Last news in Fakti

7 Юни, 2018 19:34 1 793 0

Запалиха дома на футболен съдия

  • футболен съдия-
  • палеж-
  • монтана

Заподозрян за атентата е психичноболен мъж

Запалиха дома на футболен съдия - 1
Снимка: Булнюз

Запалиха дома на известния бивш футболен рефер от Монтана Йордан Тодоров – Юри. На кадрите на "Булнюз" се вижда обгорялата входна врата на жилището.

Огнената атака е извършена в ранни зори на 6 юни. Домът на рефера се намира в блок №4 на монтанския жилищен комплекс „Плиска“. Входната му врата била залята със запалителна течност и подпалена.

Жилището е собственост на 46-годишния Тодоров, където той живее с 42-годишната си съпруга. За щастие, огънят не е проникнал вътре, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

По неофициална информация, заподозрян за атентата е психичноболен мъж, който живее в същата сграда. Преди известно време той подпалил и собствения си дом. На кадрите в галерията се вижда опушената му тераса. Предстои разследващите органи да установят вината му за палежа.

Юри Съдията е много известен в спортните среди на Монтана. Той е бил рефер дълги години, след което е станал делегат. В момента той има шивашки цех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА