11 Юни, 2018 21:59 2 694 7

Англичанин скрил дрога в църква в родопско село

  • англичанин-
  • кокаин

Англичанин е скрил наркотик в сградата на църквата в смолянското село Полковник Серафимово, съобщиха от полицията в Смолян.

Британският гражданин е задържан за 24 часа за притежание на доза амфетамин, укрит в църковната постройка. Двама англичани и четирима българи са задържани заради дрога в дните на музикалния фестивал, организиран от англичани в местност край с. Полковник Серафимово.

Срещу 31-годишния англичанин, който укрил дрогата на втория етаж на храма в селото, е образувано досъдебно производство. Вторият задържан британски гражданин е от Кеймбридж. Срещу него са заведени две досъдебни производства- за шофиране под въздействието на кокаин и за притежание на канабис. При полицейските проверки в Полковник Серафамово във фестивалните дни от четирима българи са иззети кокаин, екстази, канабис. Арестуваните с дрогата са гости на английския фестивал Meadows in the Mountain, който се провежда ежегодно край селото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    17 0 Отговор
    Какви мишоци тършуват из църквите, нищо не може да бъде скрито от тях! Знаят всички тайници!
  • 2 Божия ббагодат ще да е

    7 1 Отговор
    Поповете винаги са били велика сила......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АНОНИМЕН

    8 0 Отговор
    ГЛЕЙ СЕГА НАПРАВИЛИ МУ ЕДНА РАЗХОДКА И 24 ЧАСА ,АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПОЛИЦИЯТА ЩЯХ ДА ГО ПУСНА ,БЕНЗИНА СТАВА СКЪП ,ТОЯ БРИТАНЕЦ С ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И В БРИТАНИЯТА ДА ГО ПИТАМ ДАЛИ ЩЯХА ДА ГОПУСНАТ
  • 6 Майка ти

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    Като не са ти давали мляко... Ся ша ядеш таратор... ТЪПАНАРРРР..
  • 7 MACEDONIA

    3 0 Отговор
    И този един наркоман , и за чеп не става.