Last news in Fakti

30 Август, 2018 13:11 11 981 19

Лидер на свирепата ММА банда закопчан за кървавото меле в Сакса бийч

  • георги карчев-
  • сакса бийч

Осъденият като лидер на свирепата организирана престъпна група (ОПГ) за наркоразпространение от ММА бойци Георги Карчев е задържан за екшъна в "Сакса бийч" в Бургас, съобщи Флагман.бг, цитирайки изключително достоверен източник.

Карчо излежа едногодишната присъда, която получи след споразумение със спецпрокуратурата и е на свобода от няколко месеца. Бургазлията обаче явно не е издържал много време, преди отново да се забърка в неприятности. Именно той е батката, потрошил носа на друг мъж в култовото плажно заведение, като причината за избухналия скандал е момиче, разкриха очевидци.

По време на разигралия се екшън са нанесени и материални щети по заведението – разбити са две маси и барплотът.

Освен задържания Карчо, органите на реда издирват още двама, които също са участвали в сбиването. Към момента се разпитват още свидетели и се събират доказателства по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    125 0 Отговор
    Какво сбиване бе! Къде му е доживотната за наркоразпространение и организирана престъпна група?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Е.Николов

    44 1 Отговор
    Присъда и след това поне година обществено полезен труд.толкова работа има да се върши във всеки един град ето тези хора с "огромния запас от енергия"ще има къде да я използват, а не да се търси кой да лапа паримс обществени поръчки.Ако по голямата част от осъдените работят за държавата едва ли ще има нужда от толкова мн пари отиващи в едни и същу хора. 3 проблема едно решение
  • 4 Кой?до Кога?

    38 2 Отговор
    Това харесват момите , така ги учат и бащите!
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    36 1 Отговор
    Пуснете го в клетка срещу мечка нали мма боец тренирал здраво а мечката никога не е тренирала хватки ако оцелее да си ходи ако ли мечката го утрепе е там в морето и край
  • 6 перко

    26 0 Отговор
    годинката не му е стигнала
  • 7 Манго

    32 1 Отговор
    Анаболно борче трениращо в някой смотан фитнес или някоя заличка.Тренираните бойци изминават в бягане 5 км.Няма да се задъха а този мушморок след 500 метра ще е изплезил език до пъпа си.
  • 8 PANCH5

    17 0 Отговор
    карчо карчо да те е.а пак сега
  • 9 Непознат

    29 0 Отговор
    Нормално скапана държава,мисля че сме по зле и от Венецуела,бандитска държава ,ако е в друга европейска държава щеше да излежава 20 годишна присъда.
  • 10 гост

    36 0 Отговор
    Не харесвам Америка както и Русия НО на Щатите законите са ми много на сърце направо им завиждам за разпространение на наркотице две доживотни за убиство две присъди по 80г като първата трябва да я излежи цялата и на втората може помилване хаха абе все приятни присъди с двете ръце гласувам за такива закони
  • 11 vasik atanasova

    10 0 Отговор
    човека показва че се е върнал
    това е
  • 12 Хасанчо

    15 2 Отговор
    Какви споразумения за наркоразпространение и бандитски групи ? Това ,че тренират ММА трябва да е утежняващо обстоятелство и да ги прави още по-опасни за околните. СПоразумявате се за какво- колко процента да отпуснат за прокурора,адвоката и съдията ли? Големи определения им давате и една година затвор .Я лежал 6 месеца ,я не. Оня гладния за едно агне ще лежи 2 години ефективно ,защото го е изял сам и не е оставил в хладилника за гореизброените. Нал тъй , Г-н. Цацаров. Кво става по туй море ,по тоз Бургаз ? То като на война бе . Я си пийте,бийте и повръщайте в 10 сутринта ,но без нормални хора от страната. Ще си останете само вие и собствените ви тъпи мутри и полицаи. Туризъм ли за Вас---рупайте цаца майка .
  • 13 Прост данъкоплатец

    16 1 Отговор
    Г-да Борисов/Доган/Пеевски/Цацаров, или който там коли и беси в територията между границите на бивша България, Моля ви да не ги арестувате, за да се редуцират по естествен път постоянно. Иначе трябва да им плащаме издръжките по затворите.
    Не е нормално да изхранвате приматите с данъците ни, а в същото време да няма пари за родителите и децата на простите данъкоплатци! Пак да ви напомня, че един затворник струва 1000лв (+800лв за надзирател), а един пенсионер и едно дете струват средно по 350лв на месец.
    Ако пък случайно не се редуцират, ще станем най-големият резерват за маймуни в света, което ще повиши интереса към туризЪма ни неимоверно.
  • 14 месара

    13 0 Отговор
    абе има некакъв клуб на бойци, дето канят такива като тоя , та да се бие с тях. та тоя клуб, нема ли да покани и тоя, или той е от тях?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Da mi dooide

    10 0 Отговор
    Ше му отворя дроба на ммачето да ми скочат 3ма ше ги заколя от лудост не от друго
  • 18 каспар

    4 1 Отговор
    скапана проклета държава , радвам се че вече не съм част от нея
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.