Last news in Fakti

12 Юни, 2018 17:00 2 447 6

Принца ридае за готвача си: Бях в шок, той ми беше всичко

  • кирил христов принца-
  • принца-
  • готвач-
  • никола колев

Докато пренасял безжизненото тяло на готвача, хотелиерът все още държал оръжието, отнело живота му

Бизнесменът Кирил Христов, по прякор Принца, си спомни с треперещ глас за фаталния 17 април 2016 г., когато уби своя готвач Никола Колев. Хотелиерът за пръв път разказа пред съда как точно се е стигнало до изстрела, отнел живота на 63-годишния мъж.

Принца призна, че през целия ден е пил и е стрелял безразборно с оръжието. Той уточни, че първите пет патрона в пистолета били гумени. След тях обаче следвали бойните, един от които се оказал фатален за Никола Колев.

"Четири пъти гърмях по кашпата, мисля, че с гумени патрони. Явно един е паднал и пистолетът се е самозаредил с бойния", така обясни Христов стрелбата по своя готвач, цитиран от Флагман. По неговите думи сачмата най-вероятно е паднала, докато на изпращане е показал и презареждал оръжието пред шофьора на бизнесмена Пламен Копчев.

Принца оправда произвеждането на изстрела с това, че ръката му, която е била насочена към вътрешността на Аудито на бизнесмена, е била ударена от возилото, докато шофьорът му е давал на заден ход. Бизнесменът уточни, че Зиг Зауер-ът по принцип се произвежда без предпазител.

"Изобщо не разбрах, че съм стрелял. Помня единствено, че лявата ми ръка, с която държах пистолета, се удари в колоната между двете врати, докато опитвах да затворя тази на Кольо", разказах Христов, но не успя да даде смислено обяснение защо през цялото това време пръстът му е бил на мекия спусък на оръжието, отнело живота на Никола Колев. Той тръгнал да прибира пистолета в собствения си автомобил и затова го държал при раздялата с гостите си.

"Видяхме, че Кольо клюма и не е добре. Помислихме, че е получил инфаркт. Изкарахме го от колата и го сложихме на една маса. Започнах да му правя изкуствено дишане, но тогава другите ми казаха, че е починал. Бях в тотален шок, той ми беше всичко - и партньор, и приятел. Като го видях и ми стана лошо. Щом стана това - все едно изтрезнях", коментира Принца.

Хотелиерът призна, че и друг път е стрелял за забавление със собствения си пистолет. По време на разказа му той направи шокиращи разкрития, че всъщност докато е носел безжизненото тяло на Никола, е държал и оръжието на престъплението.

Принца отхвърли твърденията, че с Кольо са били в лоши отношения и че го е биел.

Делото ще продължи с прочитане на ключова експертиза, която трябва да разкрие как точно е станало престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дрън дрън

    13 0 Отговор
    Барон Мюнхаузен ги разправа по-истински от тоя ! Какви ли не глупости може да чуете от някои стига само да отърват кожата ! Жалко само, че съдиите са като малки деца и вярват в "приказки" !

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 guest

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "дрън дрън":

    Съдиите най-много вярват на финикийските знаци и след това отсъждат строго- условна присъда,с 3 години изпитателен срок.
  • 4 Spec b

    4 0 Отговор
    Тоя деградант още ли не е получил до животна?
  • 5 Stefko 88

    4 0 Отговор
    Ми като имаш проблеми с алкохола за какво ти е оръжие бе тъпунгер? Да си изпозасъреляш децата пиян?
  • 6 месара

    3 0 Отговор
    влизайки в затвора, моментално му дават титлата ПРИНЦЕСА!