6 Юни, 2018 09:43 8 809 10

Пелов - близък с убиеца си, стреляли се и преди 25 години

  • владимир пелов-
  • ботевград-
  • марио панчев-
  • убийство

Избягалият рецидивист и Марио Панчев се познават от ученическите си години

Пелов - близък с убиеца си, стреляли се и преди 25 години - 1

Убитият рецидивист Владимир Пелов и мъжът, който го застреля, са били близки. Това каза пред "Нова телевизия" кметът на Ботевград. Избягалият затворник Владимир Пелов бе убит при стрелба снощи в Ботевград. Той е бил прострелян с четири куршума от криминално проявения Марио Панчев.

„Из града се говори, че Марио Панчев е много близък приятел, съмишленик и последовател на Пелов. Преди повече от 25 години Марио беше прострелян при инцидент с неволно боравене на оръжие в дома на Владимир Пелов", разказа Иван Гавалюгов. Той познава Панчев от ученическите години, тъй като са връстници.

"Нямам никаква информация Марио да е имал легални доходи. Говори се, че се занимава с лихварство. Не е демонстрирал висок стандарт на живот", каза той и изрази учудване, че е възможно човек, който се издирва под дърво и камък, спокойно се разхожда в родния си град.

"Цялата случка е изключително странна", заяви кметът, като допълни, че познава Владимир Пелов само от изявите му по медиите.

Припомняме, че в началото на април Владимир Пелов осъществи зрелищно бягство от затвора заедно с друг лишен от свобода - Радослав Колев. Двамата избягаха през централния вход на Софийския централен затвор, като заплашиха охраната с внесено отвън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата бегълци се издирваха. Пелов бе осъден на лишаване от свобода за над 30 години за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    22 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Преди повече от 25 години Марио беше застрелян при инцидент с неволно боравене на оръжие в дома на Владимир Пелов",
    Еми как тогава е още жив щом е бил застрелян?
    Редактирайте си статиите малко!!

    Коментиран от #7

  • 2 Расулюлах

    16 0 Отговор
    Пелов нещо като дънов ли е с последователи муахахахахаххаахахах
  • 3 ай стига бе

    18 0 Отговор
    Щом тоя дебелия е бил "певец" на полицията нищо чудно да е предал Пелов или да го е гръмнал щото ченгетата са го натиснали. Ясно, че не е било удачно да го залавят жив и така им е по-удобно - също като с Росен Ангелов......и сега се тиражира версията за неква жена.
  • 4 Чорба от греховете на отец Никодим

    12 1 Отговор
    А какво стана с другият избягал затворник, него хванаха ли го или и той още си обикаля на свобода?

    Коментиран от #6

  • 5 ЪРП

    14 0 Отговор
    ЯВНО ТОЗИ КОЙТО МУ Е ВНЕСЪЛ ОРЪЖИЕТО И МУ Е ПОМОГНАЛ ЗА БЯГСТВОТО ОТ ЗАТВОРА ГО Е И РАЗСТРЕЛЯЛ !!!!
    А, ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ Е ЖИВЯЛ ДО СЕГА И УКРИВАН ОТ КРИМИНАЛНОТО СИ АВЕРЧЕ ОТ ДЕТСТВОТО ......, КАК АДЖЕБА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ НЕ СЕ СЕТИХА ДА ГО ПОТЪРСЯТ ПРИ КРИМИ СЪРАТНИКА СИ??????????????
    ПЪЛНА МИСТЕРИЯ .......ТО НАИСТИНА НЕ ИМ Е ЛЕСНО.......
  • 6 ЪРП

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чорба от греховете на отец Никодим":

    ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СИ ОБИКАЛЯ НА СВОБОДА!!!!!
    ТО И ПЕЛОВ ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВУРКА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ В ЦЕНТЪРА НА БОТЕВГРАД ,АКО НЕ СЕ БЯХА СКАРАЛИ И ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛИ С КРИМИ-АВЕРЧЕТО СИ ОТ ДЕТСТВОТО!!!!!!!!!
    ЕуЕМЕНТАРНО УОТСЪН...........
  • 7 Крадец

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Благой":

    Струва ми се,пише-"прострелян",не "застрелян"!

    Коментиран от #8

  • 8 Беше

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Крадец":

    Поправиха го
  • 9 шшшшш

    0 0 Отговор
    Пълна Зган....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.