10 Август, 2018 10:49 53 768 26

Любовен триъгълник с майка и дъщеря издънил бандата на Митьо Очите

  • митьо очите

Любовен триъгълник е издънил престъпната схема на Димитър Желязкова – Очите и бандата му. Това стана ясно в апелативния спецсъд. Скандал между един от основните играчи в структурата Иван Пишиев и бившата му приятелка Радина Мъглова провокирал 32-годишната жена да даде показания срещу групата, пише в. Телеграф.

„Аз съм живяла с Иван Пишиев. Всички се страхуваха от Иван, той не можеше да овладее гнева си. Аз имам подадена жалба срещу него, той ме биеше, той ме тормозеше”, призна преди време Радина Мъглова.

Според адвоката на Пишиев Емил Милев, който е бивш прокурор, клиентът му е имал връзка с Мъглова и майка й Румяна Черкезова, докато работел като погребален агент при тях.

След като развалили отношенията си, двете жени решили да си отмъстят и дали показания срещу него, натопявайки бандата на Очите, че е свързана с палежите на погребални бюра и катафалки. Според прокуратурата Пишиев е изпълнител, а ръководител е Йордан Въчев – Ларша.

Адвокатът му Димитър Марковски пък изтъкна, че Ларша е висшист и не би се занимавал с престъпна дейност.

По време на заседанието стана ясно още, че по разпореждане на Димитър Желязков - Митьо Очите човек от бандата му запалил игрална зала в Слънчев бряг, като за изпълнението на задачата си Карен Ованесян получил 250 лева.

Вчера спецсъдът потвърди задържането на петима от хората на несебърския бос. Иван Пишиев, Радослав Николов-Рачо, Иван Найденов, Йордан Въчев-Ларжа и Венцислав Христов - Лавацата обжалваха задържането си пред магистратите.

Петимата са обвинени, че са част от бандата за изнудване, рекет и палежи на Очите.

Ованесян разказал пред разследващите, че човек на име Юмер му дал парите и туба бензин и му казал: "Отивай и си върши работата!".

Основната задача на бандата на Очите била да завземе и всички погребални агенции в града. Адвокатите на обвинените заявиха, че показанията на свидетелите звучат като художествена измислица. Повечето от разпитаните говорели за събития от 2000-2002 г.

Рачо е отговарял за вендинг автоматите в Бургаско. Той събирал такса "спокойствие" от собственици на подобни машини.

Лавацата имал връзки с улични дилъри, на които продавал амфетамини. Парите от дрогата отчитал на Очите, прие съдът.

Йордан Въчев се водил като лейтенант на Очите и ако станело така, че несебърският бос влезе в затвора, Въчев щял да заеме мястото му в бандата.

За петия - Иван Найденов, съдът не намери доказателства за участие в групата на Очите, но откри данни, че той е подпалил казино в Слънчев бряг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг 🇧🇬

    65 32 Отговор
    Браво на момчето , направил е ГОЛЯМ ШЛЕМ.
    АМА ОТ БГ КОВРИ КАКВО ДА ОЧАКВАШ СЛЕД КАТО Е СПРЯЛ ДА ГИ " ОПОЗНАВА ".

    Коментиран от #12

  • 2 Гост

    197 2 Отговор
    Ларша е висшист и не би се занимавал с престъпна дейност. Е-а си логиката на то свинчок.

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Митьо Ушите

    95 7 Отговор
    Какъв е тоя цирк бе
  • 4 баси адвокатите баси съда

    114 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И съда им вЕрва хаха Щом е вишист не може да е престъоник, желязна логика, как да не го оправдаеш ? Сега всички криминали, ще ходят да "учат" висше да хванат и си връзват съдебния имунитет !
  • 5 незнайко

    86 4 Отговор
    МНОГО СМЕШНО ТВЪРДЕНИЕ НА АДВОКАТ !!! БИЛ ВИШИСТ !!! ЗНАЧИ ТЕ СА ВОДА НЕНАПИТА ??? НАЛИ УМНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ??? Явно нищо няма да излезе от тази акция предназначена само за пред ОБЩЕСТВОТО !!!
  • 6 Стамат

    81 4 Отговор
    Адвокатът му Димитър Марковски пък изтъкна, че Ларша е висшист и не би се занимавал с престъпна дейност.
    Бих искал да попитам г-н Марковски в такъв случай колко висшисти е защитавал пред съда и защо ги е защитавал.Също така искам да знам колко струваше майка му когато я е продал за пари.
  • 7 KLETA MAIKA BALHARIA!

    64 6 Отговор
    Изглежда кокошкарска работа ...и май всичките са кокошкарска начело с Зъркела...такива ги използват да плашат мишките да си кротуват докато истинската мафия ги управлява и ограбва по устав!
  • 8 Йозеф

    58 4 Отговор
    Менгеле и той е бил висшист.
  • 9 Дръндеф

    9 3 Отговор
    Дръндеф ОТГОВОР6 15:55 03.08.18
    100% и тази я дрънди някой от групата. Казах ви аз преди 1 седмица.
  • 10 Университет Кървавата Бухалка набира сту

    26 2 Отговор
    Това е ценен научен труд - Изучава се във висшите учебни заведения със специалности "Икономика" , озаглавен " Ролята и помощта на държавата в създаването опазването и закрилата на малкият и среден бизнес." Към него може да се прибави и"Средства и методи за борба с емиграцията , и създаване на условия младите хора за житейска реализация" .
  • 11 Гест

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Фамилия Марковски.....
  • 12 Рамбо

    34 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бг 🇧🇬":

    Това е малък шлем. Голям шлем е: Баба, дъщеря и внучка :)

    Коментиран от #18

  • 13 Напускайте България

    33 2 Отговор
    Що ли си чешим езиците....всички знаем че ще ги оправдят после ще ги пуснат и както се казва..ни лук ял ни лук мирисъл..Държавата нищо няма да направи камо ли да ги осъди...
  • 14 Офф

    36 1 Отговор
    Леко ми писна да му гледам сурата на тоя! А на вас?
  • 15 Александър

    36 1 Отговор
    Ами аз да тръгвам към районното...
    Със средно образование съм,не можах да се изуча за висше,и по добре самичък да се предам на милицията...
    Щото нали,според мазня шопар,адвокат Марковски,
    кой нема висше се занимава с прстпления...
  • 16 Иван

    15 2 Отговор
    До клета майка бг,да точно така ,ако смяташ 10 милиона на месец само за Митьо очите за кокошкарска работа здраве му кажи.
  • 17 Бг 🇧🇬

    5 2 Отговор
    😀😀 Ееее , ти пък , и баба ли , 😀😀 еееее тамън вечерях , и като си го представих ми се отщя да ям.
    😀😀 Е , ако бабата е някоя от 47 год.сръбкин1 Жаклина, или 47 год. австралийска спасителка Жаклин Стюърт , 😀😀😀😀 Е ТОВА Е ДРУГА БИРА 😀😀😀
  • 18 Бг 🇧🇬

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Рамбо":

    😀😀 Ееее , ти пък , и баба ли , 😀😀 еееее тамън вечерях , и като си го представих ми се отщя да ям. 😀😀 Е , ако бабата е някоя от 47 год.сръбкин1 Жаклина, или 47 год. австралийска спасителка Жаклин Стюърт , 😀😀😀😀 Е ТОВА Е ДРУГА БИРА 😀😀😀
  • 19 гост

    49 2 Отговор
    Не мога да повярвам до къде се срина България!От една уредена държава, в която образованието беше престиж, се превърнахме в кочина в която крадливи мутри и чалгарки опростачиха всичко.Занимават ни с живота на тези изчадия, защото нормалните хора ги смачкаха, ограбиха и наложиха едно поведение на слободия и единствен стремеж за пари.Всичко се опростачи, жалко....
  • 20 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    КАДЪРНИ МОМЧЕТА
  • 21 Jon

    4 3 Отговор
    Mitio hte napravi ia niakoia izgodna sdelka hte poleji niakoi mesets v zatvora a vsahtnost niama da e tam edna dve ostavki i vsi4ko e ok naroda tap da my misli vmesto da se vdigne kat edin toi se spotaiva i vika nevoliata a nevoliata sa polititsite i mafiata te iako opraviat naroda bravo
  • 22 Маркетинг

    9 0 Отговор
    Марковски като претупа , какво ще правят изродите??? Като гледам и той ги цака здраво за кинти, пък няма как да има време за всички.
  • 23 Усмивката

    12 0 Отговор
    Голямата грешка на Митака е ,че не искара едно висше ...сега спокойно щеше да си пърка между павилионите у Слънчев бряг с удостоверение .Евала Марковски.,Това откритие може да се сравни с безкръвната операция,или да речем с хуманното умъртвяване на пилета ,телета и прочие
  • 24 Tainata

    1 4 Отговор
    СПРЕТЕ СЕ БЕ БУРГАШКИ ПРАСЕНЦААА СТИГА ЛЪЖИИИИ !!!!!!
  • 25 Tainata

    1 8 Отговор
    ХВАНЕТЕ ГО ТИКНЕТЕ ТОЯ БОЖО КРАВАТА У ПАНДЕЛАТА А НЕ Г-Н ЖЕЛЯЗКОВ И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.