31 Август, 2018 13:11 1 484 1

Мъж плаши да залее с киселина дъщеря на позната

  • заплахи-
  • киселина

Мъж от Врачанско отправил брутални закани срещу своя позната, съобщи BulNews.
В яда си Н.Н. заплашил жена от село Остров, че ще убие дъщеря й. За думите си, преди дни агресивният мъж, бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Оряхово, където получи условна присъда от половин година затвор.

От документите по делото става ясно, че Н.Н. е стар познайник на органите на реда и магистратите, като преди години е бил съден за други свои провинения.

Заканите си мъжът отправил към С.И. на 10 февруари тази година. Каква е причината за яростния изблик обаче не става ясно.

Всичко се разиграло около 11.30 часа, когато подсъдимият звъннал на жертвата си и започнал да сипе смъртни заплахи по адрес на дъщеря й. Стигнало се до там, че обезумелият мъж крещял в телефонната слушалка, че ще убие дъщеря й и ще я залее с киселина. Ужасената майка веднага подала сигнал в полицията. От там започнали разследване срещу агресора.

По време на съдебното заседание Н.Н. се признал за виновен и съжалил за стореното. Освен условната присъда мъжът ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на 365 лева.
Определението има последиците на влязла в сила присъда и е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 4 Отговор
    Кво чака