Last news in Fakti

6 Юни, 2018 17:52 19 548 6

Боксьора: По-добре човек да се готви за война, отколкото за мир

  • диян гайтанов-
  • боксьора

Не познавам Пламен Джудиста, виждал съм го по вестниците. Не съм му взимал телефона, това са глупости. Той ме изнудва за пари, които бях дал на Борислав, за да плати лизинга на една от служебните ми коли. Това каза пред Флагман.БГ Диян Гайтанов, познат с прякора си Боксьора, който е обвинен в принуда и нанасяне на побой.

Той разкри, че Джудиста му заявил, че му дължи сумата от 5000 лв. и заплашил, че ако не я изплати, ще подаде жалба в МВР.

„Предложих да му дам 1000 лв., за да се поуспокои, въпреки че тези пари де факто Борислав ги дължи на мен. Той ми отказа, после звънял на Далакмана и мизата скочи на 10 хил. лв. Много ми е тежко. Ако правя нещо незаконно, разбирам. Но така...“, разкри още Диян Гайтанов.

Той заяви, че не е настроен оптимистично за резултата от днешното заседание на съда.

„Готов съм да ме вкарват. Казал съм на жена ми да ми приготви възглавници, одеяла, защото разбрах, че в ареста имало гъгрици, дървеници и т.н. По-добре човек да се готви за война, отколкото за мир“, лаконичен бе Боксьора.

Наш репортер е в залата на Окръжния съд, където се гледа мярката на Гайтанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитров

    32 8 Отговор
    БОРИСОВ ДА ОБНАРОДВА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ от 50 милярда къде похарчи = ДА ГО ВЪРНЕ

    Коментиран от #3

  • 2 гнида

    35 7 Отговор
    Я , момчета от силови структури почнаха да се появяват в новините ... Защо ли не съм изненадан , като знам кой ни управлява !
  • 3 Расулюлах

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Димитров":

    Частта с връщането се пада на нас тиквата и другите от шайката само вземат кажи ти как ше се връща
  • 4 манго

    14 4 Отговор
    Тоз е боксьор колкото аз съм ватман абсолютно куха лейка и скъсан цървул 5 лв няма в джоба такива вече не вървят без пари и корав адвокат духаш супата на тоя му е минало времето вече - изглежда на издухан чичка
  • 5 за мутрите

    0 0 Отговор
    не зная що за глупости пишете,не сте за днешния ден ,17 век ,за там сте
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.