13 Юни, 2018 10:07 2 022 1

Жена намушка съпруга си и избяга

  • братя миладинови-
  • намушка-
  • съпруга

В Шокова зала на УМБАЛ Бургас е приет 40-годишен мъж с кървящи рани

Съпруга намушка жестоко в корема и ръката 40-годишния си мъж след скандал в блок 18 в бургаския ж.к. "Братя Миладинови" тази нощ. За голямата кавга, която се е разразила в апартамента им разказват съседи за "Флагман".

Веднага, след като го е ранила тя изхвърлила ножа през балкона и той попаднал у съседите, след което „касапката” избягала и в момента се укрива.

Полицейски патрул е извикан веднага в апартамента, където се е разиграла кървавата дама. В Шокова зала на УМБАЛ Бургас, около 22,40 часа, е докаран мъж с кървящи рани в корема и ръката. На 40 години, казва се Радван.

Съмненията на съседи са, че скандалът е заради луда ревност на съпругата.

В същото време полиция е завардила и блок 90 на ж.к. "Братя Миладинови", за където има данни, че се укрива жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zax

    4 0 Отговор
    Ква беше оная конвенция ? Анадолскя, Истамбулска ? Кога ще е прожекцията на фасадата на народното с мъжки имена ?