1 Септември, 2018 14:47 57 504 86

Кои са Карчо и Попчето, издирвани след боя в нощен клуб в Бургас

  • георги карчев-
  • карчо-
  • сакса-
  • попчето-
  • петър попчев
Кои са Карчо и Попчето, издирвани след боя в нощен клуб в Бургас - 1
Карчев - ляво, Попчев - дясно, Снимки: Флагман

Издирваните за бруталното меле Георги Карчев-Карчо и Петър Попчев-Попчето са известни фигури сред бургаския крими контингент. И двамата вече са били зад решетките, като Карчев е току-що излязъл от затвора след присъда като лидер на организираната престъпна група за разпространение на наркотици, припомнят колегите от "Флагман".

Бандата беше разбита при специализирана акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас през юни 2017 г. При операцията са арестувани 7 човека, а на шестима са повдигнати обвинения.

Масови побоища в заведения и въоръжено нападение над дилъри на Иско

Тогава на извънредна пресконференция от специализираната прокуратура обявиха, че те са извършвали широк спектър от престъпления, налагали са монопол при производството и разпространението на наркотици по жесток и свиреп начин, вземайки пример от известната американска банда МS13, чието мото е "Убивай, изнасилвай, контролирай". Групата е действала брутално и понякога е пребивала показно случайни лица в заведенията, за да покажат мощ, твърдят от държавното обвинение.

Година по-късно осъденият като лидер на тази иначе толкова опасна банда отново е на свобода и вилнее на воля по заведенията.

Въпреки гръмките арести, четирима от криминалната структура сключват споразумения и се разминават със скандално ниски присъди, включително и Карчев. Въпреки че е признат за виновен за лидер на ОПГ-то, той получава една година. Това означава, че бургазлията излиза от затвора и има-няма два месеца по-късно се забърква в мелето в популярното нощно заведение тази сряда.

На ексклузвините кадри на боя ясно се вижда, че именно Карчев пръв нанася удар срещу другата компания, след което като лавина всичките му авери вкупом се нахвърлят върху хората.

Това далеч не е първата подобна проява на бургазлията. Първият случай е от края на 2015 г. Тогава в една от най-оборотните бургаски дискотеки Карчо заедно с друг посочен от спецпрокуратурата като лидер на ОПГ-то Илко Паскалев, но все още без присъда, счупили челюстта на 17-годишен ученик. Няма информация как е приключило това дело, но самото деяние показва наличието на трайно установени престъпни навици и чувство за безнаказаност, както и че Карчо изобщо не се притеснява да напада хора на публични места.

Георги Карчев има още едно подобно изстъпление. То се разминава с глоба от 1000 лв. за сбиване в култов бар през 2016 г. Иначе „кариерата” на Карчо стартира още като ученик – през далечната 2008 г. Тогава той получава обществено порицание за грабеж.

Георги Карчев е арестуван заедно с Илко Паскалев и по още един случай. В края на март 2016 г. Илко и Карчо са задържани с още трима мъже, включително и айтозлията Николай Колев-Кокала и Тодор Желязков-Табуретката, който е сочен за част от жестоката банда на Рижите.

Според полицията петимата са арестувани за побой и грабеж на 1400 лв. от 28-годишен бургазлия. При проведените претърсвания са открити и иззети маски, ножове, бухалки, палки, мачете и пушка, с които петимата са били въоръжени по време на нападението, съобщиха тогава от ОД на МВР. По този случай няма повдигнати обвинения срещу Карчо.

Известна е и още една подобна проява на Карчев. Тя е от края на 2015 г. Тогава той заедно със своите авери Илко Паскалев, Петър П., Васил Д. и Георги Ч. са арестувани в района на бензиностанция „Шел” в жк „Меден рудник”. Петимата са забелязани от полицейски патрул посред бял ден – в ранния съботен следобед, въоръжени до зъби и с маски на лицата. При арестите от тях е иззет цял боен арсенал - ножове с дължина на острието 20 и 25 см, пневматичен пистолет с метални съчми, две сгъваеми метални палки, дървена бухалка с дължина около 60 см, брадва с дължина на острието 15 см и 50 см сап, както и черна маска за лице без прорези, с изобразена долна челюст на скелет.

Според полицията целта на бандата били четирима мъже в района и само бързата реакция на органите на реда предотвратила кръвопролитие. Според наши източници трябвало да бъдат атакувани близки на циганския наркобарон Слави Тодорв-Иско. Това обаче не е доказано при разследването и не попада в дейността на ОПГ-то.

Рецидивист убива от бой мъж на улицата, но продължава да се разхожда на свобода

Действията на другия обявен за издирване след мелето в заведението Петър Попчев се отличават с особена бруталност. Попчето яростно рита около минута паднал на земята човек. Той не успява да бъде усмирен дори и от жените в компанията, както и от един от аверите му. Мъжът, който през цялото време стои до бара и не взима никакво участие в боя, опитва да издърпа Попчев, но вместо това е изблъскан толкова силно, че се спъва в част от потрошения инвентар и пада на земята. Единствено Карчо успява да усмири бургазлията, след което групата си взима багажа и вкупом напуска дискотеката.

Страшното в случая е, че Петър Попчето е рецидивист, вече лежал в затвора за опит за убийство. Нещо повече – през лятото на 2016 г. Попчев и двама негови авери пребиват до смърт 36-годишен Николай Георгиев в центъра на Бургас – градинката на жп гарата. Пострадалият е млатен толкова жестоко, че е приет в болницата в кома, с потрошен череп. Той издъхва в агония след 2 седмици.

Първоначално Попчето е обвинен в убийство, но малко след това семейството наема известния юрист Благой Потеров и то бързо се преквалифицира в убийство по непредпазливост. Обяснението е, че смазаният от бой човек издъхнал от удар на главата му в бордюра след серията от крошета на нападателите. Към случая все пак е прибавен опасен рецидив заради криминалното минало на бургазлията.

Попчев е пратен зад решетките почти веднага след атаката, но след обрата по делото е пуснат през декември и посреща коледните и новогодишните празници в обстановката на домашния уют. Малко по-късно мярката му е изменена от домашен арест в гаранция и Попчев отново се разхожда спокойно из града за ужас на бургазлии.

В края на 2015 г. Попчето е арестуван, след като няколко пъти разби стъклените витрини на сладкарница MADO заради конфликт със собственика. Той заплашвал 53-годишния мъж и дори оставил бележка в заведението, в която подканвал собственика веднага да освободи търговския обект.
През 2014 г. Попчев отново попада в криминалната хроника за подобна проява. Тогава той „прави на сол” витрините на популярен нощен клуб.

Както Флагман.бг вече съобщи, след екшъна в сряда зад решетките за 72 часа са Петър Ганев, по прякор Пепо Белото и Димитър Колев. Срещу тях, Карчо и Попчето са повдигнати обвинения за мелето.

На кадрите обаче се вижда още един участник в боя – мъж на средна възраст, облечен с костюм. Той мята стол по хората в заведението, а след това изритва един от припадналите клиенти на входа на дискотеката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човешки ресурси

    279 8 Отговор
    Анаболни мутанти със силиконов мозък, които са много отворени, щото са безнаказани. Бих искал да ги видя как се отварят на байтошовата милиция.
  • 2 дознател

    242 4 Отговор
    Всъщност, отговорните за престъпленията са моралните мутанти от "българската" "право"раздавателна система.

    Коментиран от #51

  • 3 Бат Саше

    280 2 Отговор
    То е ясно кои са. Самонадеяна, комплексарска измет, която се изживява на голямата работа само заради импотентната ни държава. Иначе са пълен отпадък, подходящ за отстрел.

    Коментиран от #5

  • 4 ПРОГНИЛАТА ОТ КОРУПЦИЯ

    162 3 Отговор
    Съдебна система занижен контрол в затворите са причина за безчинствата на разюздани наркопласьори и побойници.Всички да се изметат до последния служител.
  • 5 толерантен

    142 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Абе, къв отстрел, тия са невинни. Знаш кви пътни строители става от тях и кви миньори в урановите рудници.
  • 6 мангалезич

    132 1 Отговор
    Едната Рижа си намери майстора и вече е изядена от червеите, не е последния ...
  • 7 жури

    114 1 Отговор
    Могат да конкурират Митю Очите за "човек" на годината на БХК.
  • 8 жури

    30 5 Отговор
    Могат да конкурират Митю Очите за "човек" на годината на БХК.
  • 9 Дебел почти чичко

    59 2 Отговор
    Някакви назобани госпожици
  • 10 Ббб

    181 2 Отговор
    За всичко са виновни съдиите.
    Проклети да са те, и техните семейства, до девето коляно.

    Коментиран от #11

  • 11 Каузар

    59 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ббб":

    А кой е виновен за съдиите?

    Коментиран от #13

  • 12 Усмивката

    118 0 Отговор
    И как преди една година е разбита престъпна група ,достойна за електрически стол ,и е на свобода.Това му е на българското правораздаване ...ХА СЕГА СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛ ..вече да не сте между животе
  • 13 Чичко Паричко

    28 1 Отговор

    До коментар #11 от "Каузар":

    Парите.
  • 14 123

    124 0 Отговор
    Такива идиоти трябва веднага да им слагат по 2 - 3 доживотни присъди както в САЩ,че после като обжалват ако отпадне едната да останат другите и пак да изгние до живот в пандела.Каква е тази правосъдна система тоя убил човек и пак на свобода под гаранция....

    Коментиран от #15, #19

  • 15 124

    90 0 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Убил човек НА ПЛОЩАДА, ПОСРЕД БЯЛ ДЕН.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 00359

    125 4 Отговор
    Това преди 89 година щеше да има такива последствия, че тези момчета щяха да сърбат попарата за този инцидент поне няколко години. А боят който щяха да ядат в районното щя ха да помнят до края на дните си. Тук вече цари анархия - Държавата отсъства. То и не може да бъде друго след като тя се управлява от мутра и ченге с физкултурно образование.

    Коментиран от #18

  • 18 регулировчик

    70 4 Отговор

    До коментар #17 от "00359":

    "анархия", означава безвластие, а тука имаме власт на бандитите.
  • 19 ккк

    76 1 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Аз предлагам да се сложи край и на глупавата система за НЕ сумиране на присъдите. Сега е пълен смях - 3 присуди имаш 7, 8 и 10 години примерно и леьиш 10 години. А в номралните държави се сумират ....

    Коментиран от #24

  • 20 Мачото

    59 0 Отговор
    Това са комплексарски долнопровни утайки...за всеки батко си има батенце да знаете....
  • 21 Смърт за тия анаболни педали

    75 0 Отговор
    Затова хората трябва да вземат правосъдието в собствени ръце, да ги нападнат 50-60 човека въоръжени да ги утрепат от бой да ги наръгат до смърт пък после умрелия съд и прокуратура да видиме кой ще осъди:-)

    Коментиран от #68

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 bio

    23 1 Отговор

    До коментар #19 от "ккк":

    Еми то все едно промоция в Билата - вземи 3 на цената на 1...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ванката

    58 0 Отговор
    не се косете хора и тоя са помазани от някой власт имащ и ще продължават с малоумните си дела ще ги пишат пак след време как са се осрали за пореден път дано само няма повече убииства че е недопустимо да убиеш човек и съда да постанови че не си виновен понеже той се е ударил в бурдюра падайки след серия от крушета?!?!? пожелавам на съдебната система най-скорошна смърт това бездарно общество от хрантутници трябва да изчезне от българия редом с целия парламент и всички техни близки и роднини!!!!
  • 27 бат мишо

    39 2 Отговор
    две утайки които трябва да бъдат ликвидирани в името на народа
    кво друго да сабобчето и келешчето или кото там беше
  • 28 гн Брутализъм

    76 1 Отговор
    Ако тези двама клоуна се случи да ми налетят гарантирам, че ще ги направя на сито със законно притежаваното от мен оръжие и ще съм щастлив от факта, че майките им ще ги целуват студени. Дори за миг няма да се подвоумя дали да ги оставя живи шансът им е точно 0.

    Коментиран от #50

  • 29 Алабама

    48 0 Отговор
    Това за пореден път показва, че в България институциите за сигурност и обществен ред НЕ РАБОТЯТ.
    Какви са тия помияри, който с години тормозят и малтретират хора, безнаказани. Че е дрога пласирали.
    Какъв ШЕНГЕН, какви 5 лв. за България. Те 100 гашника като тези помияри не могат да елиминират, какво оснава за КОРУПЦИЯТА НА ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ.
  • 30 Пенчо

    29 1 Отговор
    Понеже по причини незнайн ми изтрихте коментара, въпреки че не е обиден пак ще го напиша "welcome to булгаристан". И недейте се взима толкова на сериозно copy -paste недоразумения наричащи се журналисти.
  • 31 Хари Мръсника

    42 0 Отговор
    Тези и двамата са за доживотна, но понеже е скъпо да се държат в затвора, предлагам да ги бием в бордюра докато им се счупят гръбнаците и след това да ги наградим с по една инвалидна пенсия по 100 лева.А като се минат 2-3 години и възпитателния ефект за останалите мине, кой знае....Може някоя кола да им мине отгоре.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Дядо Йото

    32 0 Отговор
    Разстрел-само това ги оправя тея помияри
  • 34 plamen

    35 2 Отговор
    Тези двамката , а иоще други тяхни колеги бабаити , наркомани,крадци, изнасилвачи. За всички изброени, Трябва да се възстанови , Смъртната присъда. Защо ще ги затварят по затворите , да ги хрантутим ние данакоплатците. Трябва да настояваме целият честен Български народ, за смъртното наказание да се върне в България.
  • 35 ЛОВЕЦ

    21 1 Отговор
    боклуци отрепки измет
  • 36 Практик

    22 1 Отговор
    Не похабяваите работната сила за урановите мини , всеки с нещо може да е полезен.
  • 37 onq s baqtiq

    10 1 Отговор
    навремето имаше един филм: Шака Зулу:) там племената се сражаваха с подобна хореография:) но Шака ги изкла и всичко свърши:( нали знаете Кой е нашият Шака:) Пайетее:)
  • 38 Йордан

    17 0 Отговор
    Така ще бъде докато не бъде облекчен изискванията за издаването на разрешотелно за носене на огнестрелно оръжие.Тогава ще си помисли дали да бие защото не знае другият какво има в джоба си
  • 39 Mad Max

    31 3 Отговор
    При скапан министър на МВР който само гледа да назначава пенсионирани военни да лапат и заплати,а си няма хал хабер от материята какво очаквате?Бургас и региона са най-престъпното място в Европа,както и Варна де,това иде от пристанищата,бая изроди ще трябва да се отстрелят,бая полицейски шефове да се уволнят и бая закони да се променят за да се нормализират нещата,хич не е проста работа,въобще не се заблуждавайте!

    Коментиран от #41

  • 40 vasik atanasova

    10 0 Отговор
    знайте ги кой са
    и какво са правили
    и кво 1 г и излизат навън
    хайде да видим сега
  • 41 no name no face no number

    15 1 Отговор

    До коментар #39 от "Mad Max":

    Честно казано не е много сложна работата, но народа ни е овчи. Иначе работата е само една и е пределно ясна каква е, но няма кой.
  • 42 Атанас Атанасов

    15 9 Отговор
    Дано по скоро идват арабите и да ни завладеят и тогава такива изроди като тези да ги бесят по площадите тъкмо ще има атракция за хората
  • 43 Дано на някой съдия да му се паднат тия

    16 2 Отговор
    На семейно тържество .Българския съд БОКЛУЦИ ИЗМРЕТЕ

    Коментиран от #62

  • 44 гост

    19 0 Отговор
    тежко ще ви бъде в българия с актуалната правораздаваща система. никъде в балканите не съм виждал такъв терор по невинните граждани. при вас 80% от хората (основно мъже), освен трите имена си имат и прякор, което е типично за нецивилизованите общества. това не говори добре за българия, страна членка на ЕС. жалко..
  • 45 Куровед

    8 1 Отговор
    Това е-неоходимо е ние, обществото, да изискваме така и неизвършената съдебна реформа (спирана и от ГЕРБ и БСП) за да може такива да си прекарат живота в затвора. Ако чакаме ще е весело така.
  • 46 Напускайте българия

    8 3 Отговор
    Ами държавата да ги пуска на свобода и така. То тя държаеата то дтржава ли е като не може да се справи с престъпноста да ни даде нас хората под наем на друга държава...так поне ще сме щасливи и спокойни.
  • 47 Gost74

    12 0 Отговор
    А през това време Свинете са скрити в храстите и се правят на фотографи , надупени за 5 лв.

    Коментиран от #79

  • 48 Един

    16 0 Отговор
    Този с костюма е Охраната на заведението. И тои им помага. И вътре също раздава юмруци вместо да предотвратява конфликти.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Милия

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "гн Брутализъм":

    Тези 240 дето ти налитат всеки ден, не ги знаеш къде са ???
  • 51 аналитик

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "дознател":

    Именно. Виновни в случая пряко са Борисов и ГЕРБ, защото от три мандата не наказват такива, а създадоха и специализиран съд и споразумение с прокуратурата, за да пускат удообните им мутри и да отстраняват неудобните им. Ако бяха справедливи Законите и прилагащите ги, и управляващи и тия мутфи щеше поп да ги е опял още преди години. Но не е.
  • 52 Нищо не разбиращ

    15 0 Отговор
    ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ЗА ЖАЛОСТ ДЪРЖАВА КОЯТО ОБСЛУЖВА ИЗМЕТТА.
  • 53 Андрей

    7 0 Отговор
    Олигофренска ни е държавата, властимащите, за съжаление нищо няма да се оправи и такива изроди ще си излизат след годинка безнаказани.
  • 54 Кольо

    8 1 Отговор
    На тоя квартални палячовци с квартални сбивания и кражби неразличаващи се от мангалския манталитет опгета ли им викат вече. Не са попаднали на човека с тетака бързо ще се оправи работата

    Коментиран от #61

  • 55 Оооооооо

    7 2 Отговор
    Нали искахте свобода и капитализъм. Утре децата ни могат да бъдат убити или изнасилени от тия. На ви го капитализма.

    Коментиран от #57, #60

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 аналитик

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "Оооооооо":

    Да, не искахме тлталитаризма на масоните в БКП и ДС, но искахме справедливи закони и равен пазарен принцип за всички, а не да се монополизира държавната машина както и при соца и да обслужва апетитите на малцина като Борисов, Овчафов, Сталийски, Ковашки, ...... това са около 300-400 семейства и 10-15 000 приближени пионки по държавни постове, които им служат и изпълняват техните интереси, а и дадоха ресурсите ни на Ротшийлдови и други световни олигарси. Да искахме ДемоКратион, но я няма и досега. ДемоКратион, означава допитване и отчет до народа, а такива няма за нищо и досега. Виновни са продажните фуражки и магистрати, които не защитиха и по Закон народа от тия, а им слугуват. Не обиждай демокрацията, тя е и истинският комунизъм ако се приложи! Тя е нещо хубаво, но от 9 века я няма у нас.
  • 58 ОтговорНеСакам

    2 1 Отговор
    Пионки
  • 59 Андреев

    2 0 Отговор
    9х19
  • 60 аналитик

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Оооооооо":

    Комуне, комунизъм в народен държавен мащаб означава както и ДемоКраттион, демокрация е консултиране, съобразяване, оправяне на законите след консултиране с народа, а не банда от 240 самоназначаващи се паразити, които често се избират и от непознат за тях район, да представляват, а това е предюстъпление, защото не са наясно и не им шука за проблемите на хората, които и за гавра се наричат,, народни представители,,. Комунизма е общност, а не теорията на еврейчетата Ленин, Маркс и Енгелс. Тяхното е труд, но е обща философия. Само Капиталът е нещо шолезно като творение. Безспорно са интелект, но и в услуга на тоталитаризма. Нашето царство бе спраседливо, преди българи царе да започнат да наподобяват византийски василевси и патриции. Удариха го на монополно богатеене и това бе краят на ДемоКрацията Комунизъм при нас българите тук. Всичко де е било депутат и министър тук е за трепане. Лъжат, грабят, пречат, предават ни. .
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Съд

    3 5 Отговор

    До коментар #43 от "Дано на някой съдия да му се паднат тия":

    Съдът не е виновен управниците които вие избрахте вие които се надупихте на боко и неговата свита така че трайте си сеа
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ЛУД ИДИОТ

    8 0 Отговор
    Аз викам да се маскираме като нинджи и да ги пребием до смърт със старите водопроводни тръби един цол.
  • 65 stupid dog

    2 0 Отговор
    То и тук ,се намират,като тези,!Един да е ,то стига ,за всички!Смесил се с достойните и се удря по въшливите гърди!!!!!Ще ви се не види и лицемерието!!!!!!
  • 66 Курчо

    4 0 Отговор
    Това са СУЛЬО и ПУЛЬО
  • 67 Stefan

    0 0 Отговор
    хахахха ms13 ало журналистите ms13 показно разчленяват хора и са обявени за терористи от ранка на Ал Кайда тея са писенца сравнение с ms13
  • 68 Хъси

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Смърт за тия анаболни педали":

    Много правилно, от всички коментари, това е най стойностния, когсто държсвата не иска да се справи с предтъпносттс
  • 69 6 години за 240 грама кока в Германия

    12 0 Отговор
    Точно в 6.00 сутринта - бам, викове, хора бягат... лудост. Оказа се полицейска акция, разбиха апартамента на съседа 240 грама кока и чао за 6 години. В същата сутрин в 6 часа над 10 апартамента са щурмувани в града. Разследвали са и наблюдавани от месец, резултат - с присъди в затвора. Яд ме е като гледам как е в България,хората биват убивани от гамени и нищо не се променя. Гадна съдебна система и беззаконие
  • 70 рсмбо

    5 0 Отговор
    Винаги трябва да си въоръжен днешно време. Да си стоя аз в заведението и да почнат да ме удрят просто ей така тая няма да стане. Ще ги застрелян като кучета просто .пази боже.
  • 71 Георги

    6 0 Отговор
    Първо трябва да се обеси прокурора който ги пусна после и Тиа педераси
  • 72 Меркел баба

    2 0 Отговор
    Георги Карчев-Карчо и Петър Попчев-Попчето са известни педерасти сред бургаския крими контингент
  • 73 marquise

    4 0 Отговор
    А за пасивни секс партньори и двамата са много подхоящи. Хубави д..пета имат. Трябва да ги затворят само в компанията на манафи.
    Тази форма на превъзпитание ще бъде много ефективна и обществено полезна
  • 74 Наемника

    8 0 Отговор
    На тея с удоволствие бих им теглил по един куршум в кухите кратуни.

    Коментиран от #78

  • 75 каспар

    6 1 Отговор
    оххххххххххххх отдъхвам си след като прочетох цялата статия, отдъхвам си защото не живея вече в тая скапана проклета държава
  • 76 Селянинът

    0 0 Отговор
    Тиез ахмаци са от мойту сиелу
  • 77 komunista

    3 1 Отговор
    КАТО СЕ СЕТЯ ПО НАШЕ ВРЕМЕ ТАКИВА КОЛКО КЮМУР ИЭКОПААА
  • 78 Дръндьр

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Наемника":

    И аз, батка! Ама ми трябва едно джелезо с трийнати номерца. Нема да имам грам угризения!
  • 79 Te убиват "Законно"

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Gost74":

    АМИ "ТЕ " за друго не стават могат само Да ПИШАТ АКТОВЕ И ФИШОВЕ ТАМ ИМ Е СИЛАТА НОМНИТЕ ЛИ ПЕЛОВСКИ 25 ДУШИ СЕ СКРИХА и не смееха да го Търсят ! СМЕЛИ СЪРЦА
  • 80 Малката Рижа

    3 0 Отговор
    Размерът на бицепса не променя траекторията на куршума.

    Коментиран от #81

  • 81 Големия Сайдер

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Малката Рижа":

    И отверка 10 сантиметра ги праща в отвъдното. Нека се помпят, колкото искат.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Здравей

    2 1 Отговор
    За жалост това е картинката в тази измъчена държава България, в тази държава няма закони всеки си прави каквото иска няма прокуеатура няма съд нямс държава
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 гощо

    0 0 Отговор
    Пинокио и Буратино. Чета все в групичка си ходят,все няколко палячовци пребили един човек?!?! Страшилища са ахахахаха......Някаква гей дружинка се превъзбудила нещо и не е попаднала на правилните хора да ги направят момиченца.
  • 86 Сттаврю

    1 0 Отговор
    ИМАТ ПАРИ ПЛАЩАТ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ИМ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА БОЙ КОЛКО ИСКАШ. БИХ МУ НАПЪЛНИЛ ГЛАВАТА С ОЛОВО С УДОВОЛСТВИЕ. А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ЩЕ КАЖА МАЛ ЕТО ВИ МРЪСНО ПРОДАЖНО ДА ГНИЕТЕ В АДА.