успешен опит за самоубийство чрез глад".

    Тъкмо ще ни спестят и пари от бюджета за прехрана.
  • 2 Мечете

    2 1 Отговор
    Ко ? НЕ ! Тогава да мрад гладни ...
  • 3 баба

    0 0 Отговор
    Те не искат да гладуват, а да влязат в новините.Да влязат и в затворническия и в медиийния изолатор.
  • 4 НАБЛЮДАТЕЛ

    0 0 Отговор
    НА МЕН ДРУГО МИ ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ, СЪДИИТЕ СИ НАПРАВИЛИ ОТВОД И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА ДЕЛОТО И КАКВА Е ТАЗИ ДЕТО Е ЕДНОВРЕМЕННО И НА РАЙФЪЛА И НА ДЕПУТАТ , БОЖЕ ТИЯ МАЙ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА РОТА