7 Юни, 2018 10:26 2 671 2

Николай Радулов: Владимир Пелов с брада и качулка трябва да изглежда двойно по-подозрителен

  • ботевград-
  • владимир пелов-
  • пелов-
  • николай радулов

Двамата с Тихомир Стойчев, който е бивш шеф на ЦСБОП, обсъждаха в студиото на „Тази сутрин” убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов в Ботевград и акцията на МВР по залавянето му

Николай Радулов: Владимир Пелов с брада и качулка трябва да изглежда двойно по-подозрителен - 1
Снимка: бТВ

„По начина, по който виждаме Владимир Пелов с брадата и качулката, той трябва да изглежда двойно по-подозрителен на органите на реда, защото прилича на джихадист. Пък и една брада в градче, в което си се родил и живял не е средството, с което да станеш неузнаваем”, категоричен е бившият секретар на МВР Николай Радулов.

Двамата с Тихомир Стойчев, който е бивш шеф на ЦСБОП, обсъждаха в студиото на „Тази сутрин” убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов в Ботевград и акцията на МВР по залавянето му.

„Когато едно лице се обяви за издирване обикновено се прави фоторобот, слагат се бради, мустаци, състаряват го, подмладяват го, за да създадат представа на хората”, допълва още Радулов.

„Това учудване на МВР и прокуратурата, че Пелов е с брада, говори или за некомпетентност, или за елементарен опит за оправдание”, категоричен е Радулов.

Според Стойчев МВР определено не се е справило с този случай, който е пореден.

„Това е синтезиран образ на България – днес вместо „България на три морета” имаме „България на трите мутрета”, обобщава Стойчев.

„Ако трябва да направим едно заключение по-общо, от началото на годината досега, имаме доста кървави събития. И като че ли МВР се стреми да измъкне някакви доказателства каква работа е свършило”, смята Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенц

    3 2 Отговор
    Как пък всички БИВШИ се правят на интересни, да не би на тяхно време да е било по различното...
  • 2 червен

    1 0 Отговор
    Тия от МВР не са за накарване а за гонене