9 Август, 2018 09:15 71 795 83

Кошмар за Митьо Очите в Турция

  • митьо очите-
  • турция-
  • арест-
  • димитър желязков-
  • бенчо бенчев

Селският тарикат Бенчо Бенчев отново сяда в Ролс-Ройс-а, но преди това ще бъде проверен из основи

Несебърският гангстер Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее истински кошмар по време на пребиваването си в следствения арест на Истанбул, научи „Блиц“ от свои източници в турската столица.

Наркобосът бе арестуван в събота и ще прекара зад решетките на южната ни съседка минимум два месеца и половина. През този период престъпникът няма да може да се възползва от многобройните екстри, с които го глезеха затворническите власти в България.

Митьо Очите изтърпяваше част от присъдата си в затворническото общежитие в Казичане, което приличаше на мотел. Надзирателите бяха толкова любезни с него, че дори му разрешаваха да си прави барбекю със скъпи местни деликатеси.

Босът разполагаше и с мобилни телефони, с които можеше да командва мутрите си. Според информация на „Блиц“, Очите се е възползвал и от редица други привилегии, които са били недостъпни за простосмъртните лишени от свобода.

В Истанбул, обаче Митьо Очите ще чака екстрадицията си под наблюдение на турски надзиратели, които ще го държат по общия ред, без да му позволяват своеволия.

В същото време милионерът Бенчо Бенчев, който се правеше, че едва ли не познава Митьо Очите само от медиите и нямал представа, че е търсен с червената бюлетина на Интерпол, се прави на умрял лисунгер.

Бенчо остана само няколко часа в турски арест, но главоболията му тепърва започват

За да не бъде притесняван от въпросите на журналисти и общественици, Бенчев се е притаил за кратко в болница и леко се е привел в очакване шумотевицата около него да се размие.

Състоянието му обаче съвсем не е толкова критично колкото го описва неговия син. Прокурорите са усетили играта му и са започнали разследване дали не е помогнал на Митьо Очите да се укрие.

Намесата на магистратите слага край на плана на Бенчев да се спотаи, докато по сутрешните блокове Цънцарова и компания разиграват други сюжетни линии.

Плоският номер на Бенчев, обаче няма да се размине. Очаква го и друга горчилка. Комисията за гражданска конфискация ще направи обстойна проверка на доходите му, а след това той ще бъде обект и на мащабна ревизия от служителите на Националната агенция по приходите. А докато контролните органи си вършат работата, Бенчо трябва да отиде до най-близката аптека и да зареди жабката на лимузината си с ударна доза "Валидол".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадец

    375 5 Отговор
    Тез дето ще "проверяват "Бенчо,сигурно са на хранилка при него!Правя, бас,че нищо няма да се получи от тая история,освен временен сеир за народа!
  • 2 No name

    203 12 Отговор
    Не ви ли писна всяка сутрин да закусваме с митьо очите и цял ден да пишете за него.
  • 3 Alfa Romeo 156 TI

    150 13 Отговор
    "Скъпи местни деликатеси"! Какви местни, казиченски ли?

    Коментиран от #60, #68

  • 4 гост

    187 6 Отговор
    В такава Корумпирана държава като България Надали ще го Осъдят бати ти Бенчо да не кажа Абсурдно.

    За милиони няма затвори нали се сещате в Абсурдистат сме.
  • 5 Факт

    145 8 Отговор
    А през това време цените в България се качват, а народа се вайка за поредното театро!
    И ПОЛИТМАФИЯТА доволно потрива изцапани с кръвта нарадна, ръце!
  • 6 гост

    122 6 Отговор
    Накрая Бенчо ще Осъди България за Милиони евро Обещетение
  • 7 Санде

    124 3 Отговор
    На Митьо очите ще му изфръкнат очите от мъжките ласки в турския кауш. Садо-мазо за него и без вазелин.
  • 8 ХА ХА

    135 0 Отговор
    Кошмар за Митьо Очите в Турция-ОТ КАТО СА РОДЕНИ ТАКИВА КАТО НЕГО ПРЕЗ ДЕОКРАЦИЯТА ЗА ТЯХ Е ВИНАГИ КОШМАР......АМА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ АНГЛЙСКАТА КРАЛИЦА -А ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА ЗА ТЯХ НЕ Е КОШМАР ЧЕ НЕМОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА И ХОДЯТ СКЪСАНИ И НЕ КЪПАНИ ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ
  • 9 Антон

    71 61 Отговор
    Вече и децата разбраха че атаката беше срещу нинова и бсп чрез бенчев. В последните дни всички медии ни занимават с бенчев, а за желязков и бандата му, които са причина за тази акция нищо не се пише. Е кой е по-опасен бенчо че бил в хотела или хората продаващи бело, причиняващи осакатяваняи,палежи и т.н. И защо екстрадираха бенчев тука а онзи го оставиха в истанбул , за да има по кой да се плюе тука и да бъде в центъра на медийното внимание. И очевидно успяха, защото коментарите под всички новини плюят по полиъиката на бсп а з ажелязков нищо. Прост прост народ.....

    Коментиран от #64

  • 10 среднощен кошмар

    69 3 Отговор
    Бенчо трябваше да си махне бенката да не го познаят.

    Коментиран от #24, #67

  • 11 колцо

    76 4 Отговор
    Изключителни неграмотници пишат статиите!Да не направиш разлика между -местни и месни!
  • 12 ЙКЪУРЗА

    19 6 Отговор
    НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ОСТАНА ЛИТЕ БРАТЯ -ТУРЧЕНА МИТИО ТЕ КАКВИ БОЛИСТИ ИМАТ ,НОВИ БОЛЕЖКИ ДА РАЗБЕРЕМ КОЛКО СА НЕВИННИ И ДА ГИ НАПРАВИМ ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ С КОМАНДИР НА ОТРЯДА БЕНЧЕВ
  • 13 мето

    52 4 Отговор
    Исстанбул не е столицата а Анкара
  • 14 Усмивката

    56 0 Отговор
    Колко са такива като бат бенчо които следва да бъдат подложени на такива оздравителни процедури за изясняване имуществено състояние .Държавата е толкова длъжник на народа си ,а туй сега прилича за съжаление на козметично суетене около труп
  • 15 0742

    17 27 Отговор
    митио се пече на плажа в анталиа и гледа голи д-та а вие си пишети не му пука
  • 16 Иван

    43 1 Отговор
    Тук статиите половината са съобщи, научи, написа Блиц
    Сякаш Факти вече са на Блиц.
    А Блиц е на Пеевски. Не е турдно да си направим извода, четейки Факти, какво всъщност четем.

    Коментиран от #21

  • 17 друг ъгъл

    47 1 Отговор
    Тази неграмотна статия е изсмукана от пръстите, но интересния въпрос е защо Комбалите, ще го държат толкова дълго в Турция, а другите ги върнаха за ден ? Може само да се досещаме, как турските служби, ще прослушат Митьо за информация, а той ще пее ли пее ?
  • 18 Престъпника от Банкя

    67 15 Отговор
    Мене ме интересува мутрата ББ от Банкя, а не Бенчо мишока!
    Рейтингът на Правителството и Тиквеника падна рязко след скандалните опити за прокарване на лобистки закони и конфлитите в скалъпения Патриотарски фронт.

    ИДЕАЛНИЯТ МОМЕНТ ЗА ПОКАЗНА АКЦИЯ И БУХАЛКА СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА!

    Въпреки всички, хората са в очакване на сагата с Бойковата Къща в Барселона и младата любовница на банкенския шкембар!

    Коментиран от #73

  • 19 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    36 8 Отговор
    Бенчи спомни си на какво са те учили партизаните и заръката на партията маика....снишаване дорде мине бурята сега трябва да изиграеш номера че в бг не могат не лекуват и да забегнеш у дубаи на плажа да те лекуват муахахахах

    Коментиран от #74

  • 20 колкото толкова

    34 1 Отговор
    Тва ще му е на Митьо престоя в затвора, като си приберат вересиите, нашите мафиоти ще го пуснат веднага на свобода, още щом стъпи на българска земя, обзалагам се!
  • 21 Мъдурко

    20 3 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    FUCKти = БЛИЦ, за неосведомените!
  • 22 Грую

    37 6 Отговор
    Свършиха се проблемите за България! Останаха само тези с Очите в Турция и с общинския съветник в Ролс Ройса. Решим ли ги направо сме се оправили да знаете!
  • 23 Винету Борисов

    32 4 Отговор
    Всичко особено пък от Блиц е ала бала.Нищо няма да му се случи нито на Бенчо,нито на очите.Отвличане на вниманието на народа,хляб и зрелища.За да може на спокойствие да си правят далаверите.Да не питаме за къщата в Барселона,за лобистките закони,за това 'КОЙ' ще строи новите магистрали и още и още...Все въпроси свързани с много пари,които даже не можем и да си представим....нашите пари.А вие си се джавкайте с Бенчо,очите и още други известни и не толкова известни герои.
  • 24 Дяда ти

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен кошмар":

    Публикувано във факти.бг: Бенчо трябваше да си махне бенката да не го познаят.
    Ами че той нали за това е в болницата. Да не мислиш, че далака му е увиснал.
  • 25 Баба ви

    22 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Митьо Очите изкарвал по 1 милион лева на месец през лятото. Публикувано във факти.бг: Фирмата, свързана с Очите и Бенчев – с обществени поръчки за четвърт милион Точно сега е сезона за големите гешефти на тия красавци. Сега аз потривам ръце от удоволствие за разлика от министъра на вътрешните работи Иван Гешев, който ходи омърлушен сякаш е умряла баба му.
  • 26 НАП

    51 4 Отговор
    ХА....ХА... НАП щял да направи МАЩАБНА РЕВИЗИЯ на Бенката!!!! НАП е само за Андрешковци като мен и останалите, които си губят времето в подобни сайтове. Те от НАП нали направиха "МАЩАБНА РЕВИЗИЯ" и на физкултурника Цв. Цв. И какво се случи? Излезе по- чист и от Дева Мария!!! Купил си човека десетина апартамента с парите на Вуйна му, Леля му, Лелинчо му, на Баба му фърчилото и т.н.

    Коментиран от #61

  • 27 ванката

    24 0 Отговор
    ето това се казва въпрос дали бончо е помогнал на митьо да се укрива като го вози в колата си и го разхожда от гърция в турция и го надтанява в хотел без да го регистрира?!?! това се казва въпросът на седмицата наще съдии и прокурори има да се чудят така ли е или е чиста случайност ...
  • 28 Крокодила Гена

    12 4 Отговор
    Повече от 10 дни ни занимавате с Митьо очите. Сякаш това е най важното за нас българите. Пишете и кога му се ходи по нужда. Много е важно да уточните точно каква. (малка или голяма).
  • 29 патриотъ

    25 6 Отговор
    Тя България пропада,тия ни занимават със селски тарикати и ни отвличат вниманието.Рибата мирише от главата!Или си мислите,че нещо може да стане без знанието на Боко!?
  • 30 Bubbles

    31 1 Отговор
    И какво сега? Трябва да ревеме че "великата" българска мутра най сетне си е мястото?
    Колко животи е затрил тоя? За тях кога писахте?
    Защо медиите дундуркате всички мутри като тоя, постоянно пишейки за тях като за звезди и вип персони?
    Като замисля, това до голяма степен показва какви са българските ВИП персони като цяло или по-точно какви персони се смятат за ВИП в България.
    Жалка работа!

    Да си го държат турците там и изобщо да не го връщат, халал да им е!
  • 31 Емил

    8 14 Отговор
    Нищо не става от вас-смели и знаещи всичко,но само по сайтовете-овце на които постоянно се подиграват-с ток,вода,храна,български смешници

    Коментиран от #32

  • 32 Bubbles

    14 1 Отговор

    До коментар #31 от "Емил":

    А ти кой си дето си въобразяваш че от теб пък става нещо?
    Гледам и ти по форуми се подвизаваш.
  • 33 55kl

    18 1 Отговор
    Митьоооо, тез турски манафи ще те повредят, що ти трябваше баш там да бягаш?!
  • 34 Ефтини сензации

    7 2 Отговор
    И по тоя въпрос, го местя в другия крачол.
  • 35 Торинеца

    18 0 Отговор
    В Турция ще го оправят този бабаит не се притеснявайте,не е като в България там положението е съвсем друго достатъчно е само да го остават малко в някой турски затвор и е до там.

    Коментиран от #76

  • 36 Куровед

    17 4 Отговор
    Всъщност това въобще не е маловажен случай.За пръв път ясно се вижда какво е олигархия -може, депутати и спонсор и член на партия.
    Не случайно това са партиите ДПС и БСП. Двете са верни съратнички в управлението и от десетилетия, свързани тясно с ДС. Към тази политика залита иББ.
    Ако ви харесва този модел керпете популист и псевдо патриоти да ни мачкат още дълго.
    Та точно това е една от основните причини за престъпността и корупцията у нас.

    Коментиран от #37, #40

  • 37 Куровед

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Куровед":

    "може" да се чете "мутри"
  • 38 Ушите

    16 8 Отговор
    Зад Бенчев може да е и БСп,но зад очите е ГЕРБ.Каша!!!
  • 39 КОКА

    5 1 Отговор
    КВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ
  • 40 Маркиз Дьо Отзад

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "Куровед":

    Не позна, ГЕРБ и ДПС за Заверата, към момента БСП е само и зад борда. Барабойко може да бие тъпана, да се кълне и да се бие в гърдите, че няма нищо общо с ДПС, но всичко е прах в очите на Матряла - и двете Мафии са в обща фирма! И крадат НАШИТЕ пари!
  • 41 vasik atanasova

    12 8 Отговор
    ТЕЗИ ХОРА СА МИЛИОНЕРИ
    ДА НЕ ГИ МИСЛИМ ТЯХ
    А ДА ГЛЕДАМЕ СЕБЕ СИ
    ЖИВИ ГИ ОПЛАКАХМЕ
    АМА ВСЕКИ БИ ИСКАЛ ДА Е НА ТЯХНОТО МЯСТО
    НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ Е МНОГО ПО СМАЧКАНО ОТ ТЯХНОТО

    Коментиран от #47, #63

  • 42 Чичо

    2 4 Отговор
    бой , секс и сръбска музека
  • 43 Колумбиеца

    9 6 Отговор
    Червената селянка нещо се скри и не се показва от 10 дни насам... Чака вятъра да отмине и пак да се прави на социална... А червените балъци и вярват...
  • 44 Уникална

    10 2 Отговор
    Завиждам на Очите! Щото ще го е**т манафите у Турско
  • 45 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 1 Отговор
    Рекетираните да беха сбрали некое евро и да очистят очите и да се отърват от тоз катил
  • 46 Ами

    17 1 Отговор
    Вече ще е митьо гъзъ!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Булгарише идиотише

    14 0 Отговор
    Бреееейй този театър е по интересен и от биг брадър бряяаа.
  • 49 112

    5 1 Отговор
    Митьо и Бенчо ще се оправят, не ги мислете.
  • 50 НЯКОЙ СИ

    6 4 Отговор
    Е СЕГА НА МИТЬО ША МУ ИЗФРЪКНАТ ОЧИТЕ В КАУША....РЯЗАНИТЕ МОРКОВИ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ И ША ГО ОТНЕСЕ РЯЗАНИЯ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ....ХАХАХА...
    СЕЩАМ СЕ ЗА ФИЛМА ,,СРЕДНОЩЕН ЕКСПРЕС " И МИТЬО......ТАМАН ША МУ ДОЙДЕ...

    Коментиран от #62

  • 51 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 1 Отговор
    Са ше има шекер лукум хахахха
  • 52 vasik atanasova

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "ЛИНЧ":

    ти ли ще станеш като тях
    хаха ахаххаха

    и аз си мислех като тебе като бях на 20 21 г
    за да станеш като тях трябва да имаш сърце
    а за тебе съм сигурен че нито един арест нямаш

    Коментиран от #56

  • 53 читател

    4 0 Отговор
    Не знам защо корумпираните лекари, издаващи диагнози с лека ръка, винаги минават метър.
  • 54 сноу

    5 0 Отговор
    То вярно че бате ви Беню е тлъста риба ,а Пукала му къса кукичките ама ми се струва ,че в тая държава пак са цъфнали холивудски сценаристи и режисьори.Агнетата пак ще зяпат като маносани някакъв долнопробен театър ,а гаджали и мангасари пак ще натъпчат гуши и ще спретнат поредната тиха далавера.
  • 55 Пинко

    2 0 Отговор
    С тези учи ще санувам кошмари веч...
    Толкова ли няма други новини
  • 56 ЛИНЧ

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "vasik atanasova":

    ДА НЯМАМ ЗАЩОТО НЕ СЪМ БОКЛУК НЕ МИ СЕ СПОРИ ЖИВ И ЗДРАВ И УСПЕХ ДАНО НАДМИНЕШ ОЧИТЕ

    Коментиран от #65

  • 57 щщщщщ

    6 3 Отговор
    Ако оня от Турция се върне със още по ококорени очи от Турция значи митничарите там имат пръст...или кожена бухалка по точно..
  • 58 Jon

    1 0 Отговор
    Nihto niama da se raskriva htot ako im lasnat dalaverite krai evro sobsidii krai evrozona hte gi pysnat dage i xora hte igraiat i dargavata hte osadat htot inak zli te hte sa si na varxa pak zle za toia zagyben narod det tarpi a ne stane i ne poiska nezabavno smeniane na statykvoto inak zle hte ma4kat naroda ohte pove4e i mafia poliritsi
  • 59 Няма верига

    5 1 Отговор
    Гледай Иванчева я разкарват с вериги окови на ръцете и краката се едно е супер опасна ако е отвързана а тя е просто жена която не може да нарани котка. А Митьо Очите не ходи вериги въпреки че е мъж и е супер опасен отвързан гледайте що за абсурд е това като бг система.
  • 60 Бат.Влад

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Alfa Romeo 156 TI":

    Абе.мАРА.пак
    се.ИЗЛОЖИ
  • 61 Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "НАП":

    Много си прав!!
  • 62 Тъпчо

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "НЯКОЙ СИ":

    Най много да се увеличат контактите му със сивите вълци и бойците от ПКК,който контролират хероина...
  • 63 Бат.Влад

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "vasik atanasova":

    ДЖЕНДЪР.скрий.се

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 vasik atanasova

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "ЛИНЧ":

    БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ
    АЗ СЪЩО НЕ СПОРЯ
    НИТО ТЕ ОБИЖДАМ
    НО ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТИ КАЗВАМ ИСТИНАТА
    КАКТО СЕ СТРЕМЯ ВИНАГИ
    И ГЛЕДАМ НА НЕЩАТА КАТО ЧОВЕК С РУТИНА
    С ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ 90 Г
    БЕШЕ МНОГО ГОТИНО МОМЧЕ
  • 66 vasik atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Бат.Влад":

    А ТИ МАМИНО ДУПЕНЦЕ
    ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАШ КОЯТО И ДА Е ДУМА
    НАУЧИ КАКВО ОЗНАЧАВА
    И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
    ПО КОМЕНТАРА ТИ СЪДЯ ЧЕ СИ МЕЖДУ 10 И 14 ГОДИШЕН НЕ ПОВЕЧЕ
  • 67 Rainforest

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен кошмар":

    Хахахаха остроумно и на място хахахаха
  • 68 Ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Alfa Romeo 156 TI":

    Прегазени котки от околовръстното
  • 69 Onq s konq

    0 2 Отговор
    Очите президент с bmw tds kenes mtx pedal jender myцка
  • 70 Сега кой ще го замести ?

    0 0 Отговор
    Това е въпроса.
  • 71 Атанасова

    0 3 Отговор
    Атанасова м/у 10 и 14 Е майка ти а аз съм и сводник

    Коментиран от #78

  • 72 Spy

    3 0 Отговор
    Бенчев ще си се вози на Ролса другите ще ги пуснат след време а вие ще си драскате за 300 лв за месец Вие къде мислете че живеете това е BG тук парите правят чудеса
  • 73 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Престъпника от Банкя":

    Ами отиди,да си го поразпиташ,лично,бе мъжкар ! Дано ти почеше любопитството !
  • 74 Кико

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Абе,мухльо,да си чувал,за Й ?
  • 75 ЦРУ

    0 2 Отговор
    Некъпани, заради липса на пари....или заради липса на хигиенни навици. На мръсните, потни, вонящи селяндури им е виновен мързела. А могат всяка вечер по кило ракия...за това пари има

    Коментиран от #82

  • 76 Крис

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Торинеца":

    Ех,Торинеец,само той ли е.? Колко хиляди отрепки,като него,остават тук !
  • 77 Ivan

    0 1 Отговор
    ЦЕЛАТА СЕДМИЦА САМО ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ЗА ТИЯ. НОВИНИТЕ ПОЧВАТ И СВЪРШВАТ СЪС ТЯХ БАНАЛНИ СТАНАХТЕ.
  • 78 vasik atanasova

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Атанасова":

    аз да го навръ на твоята майка в аспуха
    а от там на тебе в устата

    Коментиран от #81

  • 79 Иванович

    3 0 Отговор
    Прекалявате. То е ясно кво става по черноморието през лятото. Ясно е от много време... Ясно е и кой движи пазара. Много е удобно да се бършем с Митьо, когато наближат избори, или някой не се отчита... Напишете веднъж нещо за босовете в провинцията... Проверете как един 26 годишен младеж на име Димитър Димитров (Черния) движи пазара на дрога в Пазарджик... Вижте и какво става в Пловдив! Какво се случва лятото по черноморието ни е ясно
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Pirat

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "vasik atanasova":

    Любопитно ми е да те срещна. Такъв празноглавец, сигурно добре живуркаш?
  • 82 Pirat

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "ЦРУ":

    Какво ли би станало ако останеха само къпани работливи граждани като теб???
  • 83 отчаян от живота в бьлгария

    1 0 Отговор
    седи на босвора, да контролира корабите с дрога и танкерите сьс скьпия петроли, чака сигнал от тиквата .