13 Юли, 2018 15:06 2 341 2

Задържаха непълнолетен за убийство на жена

  • лятно-
  • каолиново
Задържаха непълнолетен за убийство на жена - 1
Снимката е илюстративна

Окръжната прокуратура в Шумен задържа за срок до 72 часа непълнолетен младеж, привлечен като обвиняем за умишлено убийство на жена.

На 8 юни срещу 9 юни 17-годишният обвиняем заедно с починалата жена и други хора се събрали в дома на мъж от село Лятно. Почерпили се с алкохол, след което домакинът изгонил жената. Тя отишла до селския магазин, после се върнала отново в къщата.

Появата й била забелязана от обвиняемия. Той излязъл на улицата и й нанесъл побой с ритници и юмруци, като я повалил на земята. Жената била настанена в болница, но на 26 юни починала вследствие на жестокия побой.

След деянието 17-годишният младеж и майка му се преместили да живеят в Силистренско. Той е съпричастен и към друго досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    12 2 Отговор
    Поредна циганска вакханалия.
  • 2 ванката

    9 1 Отговор
    липсата на мозък води до подобни последствия