7 Юни, 2018 12:13 2 293 8

Екшън в София! Пиян шофьор помете две патрулки и рани полицаи при гонка

  • пиян-
  • шофьор-
  • гонка

Задържаха за 24 часа водач в нетрезво състояние, опитал да осуети полицейска проверка в столицата. Това съобщиха от МВР.

Около 23 часа снощи екип на СДВР подал знак за спиране на лек автомобил. Водачът не се подчинил на полицейските разпореждания и продължил движението си.

След предприето незабавно преследване по южната дъга на Околовръстния път на столицата нарушителят е спрян.

От извършената проверка е установено, че 36- годишният мъж не притежава книжка и управлява с концентрация на алкохол 1.4 промила. При проведените действия по спирането и задържането му са нанесени материални щети по два патрулни автомобила.

Двама полицейски служители са получили леки наранявания, прегледани са от медици и са освободени.

Извършителят е многократно регистриран в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етно граф

    33 1 Отговор
    "Извършителят е многократно регистриран в полицията". Ако бяха дадени и инициалите му, щях да съм сигурен за етническия му произход и "културните" му традиции.

    Коментиран от #2

  • 2 Боко от етноса

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "етно граф":

    Умишлено не се споменава етническия му произход за да не се нагнетява обстановката ! В Българоя проблем няма всичко е спокойно !

    Коментиран от #5

  • 3 Опааа

    8 0 Отговор
    Аааа не е ром , паживиом у видим?
  • 4 гост

    13 0 Отговор
    На Запад след месец този индивид е осъден на поне 10г. ефективен затвор и на глоба в размер на нанесените щети. У нас вероятно пробация и ще му върнат книжката.

    Коментиран от #6

  • 5 толерантен

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "Боко от етноса":

    Това е "българският" етнически модел - те ни еват, ние викаме, че роса ни роси. А, пък бхкато и цялата соросоид, викат, че сме расисти, щото не мърдаме много и не пъшкаме.
  • 6 регулировчик

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Няма как да му върнат книжката, щото няма. Но могат да му издадат такава, без да е ходил на курс.
  • 7 ЛОЩ

    15 0 Отговор
    Рецидивист без книжка с 1,4 промила. Якото е, че след тази статия няма да чуем за него и какво е било наказанието му. ЖОКЕР съда не работим предполагам, че ще е от сорта на 6 месеца УСЛОВНО!!!!! демек ще си е навън да си гази и краде и тн. Да живее съда и безнаказаността. Да умре простия народ който не вижда проблема в държавата са а ходи да скча за някакъв лифт.
  • 8 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор
    ДОКАТО СИ СТОИМ И САМО ПИШЕМ ТАКА ЩЕ ,ДОКАТО ТОЗИ СТАНЕ ПОРЕДНИЯ УБИЕЦ ,НА ПЪТЯ , А И БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЕДНО ГЕТО И ВСЕКИ Я КАРА ЗА ПАРИ ,АМИ НИЕ ДЕТО РАБОТИМ З ТА КАТЕГОРИЯ ОТКЪДЕ ДА СЕ КОРУМПИРАМЕ