Last news in Fakti

3 Юни, 2018 19:49 11 805 8

Руснаци станали свидетели на разстрела на хазартния бос

  • слънчев бряг-
  • хазарт-
  • убийство

За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...

Руснаци станали свидетели на разстрела на хазартния бос - 1
Снимки: БТА

Семейство от Русия е станало неволен свидетел на показния разстрел в Слънчев бряг на 55-годишния хазартен бос Коста Николов - Миджурина.

"Чуха се много изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, но не помня точно колко. После свистене на гуми, настана суматоха. Разбрахме, че има убийство, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук, докато дойде полицията. Видяхме как изваждат жената от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва", разказаха пред „Монитор“ семейството туристи от Русия.

Името на Миджурина се свързва основно с хазартния бизнес по морето. Коста Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и собственик на хотел "Цезар Палас" в Нова Загора.

Едно от казината му се намира в района зад сградата на Районно управление в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са срещу входа на култовия ресторант "Джани" и до известната дискотека "Мания".

Той е собственик на седем фирми, сред които "Кан Бет" ЕООД, "Цезар Палас" ЕООД, "Меджик Кан" ЕООД и "Кан-Белс" ЕООД, показва справка в Търговския регистър. Всички те са регистрирани на адрес ул. "Васил Левски" №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел "Цезар Палас".

Мястото, на което килърите са причакали бизнесмена, е близо до едно от казината му. По всяка вероятност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с опасност за живота.

Руснаци станали свидетели на разстрела на хазартния бос


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандокан

    19 15 Отговор
    няма начин ,,КГБ-то да не чуят и видят
  • 2 Тост

    41 3 Отговор
    Поредната тъпотия.... Нали убиеца е един и ги беше преследвал... Сега са килъри и са го причакали
    Май ще спра да ви чета глупавите "новини"
  • 3 гост

    31 0 Отговор
    Ей с тия убийства прогонихте и туристите. Сега това семейство има да разказва в Русия колко е хубаво в България , хубав плаж , море и като бонус получаваш показно убийство.
    Тур операторите трябва да го включат в пакетите си , сигурен съм ,че ще има голям успех. Като допълнителен бонус може да пребиете и някоя камериерка .
  • 4 Един ....

    17 1 Отговор
    Важно е ,че убийството е станало без да се нарушава закона за шума на Валери Симеонов!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Расулюлах

    1 2 Отговор
    Щом има свидетели явно има загубеняци дет ходят по тея места без значение националноста...явно проблемните места за почивка ги привличат хахаха за руснаците е се едно са си дома
  • 8 бкп

    0 0 Отговор
    На босс Коста миджурин вече хазартен бизнес,фирми и хотели и пари вече няма да му трябват.Само едно луксозно по..ебение