30 Октомври, 2018 08:24, обновена 30 Октомври, 2018 09:25 5 807 16

Простреляното снощи бебе е починало (СНИМКИ)

  • дете-
  • надежда-
  • убийство-
  • жена

То бе открито с баща си, издирван за убийството на майката

Простреляното снощи бебе е починало (СНИМКИ) - 1

Едногодишното момиченце, което беше застреляно от баща си, е починало тази нощ. Двамата бяха намерени простреляни на бензиностанция край София. Момиченцето и 26-годишният му баща бяха настанени в "Пирогов".

Детето е било в много тежко състояние, несъвместимо с живота и е починало, съобщиха за Bulgaria on air от Спешния център.

Простреляното снощи бебе е починало (СНИМКИ)
Снимка: БТА

Мъжът, който е опитал да се самопростреля, е без непосредствена опасност за живота. Пред болницата има засилено полицейско присъствие.

По-рано стрелецът, който е работил като охранител и е имал законен пистолет, беше обявен за издирване, след като в кв. "Надежда" беше открита убита 23-годишната майка на детето.
Мъжът е убил жената, от която има дете, след това се е качил на колата си с него и е потеглил. Издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който уби и майка му, а след това е направил опит за самоубийство.

Простреляното снощи бебе е починало (СНИМКИ)
Снимка: БТА

Информацията от късно снощи гласи, че двамата са транспортирани в болница в изключително тежко състояние, с рани - несъвместими с живота.
Трагедията започна в квартал "Надежда" с убийството на млада жена. Нейният труп е бил намерен от нейните родители, като сигналът е подаден от родителите й в 18:30 часа вчера. Те дълго време не могли да се свържат с нея и влезли в апартамента с ключар.

Според думите на директора на Столичната полиция Ивайло Иванов двамата са живеели заедно, но наскоро отношенията им приключили. Младият мъж, работил в частна охранителна фирма, притежавал законно оръжие, не е криминално проявен.
Според разследващите най-вероятно зад убийството стои скандал между двамата родители.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недоволен

    41 0 Отговор
    Жалко за детето, какво е виновно че баща му не е добре със главата, да се гръмне само той защо е застрелял детето
  • 2 Анонимос

    25 15 Отговор
    МВР е виновно, като раздават безразборно оръжие на сульо и пульо да изхвърчи шефа на КОС!

    Коментиран от #11

  • 3 ванката

    23 2 Отговор
    тези охранители ще се окажат най-малките души на тая земя всеки коплексар имал пистолет решил да раздава правосъдие без да има представа кое е правосъдно и кое не е оня тъпак от слънчев бряг е същия случай само дето не е имал смелост да се самоубие после мухльото кво като ти кръшка курвата бъди умен бъди мъж и я унижи по най-долния за нея начин и ще си постигнеш вътрешното удовлетворение но защо трябва за отнемаш нечии живот ???

    Коментиран от #6

  • 4 бббббб

    37 0 Отговор
    Сега и тоя ще живее на наш гръб в затвора.Да се върне смъртното наказание.По евтино излиза.
  • 5 Townboy

    22 6 Отговор
    От лични наблюдения знам че притежателите на законно огнестрелно оръжие са предимно психически нестабилни хора. Много от тях работят като охранители срещу минимално възнаграждение и се перчат с оръжието си опитвайки се да прикрият ниското си самочувствие.
  • 6 Софиянеца

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "ванката":

    Ако върнеш лентата ще видиш че последните год. всички битови убийства са извършени със законно притежавани оръжия!
  • 7 Д-р Фройд

    20 7 Отговор
    Психологически е доказано че всеки който иска да притежава огнестрелно оръжие е за да доминира а не за да се самозащитава вкл. и милиционерите постъпват на служба заради правата които им се полагат а не за да защитават закона!

    Коментиран от #9

  • 8 Гении

    10 5 Отговор
    "Несъвместимо с живота!" - това е гениални мисъл, някой велик писач я е написал!
  • 9 гост

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "Д-р Фройд":

    Аз имам законно оръжие. Живея в почти безлюдно село. Пред кой да доминирам освен пред добитъка или пред някой който е дошъл да ме обере или да "доминира" и обере? И аз ли искам да доминирам?
  • 10 гост

    10 0 Отговор
    Трагедия. Млада жена. Невръстно дете. Мъжът и той е млад предполагам. Какво ще да е станало та да доведе тази трагедия? Оръжието си е оръжие, но зад него винаги стои човек. Без този дето го е създал то къс безполезно желязо.
  • 11 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимос":

    Мисли преди да пишеш.

    Коментиран от #15

  • 12 за пореден път

    9 4 Отговор
    Стига глупости, бе хора! Случилото се е чудовищно! Как е възможно малоумник да притежава пистолет, да бъде назначен за охранител и да убие жена и едногодишно бебе, защото не се примирява с факта, че не е желан. Имаме ли криминална полиция, или само разследващи органи, които работят по фалшиви и всякакви сигнали и търсят под воловете телета. Услужливите медии само чакат да стане врява и да пишат как били арестувани хора без доказателства, без решение на съда. Доказването на дадено престъпление предстои, а медиите пищят до небето, от сутрин до вечер ни тормозят с глупости. Накрая виновният е невинен, напрежението е за сметка на хората, от което много ни писна. За да притежава оръжие и да се води охранител всеки един трябва да бъде подложен на психотест. Защото носенето, притежанието на оръжие не е за всеки. Поредното чудовищно престъпление! Убил горката млада жена, убил горкото бебе, а себе си пощадил. Малко затвор и наново психопат на свобода! Това е нашата действителност. Защото ние конвенции не ратифицираме, у нас насилие няма! Ние се страхуваме единствено от "джендъри", от нищо друго!
  • 13 Антон

    16 3 Отговор
    Господ го е наказал, да бъде жив, и всеки ден да изживява спомена как убива детето си, когато афекта отмине и осъзнае деянието си. А цялото деяние е резултат от 30 год. безсмислен преход, евроценности, фалшива демокрация, фалшив ес, мания за пари и вещи, да си го слагаме с всеки когато искаме, да качваме снимки във фейса на порция храна която сме поръчали, снимки пред чужда кола, батки, силикон, фитнес, чалга, татуси, липса на каквито и да е семейни ценности, гордост от простотия, чуждопоклонничество и мания колко хубав е живота на запад, фалшиви медии - с две думи европейска България! И убиеца е продукт на всичко това което описах роден е след падане на комунистическия режим и израсъл в годините когато министъра ни е имал бухалка и охранителна фирма........

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Антон":

    Трябва да бъде умъртвен по особено жесток и нечовешки начин за да не се създава усещане за безнаказаност и създаване на потенциално нови случаи. Разбирасе след абсолютно доказване на вината. Твърдо съм ЗА смъртното наказание в подобни тежки случаи. Респект към закона не може да бъде постигнат с нищо друго. Също така и овъзмездяването на близките и непосилната им болка от подобна огромна загуба е най добро чрез смъртното наказание. И не искам да слушам за хуманност и "евроценности" . Щом има извършено нещо подобно нехуманно и без "евроценности" , значи и наказанието трябва да има поне същата тежест.
  • 15 Анонимос

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Мисли преди да даваш съвет!
  • 16 Няма държава

    1 1 Отговор
    Я вземете го пуснете сега,че няма доказателства или че е болен.