Last news in Fakti

4 Юни, 2018 16:14 1 892 3

Полицаи преследваха пиян шофьор посред бял ден

  • пиян-
  • шофьор-
  • преследване

Вчера след обяд в Монтана се е разиграла гонка между полиция и пиян шофьор. На площад „Славейков“ ченгета сигнализирали на водач на „Фолксваген Голф“ да спре за проверка, но той натиснал газта и опитал да избяга.

Последвало преследване по монтанските улици, след което униформените сгащили беглеца срещу къща на ул. „22-ри септември“.

Проверката установила, че наглият шофьор е 22-годишният М.С. от село Николово. Пробата за алкохол се оказала положителна – 1.37 промила в издишания от водача въздух.

На нарушителя са съставени 2 акта - за управление на МПС след употреба на алкохол и за неподчинение на полицейско разпореждане. Издаден му е талон за медицинско изследване.

Водачът се е съгласил с показанията, отчетени от техническото средство и е отказал да даде кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа в районното управление в Монтана.

По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    2 2 Отговор
    Естествено че ще е селянин.

    Коментиран от #2

  • 2 garbage

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    Чунким гражданите са много по-примерни!Знаеш ли колко много ги има от градове дето са пияни или леко пийнали и карат кола!?!То това е до мисленето на човека.
  • 3 АСТРА

    2 0 Отговор
    ЕЕЕГАТИ И ГОЛФА ЩОМ С ЕДИН ЧАЙНИК.20 ГОДИШНА АСТРА НЕМОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ