1 Юни, 2018 18:49 1 189 0

2 години затвор за рецидивист след поредната му кражба

  • рецидивист-
  • затвор-
  • кражба-
  • румънци

Мирослав Д. задигнал над 5000 лева от румънски туристи, отседнали в хотел на Черноморието ни

2 години затвор за рецидивист след поредната му кражба - 1

Съдът в Бургас осъди мъж на две години затвор за кражба в хотел. Мирослав. Д. извършил престъплението в условия на тежък рецидив.

Той е осъден, че на 28 юли 2017 г. в морския град е откраднал 900 евро, румънски леи на стойност 786 лв. и портмоне от румънка, толкова взел и от съпруга ѝ. Общо Мирослав откраднал 5205 лв от румънското семейство.

Апашът влязъл в хотелската стая на семейството лесно, тъй като вратата не била заключена. Парите се намирали в чанта оставена на леглото, на което потърпевшите спели.

Няколко дни по-късно полицията го задържала.

Мирослав Д. е осъждан многократно за подобни престъпления. Той трябва да изтърпи наказанието си при първоначален "строг" режим в затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА