4 Септември, 2018 10:26 11 844 12

Вижте арестуваните с Явор Канибала

  • явор геров - канибала

Арестуваният по време на акция срещу нарко разпространението в Пловдив – Марио Георгиев е тартор на фракцията Lauta Hools, съобщи TrafficNews.bg.

Припомняме ви, че Явор Геров - Канибала, Димитър Арнаудски и Марио Георгиев бяха арестувани на 29 август в Кършияка. Тримата пловдивчани са били обект на наблюдение от няколко седмици, като при проследяването им са използвани СРС- та. Малко преди 20 часа Марио Георгиев е спрян на ул. "Черешово топче".

Минути по-късно на ул. "Стара планина" е спряно таксито , в което пътуват Канибала и Арнаудски. Според криминалистите малко преди това е имало сделка за наркотици. В таксито, на задната седалка, е намерено детско столче, в което е била скрита марихуаната. При слизането от автомобила единият от пътниците изхвърля и пакетче с бяло вещество - най- вероятно амфетамин.

До скоро постът „тартор” бе заеман от Явор. С Марио са се познавали покрай фракцията, която не се слави с добро име сред „черно-белите” фенове. Източници на TrafficNews.bg споделиха, че именно момчетата от Lauta Hools са виновни за скандалите и мелетата по мачовете.

Георгиев няколко пъти е попадал в ареста заедно с други ултраси. Марио живее в „Изгрев”. Не веднъж е ставал клиент на прокуратурата. Една от присъдите му е през 2005 година за футболно хулиганство. Преди години пък е бил задържан с амфетамин.

Във футболните среди се коментира, че тримата арестувани са били „изпети” на полицията с цел завземане на техни територии за разпространение на дрога.

Другият арестуван - Димитър Арнаудски пък е собственик на агенция за недвижими имоти под тепетата. Той е член на фракцията Gott mit uns, симпатизираща на пловдивския тим Локомотив. Той е баща на малко момченце. По думите на наши източници Димитър е с отнета книжка за употреба на дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    50 0 Отговор
    Се патриоти
  • 2 балама

    42 1 Отговор
    Много ни занимавате с тоя бе. Да не го гласите за гл.секретар на МВР. Като за начало. На политическа кариера.
  • 3 Кучето

    44 0 Отговор
    Иначе сложил Българското знаме, вече такива са ни патриотите!
  • 4 Рунтав Гъз

    19 0 Отговор
    Ей тая мания с прякорите е много забавна. Как пък в развитите страни мафиотите са с прости имена, а у нас канибали, глави, джи-та, очи... Един няма да се кръсти Секвоята хахахаххахах
  • 5 попа

    3 7 Отговор
    Браво на Арнауда, оказа се бг патриот. Корените са корени, но най-важното е как се чустваш
  • 6 Ryty

    12 0 Отговор
    Плиткоумни "играчи"
  • 7 sadisty

    24 0 Отговор
    някой дали вярва , че тия подобия на наркобосове са притежавали територия? типични шмaтки жадни за пари, любимите бошони на батковците
  • 8 ТОА

    9 1 Отговор
    тц тц личи им, че имат нещо общо с футбола, ще имаш дете и ще продаваш наркотици.
  • 9 тежко е

    4 0 Отговор
    Нормални хора сложете си вие знамена,че иначе станахме за резил. Скоро и манговците дето висят на гърба ни ще развеят байраци.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Слагам 10 плюса на коментарите на кучето и баламата. ++++++++++
  • 12 гост2

    0 0 Отговор
    Сигурни ли сте,че Димитър има дете