Last news in Fakti

8 Юни, 2018 16:12 4 989 9

Англичани се биха за имот в шуменско село

  • побой-
  • англичани-
  • имот-
  • върбака

Англичани влязоха в спор и се сбиха за имот в шуменското село Върбак, досущ като нашенци. Сигналът, че се бият чужденци, бил подаден в МВР след 18,30 часа вчера, съобщава "Труд".

Към мястото бил насочен полицейски екип, но двамата мъже-адаши и на възраст около 50 г. вече си били нанесли травми.

Било изяснено, че Пол С. и Пол Н. водят съдебен спор за къща. Единият започнал да извършва ремонт и строителни подобрения, въпреки че делото не било приключило и това накарало Пол Н. да потърси сметка на сънародника си. Започнал да снима с телефона си и това ядосало домакина. В спора се намесила и една от съпругите. Пол С. нанесъл удари с юмруци и крака на неканения гост.

На мястото била извикана Спешна помощи линейка откарала бития в шуменската болница. Там медици установили изкълчване на ръка и комоцио.

Образувано е досъдебно производство, както за нанесената телесна повреда, така и за самоволните строителни дейности по спорния имот, съобщават от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TsarSimeon

    23 2 Отговор
    Нека всички европейци дойдат в България да се поизтрепят, като им пуснем мухи в кратуните, относно миналото им, историята, етно-особеностите, шегичките които си пускат един за други, клюки и прочие и накрая да стане Велика България на един океан -Атлантически и на Северно, Балтийско, Средиземно морета :))
  • 2 Бритиш Хомосексуал

    30 2 Отговор
    Пол .с и Пол .н голем СмеХ
    Иначе нормално за Бритиш Хомосексуал

    Коментиран от #4

  • 3 хмхмх

    22 12 Отговор
    Нали руснаците били такива-инакви, сега какво ще изкоментират русофобските гномчета?!
  • 4 Моамар

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бритиш Хомосексуал":

    Има и пичове англичани, даже като процент са бая повече пичове от нашия материал, ама ти седи си в кварталното кафе с говедата

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Кибик

    15 0 Отговор
    Англичаните живеещи в България почват да пият от сутринта, в 18,30 са кьор-кютук пияни, нормално е и да се бият понякога
  • 6 на все бритиш в уститиш

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Моамар":

    Хаха пичУЕ англичани имало вика - за тези които те минаха отзад ли става дума ?
  • 7 Зигфрид

    4 4 Отговор
    Голям кеф за мразещите демокрацията и всичко що е Запад , русофили .Голямо чудо че двама англичани се сбили помежду си Ами всеки ден пияни руски шофьори убиват българи , пияни руснаци бият българи по крайбрежието и тормозят сервитьори и хотелиери ,но хората си траят заради бизнеса си.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тоя с Ху.

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Зигфрид":

    Абе всички са за бой да се научат да ни уважават