Last news in Fakti

30 Октомври, 2018 12:11 4 149 12

Мъж хвана крадци в дома си с приложение за следене на кучета (ВИДЕО)

  • крадци-
  • приложение-
  • кучета

Опит за грабеж в столичния квартал „Толстой”. Мъж хвана обирджии, докато тършуват в дома му чрез мобилно приложение за следене на кучета.

Петър Демиров попада на кадрите, влизайки в мобилното приложение, което използва всекидневно, за да следи поведението на кучетата си, докато са сами вкъщи. Приложението се активира и записва при всеки шум. Така Петър разбира, че освен четириногите, в дома му има неканени гости, предава bTV.

Двамата търсят нещо конкретно, ровят из шкафовете, матраците, местят мебелите. Като домоуправител, събрал наскоро таксите на входа, мъжът смята, че обирджиите са търсили тези пари. Столични полицаи хванаха крадци точно след домова кражба

„Имам лаптоп, други неща, камери и друга техника, въобще не са пипнати. Според мен някой комшия им е споделил, че държа пари”, смята мъжът.

Полицията установява, че в апартамента не е влизано с взлом. Демиров публикува кадрите във Facebook, където за броени часове с него се свързват и други потърпевши на обирджиите, които ги разпознават.

Двамата са от „Люлин”, Единият е на 40 г., другият на 28. Петър е повикан във Второ районно за разпознаване на извършителите. Оттам обаче все още не казват дали са заловени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    29 0 Отговор
    Той ги е хванал, хората са намерени, но МВР какво прави с тях е въпроса и дали са арестувани? Щом ти помагаш и издирваш извършителите, даваш цялата информация на МВР, а те не предприемат нищо или само за разпит ги викат, или просто си драпат макарите? Какво прави МВР в случая? И за какво ни е МВР в случая, за какво ни е съда и за какво са затворите, ако такива индивиди най-много да получат условна?
  • 2 ss1

    21 1 Отговор
    даваха ги по новините, племеник и чичо с богато криминално досие. Щели да ги пуснат :) welcome to bulgaristan
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 намери ги и им счупи ръцете и капачките

    15 0 Отговор
    Ехх ако имаше и приложение за автоматична стрелба ! Държава няма и да ги намерят до 24 ч пак са навън с амнайстото висящо дело !
  • 5 Чичото и племенника

    17 0 Отговор
    Не сме крадци. Петър ни дължи пари и не иска да ни ги върне. Отидохме с племенника на адреса му да го помолим да ни върне парите. Вратата беше отворена, викахме "Ехоо", никой не се обади. Решихме да влезем и да си потърсим парите.
    пс. такива показания като нищо могат да минат пред справедливия съд. Няма взлом, няма счупени вещи, на видеото не се вижда нещо да изнасят. Ще ги пуснат. Само бой за такива. А кучетата сигурно са били някакви декоративни. Защо не влезнат в някой апартамент с ротвайлер, или немска овчарка?
  • 6 DDDDDDDDD

    6 6 Отговор
    А този пич вика че си е сложил камерата за кучето.Истината е че си снима домашно порно с нея.😂

    Коментиран от #8

  • 7 Въпрос

    6 0 Отговор
    А какво са правили кучетата в това време?! Въртели са опашки?! Смях до сълзи!
  • 8 Pablo

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "DDDDDDDDD":

    Не е за кучетата, те са затворени в другата стая, но камерата ки свърши работата😉
  • 9 един

    7 0 Отговор
    МВР - изключително загадъчна институция. Както всичко в България. В повечето случаи поведението на полицаите е толкова неадекватно, че неволно си задаваш въпроса дали крадците не са техни хора, обучени да крадат, а после да поделят откраднатото с тях. Не зная сега как е, но имаше период в недалечното минало, когато откраднатото никога не се връщаше на потърпевшите. Отговорът - да, открихме ги и толкова. Нищо повече. А крадците са навсякъде, както и убийците, както и всякакви престъпници, оцеляващи на принципа, ние ги хващаме, те ги пускат. БЪЛГАРИЯ ВИКА ЗА ПОМОЩ! Не се справяме, убийци с щедро раздавани пистолети, бащи, убиващи едногодишните си деца, цигани изнасилвачи и садисти! Докога всичко това? В една малка България! Толкова ли е непосилно да се справим?! За какво са тези щедро раздавани непрекъснато увеличаващи се заплати, като освен цинизъм и надменност, нищо друго не получаваме в замяна от страна на полицията? И леки, почти никакви присъди за престъпниците с преждевременно пускане, висящи дела понякога десетина на брой.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Динко

    3 0 Отговор
    Ако ги бях хванал с видео наблюдението в къщи , нямаше да се стигне до МВР.....Лично щях да се погрижа въпросните юнаци да се издирват с "жълта бюлетина" от Интерпол...
  • 12 Крумови закони

    3 0 Отговор
    За мен по ръка,другият път глава