30 Октомври, 2018 17:11 3 436 9

Проговори таксиджията, возил убиеца от "Надежда"

  • убийство-
  • надежда-
  • жена

Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. "Надежда" до мястото, където уби детето си и направи опит да се самоубие, е бил заставен да го направи с пистолет, опрян в главата. Това разказа самият той пред Нова телевизия. Мъжът уби първо майката на детето, след което избяга с дъщеричката им.

Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че иска да се самоубие. Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои. Детето плачело през цялото време.

Шофьорът разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост.

Таксиметровият шофьор го оставил в Горни Богров и след известно време от свои колеги научил, че се издирва мъж за убийство. След това подал сигнал в полицията и така помогнал да бъде намерен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шерлок Холмс

    16 5 Отговор
    Нещо не се връзва.возил го е под насочено дуло на пистолет и заплахи взел му е телефоните и този не е подал веднага сигнал в СДВР? Бил разбрал от колеги за случая в Кв.,, Надежда"??! Нещо намирисва разказа му!

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тръмп

    14 1 Отговор
    Детето е имало шанс да оцелее,но уродливия бакшиш се оправдава,че ”не можел да се оправя с едно бебе”,не можел да го закара в Полицията щот щял да си загуби надницата и времето!!!!Нека ти лежи на съвстта това невинно бебе,катил гнусен,макар и да не си осъзнал съвестта,ще ти тежи докато дишаш уроде!!!
  • 4 Порно

    14 1 Отговор
    Бакшиша е отказал да спаси детето, на практика той е моралния убиец
  • 5 Съдник

    9 1 Отговор
    Возил го е близо час под дулото на пистолет. Онзи му взел двата телефона и след като го е оставил, тъпия бакшиш не е звъннал в полицията...Нямам думи
  • 6 Азз

    8 0 Отговор
    То му личи на този гнусняга живее за надницата . Можело е да спаси детето урод скапан!!!!!’
  • 7 Guðmundsson

    4 0 Отговор
    Абе такива са хората и труп да види на улицата ще го прескочи без да му мине окото дори.
  • 8 Прост народ слаба държава

    4 2 Отговор
    Каквото и да пишете тука сте смешни Всичките до един българина е голям революционер на думи ама да излезе на улицата и да се опълчи никога така че каквото и да пишете сте гола вода
  • 9 един

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шерлок Холмс":

    Ако работиш като шофьор на такси, ще разбереш човека. Какви ли не хора се качват в таксита. Някои като този са психирали, друи са пияни и не помнят как се казват, трети убиват таксиметрови шофьори и ги обират. Това е доста рискова професия. Не мога да простя на този шофьор, че не е приел да вземе детенцето, да го предаде веднага в полицията и така е щял да спаси живота му. И все си мисля, че животът на невинните деца е най-ценното нещо за една държава. Ненапразно в цивилизацията строго се съблюдават правата на детето и то е под непрекъсната закрила. У нас не е така. Акушерки удрят бебета с шишета по главичките, осакатяват ги за цял живот, правят се на ударени, изкарват се невинни, въпреки неоспорими доказателства. Лекари се държат грубо и неадекватно с родилки, натискат ги по коремите при раждане, убиват децата, а понякога и родилките. И те невинни! И после ревем - геноцид, та геноцид! Сами си го правим този геноцид, от лошотия, от тъпотия, от простащина! Това заслужаваме!