Last news in Fakti

13 Октомври, 2018 13:12 4 742 6

Псувни и счупена ваза излязоха солено на родопчанин

  • златоград-
  • ваза-
  • домашно насилие-
  • семеен скандал

Мъжът от Златоград е нарушил съдебна заповед и ще трябва да заплати 1000 лева

Псувни и счупена ваза излязоха солено на родопчанин - 1
Снимка: Shutterstock

Родопчанин се отърва с глоба от 1000 лева след като наруши съдебна заповед за защита от домашно насилие спрямо съпругата му.

Двамата живеели разделени в Златоград, но без да са прекратили брака си. Поради извършен акт на домашно насилие жената се обърнала за мерки от съда. Магистратите забранили на мъжа ѝ да я приближава на по-малко от 100 метра.

Въпреки това обаче, Б.П. посетил съпругата си на работното ѝ място в местен бар. Там ѝ казал да го почерпи с бира. Притеснявайки се от скандал, жената сервирала питието. Той изпил бирата и си тръгнал, но веднага започнал тормоз по телефона с искане тя да се върне при него. След като молбите не минали, родопчанинът се ядосал, използвайки думите „боклук" и „ще те съсипя".

След приключване на работа родопчанката отишла със своя приятелка в заведение, където отново пристигнал съпругът и сядайки на съседната маса започнал да ѝ държи сметка какво прави по баровете, след което отново си тръгнал. Когато М.П. и дъщеря ѝ решили да влязат в квартирата си, съпругът отново пристигнал и започнал спор защо жилището било сменено от нея. След това влязъл в квартирата и крещейки счупил… ваза. Била извикана полиция, органите на реда прибрали съпруга за 24 часа, а след това той бил глобен и с 1000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чукундур

    11 0 Отговор
    Преди малко минаха цигани с каруци покрай нас,един кон са установили на пътя ,ейтакива работи трябва да пишете да го кажете и довечера по всички новини ааааа това са мн важни проблеми
  • 3 Иван

    6 2 Отговор
    Ама тия 1000 лв. ги прибира съдът. Всичките им неадекватни присъди са такива, глоба, отиваща за съда. По-скоро глобата се дължи, даже не се и събира. И как това ще помогне на майката да се почувстеа по-сигурна?! Отново поредната беззъба, неадекватна присъда. На една приятелка заради това, че бившият й не плаща издръжка на детето, го бяха осъдили на глоба към съда и мъмрене по радиоточката! Можете ли да си представите? Радиоточката, преди две години! Сега пак не плаща естествено, а прокуратурата води разследване вече ОСЕМ месеца.
  • 4 Чукундур

    6 0 Отговор
    Един кон се исра на пътя не установил
  • 5 Ши го е бе

    11 1 Отговор
    Съседката баба Муци не искаше да изпере чорапите на бай Иван. Той я наказа един месец без секс. Бай Стоил пък го отмени още на третия ден...
  • 6 меркел кгб братя

    2 0 Отговор
    Недомъж не има пари на бира.