11 Юни, 2018 13:21 5 019 7

Екзекуторът на хазартния бос и красивата Симона бил мъртвопиян

  • михаил станчев-
  • симона тодорова

Убиецът на хазартния бос Коста Николов е бил пиян по време на разстрела в Слънчев бряг, съобщи Флагман.бг.

Михаил Станчев признал пред разследващите, че е изпил 3 бири и половин бутилка бяло вино "Черга", преди хладнокръвно да екзекутира Миджурина в Мерцедеса му и после да стреля в слепоочието на 22-годишната Симона Тодорова. Количеството алкохол било сериозно за организма на Михаил, който изобщо не пиел. Това бе потвърдено и от неговия брат Николай.

Във фаталния 2-ри юни убиецът няколко пъти се карал с новата си приятелка Симона и затова се наливал през целия ден. 22-годишната красавица живеела 1 седмица в квартирата на Михаил в к-с „Поло ризорт“, но изведнъж решила да се изнесе и да се премести в един от апартаментите на шефа си в „Сън Вилидж“. Симона няколко пъти отказвала да се види с ямболията, тъй като имала уговорка за вечеря с хазартния бос и негови приятели.

Около 20:00 ч. полуделият от ревност убиец тръгнал към дома на любимата си. Там заварил на аварийни Мерцедеса на бизнесмена, който чакал Симона да се приготви. Станчев се появил изневиделица пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния бос. След това се обърнал, опрял дулото на пистолета в слепоочието на любимата си и дръпнал спусъка още веднъж.

След екзекуцията Михаил се качил на колата си и отпрашил към границата. Преди това обаче минал през квартирата си, където презаредил оръжието и се запасил с още един пълнител за пистолета. Тогава взел и международния си паспорт. Михаил няма обяснение защо е стрелял по „любовта на живота си“, както определя Симона пред разследващите, твърди, че се опомнил някъде извън Несебър.

По пътя към границата убиецът провел един единствен телефонен разговор – със своя брат Николай.

„Гръмнах ги и двамата! Ще оставя някъде колата, в нея има пари. Няма да се видим повече!”, казал Мишо на брат си, вече след като е бил някъде към Елхово. След това изключил телефона, явно за да не го проследят.

Михаил е арестуван на ГКПП „Лесово“, след като само минути по-рано е обявен за общодържавно издирване. 37-годишният мъж е закопчан със зареден Макаров, който е бил в кобур при задържането му. Освен това в Опела на ямболията са открити 36 патрона и пълнител за служебния пистолет на Михаил, с който разстрелял Миджурина и Симона.

В момента Станчев се намира зад решетките, след като неговият адвокат не обжалва мярката му за неотклонение. Михаил направи самопризнания за убийството на хазартния бос, но не и за стрелбата по Симона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оооо

    12 1 Отговор
    Мъртво пиян 3 бири аматьор
  • 2 sadisty

    16 2 Отговор
    това ся ли се лансира, ако беше мъртво пиян как стигна до колата че стреля където трябва боклук ямболски ся тъни в затвора
  • 3 Будалата

    10 1 Отговор
    Мъртво пиян бил боклука Ямболски. Метнал се в таратайката си и отпрашил.Не се връзват нещата нещо. Адвокате измисли нещо като вземал силно лекарство.

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    7 1 Отговор
    Сега ще скалъпят нещо.
    С катастрофата на Тракия какво става: свидетелите казват, че имало камионче на пътното спряло в лява лента, а КАТ казват, че няма и инструктират свидетелите да не коментират това. "Нямало е, точка" казват полицаите. Гори тираджийчето, което незнайно защо хоп, ей така решава да прескочи мантинелата както си кара, вероятно не се е опитвал да заобиколи камионче. И на него случайно му намериха следи от марихуана, а който е пушил знае, че това не е като халюциногенни гъби или лсд да ставаш неадекватен и да ти се привиждат някакви нереални неща, които да правят управлението на мпс невъзможно.
  • 5 мнение

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Будалата":

    Дето отпрашил, ами къде? Право на границата! Ще бяга боклукът му с боклук! Убиец - това е диагноза. Особено в този случай. Всеки човек до определена възраст принадлежи на родителите си, които носят отговорност за него След това той е ничия собственост. Разполага с живота си, той е негов. Връзките са пожелание, не насилствени, както е в случая. Мъртво пиян или мъртво надрусан, това в никакъв случай не го оправдава! Затвор!
  • 6 един

    3 2 Отговор
    Тази закачлива селянка с огромен нос защо да е красива? Сигурно други качества, които обаче на снимката не се виждат. Като набедите някоя мутреса за красива - и все това! Повечето са селянки с голям бюст и много малък мозък. Ако бюстът не е достатъчно голям, може да се уголеми, каквато е била мечтата на въпросната "красавица", но това, което е в главата - никога!
  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    Тоя защо не се е дрогирал, щеше да е по добре отколкото като не пиеш АЛКОХОЛ !!! Точно затова, че не е пиел е станала цялата КАКАФОНИЯ !!! АЛКОХОЛА И ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВАТ !!!