Last news in Fakti

30 Октомври, 2018 15:00 2 349 5

Айтозлия помете кола на "Гранична полиция", има ранен

  • айтозлия-
  • джигит-
  • гранична полиция

Джигитът е карал с гуми, изтъркани почти до джантите, разказват свидетели

Водач на БМВ с изтъркани до джанти гуми, от Айтос, блъсна служебен автомобил на Гранична полиция, рани униформен и по чудо не отнесе още няколко души на автобусна спирка. Екшънът се разигра на бул. „Стефан Стамболов”, съвсем наблизо до автобусната спирка пред Второ РУП-Бургас, на влизане от колелото в посока центъра.

Не е ясно как фучащият с несъобразена скорост айтоски джигит е изтървал волана и е връхлетял върху служебния Ситроен на полицаите – тъмносивият металик. Колата е била спряна, за да извърши смяна на полицаите. При слизането на единия от тях БМВ-то го помело и той има наранявания по главата.

Свидетели казаха пред "Флагман", че пострадалият е откаран в болница, но не бил в тежко състояние.

Започна проверка на документите и за алкохол на виновния за инцидента.Наоколо са се насъбрали хора, които са чакали автобус на спирката. Истинското чудо е, че полицейският Ситроен е попречил БМВ-то да се качи на тротоара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИНА

    4 1 Отговор
    НЕКА МИНЕ ПРЕЗ МАГРЕЛ ООД НА ПЪТ МУ Е ИМА МНОГО ОТЗИВЧИВО МОМЧЕ КАЗВА СЕ "ИВАН" НАЙ ТОЧНИЯ ТЪРГОВЕЦ С НАЙ ДОБРИ ЦЕНИ ЗА ПРИЯТЕЛИ....
  • 2 БЪЛГАРИНА

    3 1 Отговор
    ГР.СОФИЯ бул.БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ 441 УСПЕХ
  • 3 ванката

    7 0 Отговор
    добре че са били полицаи че колко бой щеше да яде насрания дрифтър!!! не е ясно как е изтървал волана ами като се учи да дрифтира в градски условия какво друго да стане
  • 4 нема кинта за гуми

    6 0 Отговор
    Като не може вече с каруци,надбягват се с БМВ-та по терлици.
  • 5 Сочо

    7 0 Отговор
    Там преобладават предимно патладжани!