30 Август, 2018 18:11 24 368 68

Брутално ВИДЕО от къравото меле в „Сакса”

  • сакса бийч-
  • георги карчев

Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около 2 часа след полунощ, в едно от най-оборотните плажни заведения в Бургас – бар „Сакса”. Изведнъж както всички в дискотеката си танцуват и се забавляват, група от няколко популярни ъндърграунд фигури буквално помита нощния клуб с друга компания.

Флагман.бг пусна ексклузивни кадри на кървавото меле. На тях ясно се вижда как за секунди в препълненото с хора заведение става страшно! Вътре хвърчат маси и столове, като част от групата дори се връща, за да довършат с ритници припадналите между потрошения инвентар съперници.

Припомняме, че след екшъна е арестуван осъденият като лидер на бургаската ММА наркобанда Георги Карчев, по прякор Карчо. Видеото обаче показва, че доста дейни в зверския побой са още поне четирима мускулести мъжаги. Сред най-активните се вижда и бургаски рецидивист, който през лятото на 2016 г. уби човек от бой на улицата, но продължава да се разхожда на свобода, а делото незнайно защо все още не е стигнало до съд.

Кадрите не показват бруталното насилие да е предизвикано с нещо. Карчо и аверите му пият и танцуват на бара заедно с няколко момичета, когато изведнъж един от бабаитите от компанията му дърпа за косата мъж с бяла риза, който се опитва да си пробие път до съседното сепаре. Това възпламенява обстановката и групата започва да налага другите клиенти с каквото намери. Карчев и останалите нападат наведнъж и не спират да ударят хората, дори когато са паднали безпомощни на пода.

Един от смазаните от бой мъже дори прави опит да се изправи, но не успява да се задържи на крака и се строполява пред бара. Друг пък има нещастието да бъде пресрещнат от разярената група на входа на дискотеката и там отново е пометен от бандата.

В началото на годината друг от обвинените в участие в наркобандата на Карчо – Илко Паскалев също се забърка в побой над охранител пред дискотека „Дежа вю”. В последствие обаче се оказа, че Илко само гледал екшъна, но не участвал в него. Двамата с Карчо обаче имат регистрирани не една, а няколко подобни брутални прояви.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой

    68 6 Отговор
    Да оди ББ да ги разтърве :)
  • 2 Гост

    139 8 Отговор
    Те бургазлиите заедно с пловдивчаните са най-големите диваци. Хората просто се забавляват така, просто вие не разбирате. Те са батки и се тряпят я в дискотеката , я на пътя. Оставете ги да се избият, да измрат всички, за да се изчисти Б-я.

    Коментиран от #64

  • 3 Гост

    124 0 Отговор
    Помияри
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 той

    127 3 Отговор
    Е затова трябва законно оръжие.Вадиш и наред .Пред него невървят назобените педали.
  • 6 Еба ти държавата

    142 1 Отговор
    Докато някой не хване Карчо и с един чук да му счупи гръбнака няма да се оправи тази работа!Меки закони имаме, милистиви!Чупиш на двама гръбнака, а на останалите решеш по едната ръка и ги оставяш живи за назидание на останалата популация!После не си задавате въпроса що нормалните хора бягали от България, що туй, що онуй!Пребиваш като куче някой на улишата и делото за 2 години не било стигнало до съда?!?Борисов!Цацаров!Що не вземете мерки да уволните който не си е свършил работата?
  • 7 луд

    104 1 Отговор
    на първия клип в края момчето припада от побоя ,а момиче снима със светкавица ........дано и на нея някой ден да й направят такава фото сесия

    Коментиран от #43

  • 8 ЗАД ГРАНИЦА

    45 1 Отговор
    еи модератора , да не зи от групата на този кирчо, че ми триеш коментара ?

    е затова няма държава , защото дори не можеш и свободно да си кажеш мнението !
    все някой ще ти запуши устата !
  • 9 ванката

    76 0 Отговор
    от видеото виждам че тия момчета са доста слабоумни търсещи си единствено и само създаването на проблеми тия явно се вживяват в ролята на рижата който навремето е бил същия боклук надяваме се всички скоро да си намерят съдбата както се случи с рижата ...
  • 10 Ганчо

    32 0 Отговор
    У село Долно Нанагорнище у хоремага на центъра е същата работа.
  • 11 Ганчо

    18 4 Отговор
    Пиьени, йедьени и накрая лобут, щот нии у геня.
  • 12 ШОП

    31 6 Отговор
    Еб..хти кочината е нашто мутроморие. Бойко требва пак да очисти ситуацията както го направи преди десетина години, защото пак се навъдиха такива като очите, крави, кочове и темподобни ъндърграунд типове .
  • 13 Нормален

    32 1 Отговор
    Изроди!
  • 14 перко

    23 1 Отговор
    дискотеки зверилници тръпки да те побият ужасссссс
  • 15 Spec b

    52 1 Отговор
    мерси за името на заведението:) да знаем да не ходим при шимпанзетата на зоб, че явно им е слаб ангела... Нечовеци... Интересно това записче в съда дали ще мине...:D
  • 16 хахахах

    63 0 Отговор
    И така докато някой пребит не си купи пищов и лекичко един по един цък цък или баща на някой пребит не направи същото и след като си заминат безславно двама трима другите бая ще се замислят кви ги вършат.Поне аз така бих направил

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Spec b

    31 2 Отговор

    До коментар #16 от "хахахах":

    Държавата ги пази... Не дава разрешителни...
  • 19 Пабло Ескобар

    32 1 Отговор
    Не видях нищо брутално-когато те управлява утайка произлязла от мутрите,това е съвсем нормално!
  • 20 Бай Тошо

    42 6 Отговор
    Офф Оффф знаете Бай ви Тошо къде щеше да ги прати такива силни мъжаги, доста камъни има за оформяне. Защо не се бачка по същата схема и сега, не е ясно, и къде виждат оправията нашите смешници
  • 21 Един друг

    42 3 Отговор
    Понеже сума народ преди мен споменава все за огнестрелни оръжия и как държавата не давала - е, как пък аз и 100% от подалите документи за разрешително мои приятели имаме, като при това доста сериозни неща сме си взели някои от нас? Обаче битите в клиповете какво правят по места, където носенето на КНО е забранено?
    Чл. 60. (1) Забраняват се:
    3. носенето и употребата на оръжие и боеприпаси:
    в) в обществени заведения за хранене и увеселение;
    е) при и след употреба на алкохол, наркотични или упойващи вещества;
    Ако някой отиде на чалготека с пистолет и го използва, ще има проблеми. Лично аз въпроса съм си го решил много лесно - в такива кочини не стъпвам, а без пистолет влизам само в министерства, парламент и съд, защото там детекторите са сериозни. В банки и подобни си го нося, защото законът не забранява, а разните им лепенки на вратата нищо не значат. С такива образи като тези от клиповете нямам пресечни точки, освен евентуално на някое кръстовище следобяд, защото те до обяд обикновено спят. Интересното е, че колкото и да са друсани и зобени, малките им мозъчета все пак цъкат и усетят ли, че работата върви към вадене на разни неща изпод дрехите, кротват се защото не са сигурни кой и какъв стои насреща. Така че не ми говорете за пистолети, чалготеки и сбивания в един и същи контекст. Първото е за сериозни мъже, а вторите две са за келеши и разни провинциални мутрички като тези тук.

    Коментиран от #24

  • 22 Иванов

    15 4 Отговор
    Бандата ела те в враца
  • 23 Циганин=Задружие,българин=прееби другарч

    9 3 Отговор
    Абе,тука разрешителни,съд,прокуратура,цаци, борисовци и тн.Вие нормални ли сте бе?

    1.Взимаш брадвата и викаш ела да ти кажа нещо,и праз в тиквата централно.
    2.Резачка за дърва също бива.
    3.Пистолет може да се купи от всякъде,само не трябва да си отваряш устата откъде си го взел,ама в бг .....много песнопойци.
    Тия ако дойдат в махалата,ще стане забава,гарантирам до 10 минута ,ще са паднали всичките.
  • 24 Spec b

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Един друг":

    Късмет:) при мен без да уточнявам къде... Кварталния и мои познати в "структурите" най-приятелски (повелително) ме съветват да не съм се занимавал с глупости... Ем, ко праим:)... Не съм дриши на 20.. С 2 деца и тн... Неодъждан - ала-бала... Не, та не... "не ми било треало" - цитирам:)... Намене ми трябва за защита на семейството и дома и пушкя не ме урежда... Докато я извадиш от касата... и си в черната хроника... Пак казвам късметлии:)...

    Коментиран от #30

  • 25 гост

    23 0 Отговор
    Те и рижите бяха много ербап ама сега къде са!?!!?!?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Политик

    13 0 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ ХАМЕРИКАНСКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ САМО НАРКОМАНИ И СКИТНИЦИ ТУРИЗЪМ НА АНГЛИЙСКИ НАРКОМАНИ НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ НА СВЕТА
  • 28 Барчо

    9 16 Отговор
    Чак пък станало страшно. Няма убити, няма непоправимо потрошени. Въобще ясно се вижда, че всички са пияни. И битите и побойниците. Ставащото е последствие от свободията и безработицата донесена от псевдо демокрацията. Ако тия момчета бачкаха здраво в производството щяха да си спинкат в легълцата и да събират сили за другия ден. От тази младеж без работа, пълна с тестостерон и заряд от много енергия е съвсем естествено да виждаме случващото се непрекъснато. Момчетата нямат грам вина. Изцяло е виновна нашата Държава.

    Коментиран от #33

  • 29 УЙЧО

    28 2 Отговор
    На ТАТО по времето щяха да спят като къпани булки в ОТРЕЗВИТЕЛНОТО и после да полагат ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД може и в БЕЛЕНЕ

    Коментиран от #40

  • 30 Един друг

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "Spec b":

    Баш късмет - 9 човека пробваха, 9 човека получиха разрешителни, сумарно на 9-тимата. Даже не знам колко общо пистолета и по-сериозни неща пише във вторите картончета - приложението към разрешителните. Проблемът е, че ги слушаш какво те баламосват, а не караш по устав - подаваш пълната документация, пък нека посмеят да дадат отказ... Ама за какви каси говориш?! Тези неща се носят навън, където има най-много смисъл. Ако мислиш, че само вкъщи може да се наложи.

    Коментиран от #34

  • 31 Фюрера

    3 0 Отговор
    Тез боклуци нямат ли пиштови да са пушкат там ще има ляб
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Един друг

    14 0 Отговор

    До коментар #28 от "Барчо":

    С всичко казано съм съгласен, освен с основната ти теза - че участващите нямали вина. В демокрацията всеки има право да бъде прост колкото си иска, обаче възползва ли се от това си право в пълен размер, то то върви и с отговорност. Преди няколко години на морето в другия край на града пак така без повод се сбили към 4-5 сутринта, обаче единият като паднал назад и се хакнал с тила в бордюра и готово. През това време аз съм си спал кротко в тихата част, а чалгарите са стигнали до кулминацията на вечерта, за която са се били събрали, но единият малко дал фира. На сутринта аз кукуряк, а онези се оплитат в показания на махмурлийска глава. Ми, прокуратурата не беше съвсем съгласна с виждането, че пряко въвлечените не носили никаква вина за станалото. Така че, който има акъл не ходи в такива свърталища и не си намалява бдителността и ситуационната преценка като кибичи до 4 сутринта и се налива с ментета, каквито основно сервират в тези "заведения".
  • 34 Spec b

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Един друг":

    Както каза човек избягваш проблеми, и аз така пацифист съм, но да се нося навсякъде с нарезно не ми трябва... Най-вече при пътувания извън града и в къщата.. Та за каналния ред... Били изчероали квотата.. Да и такова жувотно има.. Явно ще се редя на опашка за следващата "квота":)

    Коментиран от #37

  • 35 БГ турист

    8 1 Отговор
    Ако питате полицията, сигурно ще обяснят нещо от сорта, че това е “4D туристическа атракция” и не могат да се намесват. Сигурно и хотелиерите така ще кажат
  • 36 ДойдохВидях

    12 0 Отговор
    Ограничена "журналистка"
    освен "БРУТАЛНО " друго заглавие не научихте ли ?
  • 37 Един друг

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Spec b":

    А, изобщо не избягвам проблеми, пък пацифист хептен не съм. Редовно се ръгам в конфликти, че тук населението е 90% сган и се налага човек постоянно да си отстоява интереса и правата, защото всеки се опитва да му се качи на главата и да вземе неговото. Имам цяла папка с прокурорски преписки, дела, сигнали, жалби и прочее, защото българинът е рядко тъпо говедо. Но не е чак толкова тъпо, за да не може да прецени, кога работата е дебела и селските номера от чалготеките не вървят. Постоянното носене не е абсолютно никакъв проблем, ако си стегнат и сериозен мъж, а не толуп по щорти, като повечето, вкл. и тези "ММА-ци" от клипа. Последната ми случка беше на "Тракия" към полунощ - натисна ме едно БМВ яко - дълги, клаксон, лепене за задната броня и след известно "гонене" реших да спра да ги видя какво искат. Бяха 4-ма, а аз сам. Не си сложих сакото като слязох и не докосвах пистолета в кобура, както правят неопитните и неуверените, ами ги попитах защо се държат така рисково. Оказа се циганската схема, дето били италианци, ама от панаир се връщали, ама картата не работила и прочее глупости, дето ти пробутват "златен" пръстени да дадеш 50 кинта за нафта. Е, не ми изиграха пълния етюд, ами смутолевиха някаква глупости и се изнесоха с извинения. Да, просташко е, ама де да знаеш какви ги има по нощите из страната, а като им спихнеш инициативата и заминават да си търсят лесна жертва. Тези "квоти" на КОС са за балъците, та не им се връзвай. То и полицията, следователите,

    Коментиран от #39

  • 38 бял

    11 3 Отговор
    Палячовци,научете се да се биете бе,Бургаски селяни
  • 39 кеф

    3 10 Отговор

    До коментар #37 от "Един друг":

    Такива като теб с
    кобура първо ги бия,после ги таковам

    Коментиран от #42, #66

  • 40 PlimP

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "УЙЧО":

    тихо ся, тогава са ни оправлявали мръсни комунисти, ся са светли демократи, нищо че може да те пречукат на улицата за 5 лв., а тогава, такива като тия гомньовци са яли бой без почивки от чичковците милиционери, ей така без причина, вътрешно инфо
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Един друг

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "кеф":

    Знам ви вас от личен опит - заключвате се в колите и звъните на "шефа", защото и сами не се сещате да се олбадите на 112. Ако "шефът" ви каже да се оправяте, звъните в полицията, отнасям предупредителен протокол и това е. Ако си достатъчно глупав и не се заключиш в колата, после вадиш медицинско и ревеш на прокурора. Такива сте всички селски бабаити - на приказки сте големи, а после търчите да пускате жалби. Това без да с стига до пистолет. Стигне ли се, започвате да си гледате обувките и да мънкате под носа си. Пълни паячовци сте и въпреки богатия ми опит с вас, все още продължавате да ме изненадвате - назобени, нататуирани, гледате лошо, но със заешки сърца и което е най-жалко - ревльовци.
  • 43 LEGIONARIVS

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "луд":

    Да си чул едно много важно нещо, че не трябва да съдиш хората? И знаеш ли що? Щото хората не са дорасли нито умствено нито никак, да и за теб става въпрос глупендер! Момичето не снима, а и звъни телефона и си е направила светкавицата на флаш режим!

    Коментиран от #61

  • 44 гнида

    8 0 Отговор
    Т'ва е бой за паркомясто и махленска свада , призовавам всичкия лош мат'риял да ми верва !
  • 45 Хасанчо

    4 0 Отговор
    Какви още разрешителни искате ? Тези като пребиват и убиват разрешителното за това в джоба ли им е ? Телефона за връзка с ръководещият го полицай му е разрешително .Всички са ушаци и за това са вънка. Бачкат и плащат дето трябва. Дано да се избият едни други за територии ама що невинни ще отидат до тогава...
  • 46 43413

    4 4 Отговор
    провинцията си е провинция.Кофти ,че такива говеда идват в да емигрират в софия.Бургъз добре,че бъде анексиран от ердоган след 10 години.Слънчака ,че е турски
  • 47 ах морето

    9 2 Отговор
    Винаги е било така в Бургас и около него,какво да се прави с примитивизма,когато стане народопсихология?

    Коментиран от #60

  • 48 Batushka

    10 0 Отговор
    Абе тия да не са братя бе, майка им с едни и същи дрехи ги изпратила на хоремага...
  • 49 диваците от изток

    12 0 Отговор
    Нищо не става от тая държава, едно към едно с Дивия Запад, а сме 21 век!???
    Тва полиция, ,съд, прокуратура, въобще ги НЯМА!
    Как да отиде човек да се забавлява, като по дискотеките е пълно с напомпани батки, повечето с цял набор от присъди, които са отишли да бият, а не да танцуват и да се забавляват.
    България въобще не е нормална държава, няма и да стане, колко години вече, едни и същи простотии.
  • 50 пустиняк

    7 0 Отговор
    Па те си се бият мутричките. Ама които нормален ходи в тая дупка трябва да е луд.
  • 51 квак

    8 3 Отговор
    Във филмите много обичате да гледате разни мъже как си раздават юмруци в някой бар (то си е класика), ама като стане тук и вече чудо голямо.. много ли ви стресира и разтройва това? Просто един бой, голяма работа..
  • 52 Гошката

    10 5 Отговор
    Дискотеките са за загубеняци! Аз съм на 24 и никога не съм ходил на дискотека и предполагам, че няма и да отида. Като искам да се забавлявам си пускам тихо музика вкъщи, пийвам си, хапвам си. В дискотеката, освен горилоподобни "батки" и кифли, които въртят чупки в кръста, друго няма какво да видиш.

    Коментиран от #53, #54

  • 53 Бацее

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Гошката":

    ЖУНГЛА просто ЕДНА жунгла е там :D Аз съм млатил и мен са ме млатили. Но без нито едно не може да минеш там.
  • 54 Бацее

    0 4 Отговор

    До коментар #52 от "Гошката":

    ЖУНГЛА просто ЕДНА жунгла е там :D Аз съм млатил и мен са ме млатили. Но без нито едно не може да минеш там.
  • 55 Тошо

    2 1 Отговор
    В кошарата за няколко годинки да видим дали ще се бие пак ... после ще бъде послушник.
  • 56 Курац

    7 1 Отговор
    Стероидни селяци с неставащи пишки!
    Класика!
  • 57 123

    4 0 Отговор
    Скандала си е 'зреел' предварително. На едно от видеата се вижда дръпнатият за косата мъж да се върти около другите, да мести табуретки, постоянно следван от авера си. Видимо е пиян, със сигурност коментиращ нещо си. Огън без дим няма!
  • 58 Киро

    7 0 Отговор
    Горките проститутки ! Както си танцуваха и останаха без клиенти :(
  • 59 sss

    4 0 Отговор
    нормални хора виждал ли си да се изтрепат заради едно побутване , теа хора просто имат проблем с самочуствието ,въздухари ,комплексари , неудачници , да ако някой те удари нормално е да отвърнеш но така просто за спорта неудачници
  • 60 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "ах морето":

    в София е най- зле
  • 61 луд

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "LEGIONARIVS":

    Значи викаш флаш светкавица ..... ами сигурно като й звани телефона и тя трябва да приклекне за да отговори аааа ... ако сте си близки с това момиче ..мммммного зле ....... и нали знаеш че нейните действия са подсъдими ...... колко трябва да си зле да снимаш разбит нос и зъби .... за да си ги гледаш за забавление .......
  • 62 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор
    свине...
  • 63 сори майна

    2 0 Отговор
    ББ и ЦЦ... нали сложиха ред... спокойната ни държава и море..Това искам да видя как ще се случи в ... накъде по курортите на подобно питейно заведение в Гърция или Турция..;)
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ЧУКА

    4 0 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ ВЪЗДУХАР Е НАНДЕРТАЛЧЕТО С ЦИГАРКАТА,ДЕТО БИЕ ДО МАСАТА ДО ПОСЛЕДНО...БАТКОВЦИТЕ ВЕЧЕ БЯХА НЕУТРАЛИЗИРАЛИ БИТИЯ МАЛКИЯ СЕ ВКЛЮЧИ ПОСЛЕДЕН,,АМА НАЛАГА БЕЗАЩИТНИЯ НАЙ ДЪЛГО...ЦИРК...И ТОЗ ГО ВОДЯТ БИЯЧ...ОТРЕПКА.
  • 66 SS-ss-ss

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "кеф":

    Ти как се казваш?Кеф или май си кенеф,идиот.
  • 67 Болгарикус

    0 0 Отговор
    Мразя социализма във вида в който се е изповядвал в България, но не мога да не си призная че това ако беше по онова време тия боклуци нямаше бял ден да видят после. Брутална дисциплина братче, но така е всяка едно време си има своите предимства и недостатаци. Много жалко че не можахме да вземем само хубавите страни на социализма и демокрацията и да съберем в едно, както например в Китай.
  • 68 dokko

    0 0 Отговор
    примати