Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 14:48 3 794 11

Убиецът Викторио не помнел нищо от убийствата

  • надежда-
  • убийство-
  • викторио александров-
  • дарина министерска

Това е изключително тежка психопатия

Убиецът Викторио не помнел нищо от убийствата - 1

26-годишният Викторио Александров, който застреля 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, вече е дал обяснения пред разследващите.

Младият мъж заявил, че не помни нищо от двете убийства, но си спомня как се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил в автобуси с него, отбелязва Dir.bg.

Снощи Софийската градска прокуратура повдигна 3 обвинения на Александров. Охранителят е обвинен в умишленото убийство на приятелката си, в умишленото убийство на рождена дъщеря и в принуда на таксиметров шофьор, когото отвлече. Наложен му е 72-часов арест, след което прокуратурата ще поиска от съда налагането на постоянна мярка "задържане под стража".

Междувременно гневни потребители на социалните мрежи нападнаха вербално майката на двойния убиец. Част от тях обвиняват жената, че е родила и отгледала "изрод", а друга част я защитават, заявявайки, че в случая и тя е жертва.

"Как можа да родиш такъв боклук(и не говоря за бебето)?", гласи първият пост на Румен Маринов под публикувана снимка на майката на Викторио с внучката й Никол.

На призивите на други потребители майката на Викторио да бъде оставена "на мира", защото не е виновна, Мария Радкова пък пише:

"Няма да спрем да говорим, и тук и навсякъде. Защото мили хора трябва да се говори, утре може на вас да се случи нещо такова! И не си мислете че изведнъж нещо му е станало на убиеца! Тези неща не стават ей така от нищото. Имало е цял живот индикации за агресия и проблеми с психиката, ценностната система и т.н. Да не се заблуждаваме - родителите (ако са нормални) знаят за това! Но почти никога не взимат мерки!".

До петък прокуратурата ще внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка "задържане под стража" на Александров. Днес пък се очаква да стане ясно дали той ще остане в "Пирогов", където е под денонощна охрана или може да бъде преместен в затворническа болница. Очаква се и психиатричната експертиза, която ще определи дали двойният убиец може да отговаря пред правосъдието у нас.

В интервю за Dir.bg обаче психиатърът и директор на Държавната психиатрична болница "Св.Иван Рилски" в Нови Искър д-р Цветеслава Гълъбова бе категорична, че Викторио Александров не е психично болен.

"Това е изключително тежка психопатия с много тежко неразбиране на човешката природа и нежелание тя да бъде опознавана с абсолютно примитивна емоционалност. Вероятните причини, накарали бащата да посегне на дъщеря си, са "злоба, ярост, ожесточение и желание за мъст" към майката", заяви д-р Гълъбова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адвокат

    11 0 Отговор
    ми много ясно че не помни нищо.изкарвам го луд и бай бай :)
  • 2 неизбежно е

    5 0 Отговор
    Обзалагам се,че в милиСията ще му ''подскажат'' малко и най-вероятно ще му дойде акълът в главата.
  • 3 гост

    4 1 Отговор
    венци, няма защо да ни разказваш какво коментират във фейсбук, ако исках да знам щях да вляза и да прочета сам
  • 4 Гост

    7 1 Отговор
    това е най-класическия номер на света, убиваш един куп народ и след тва се правиш на невменяем.
    Хайде стига глупости, сигурен съм че помни много добре всеки един детайл или поне как пръсва мозъка на едногодишното си дете.
    Да, може би е направил всичко в момент на ярост, гняв и т.н. и кво от тва? Ако това разбираме под невменяем , то тогава почти всеки убиец е невменяем, малко са хората които съвсем осъзнато насочват оръжие и дърпат спусъка ... хладнокръвни убийци май им викаха.
    Другите кви са? луди ли? не са луди, много са си добре. просто момчето е много голям боклук и си заслужава цялото страдание от тук насам което го чака в живота.
  • 5 Голям Слон

    8 0 Отговор
    Мда, със сигурност вече е получил ценни съвети от юрист и сега ще се прави на луд докрай. След съдебния процес отива в лудницата и всички ще плащаме пари, за да го издържаме: ток, вода, парно, лекарства, охрана, медицинска помощ. Накрая и служебно ще го погребем. Класика просто! Всъщност, не съм сигурен вече дали се преструва. Ревнивците убиват жените си. Психопатите затриват и останалите членове от семейството.
  • 6 гост

    11 0 Отговор
    Пуснете го у Бобов дол за седмица .... ще се припомни всичко и ще пропее като птичка.А пък ако пуснете фандък някоя и друга градска на хората вътре ще го научат и да танцува в съда.
    Убийците на дете в затвора ги чака ада.
  • 7 Истината

    6 0 Отговор
    Да разбира се..страх го е да сложи край на живота си не помни нищо ..страхлив комплексари...не ми е приятно че е убил жена си но това че е убил собственото си дете тоя и изрод и трябва само смъртно наказание ..като си чуе присъдата ще реве като малко дете ..каквото и да е станало няма нищо нормално в това да убиеш СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  • 8 живко

    0 3 Отговор
    След 72 часа ше ходи на плаж у дубай муахахахах
  • 9 Avatar

    1 0 Отговор
    Хаиде като е психично нестабилен има идруги виновни .как е получил разрешително за оръжие.да потърсят сметка ина служба кос.но това е българия за 2лева се правят убиици и никои неси плаща
  • 10 Човек

    0 3 Отговор
    От историята е ясно защо сазагивали хората и защо са се водили войни, единствената причина са жените. В този случай Викторио е действал с неговото си правосъдие . Не се ли замисля никой каква е ролята на майката и бащата на убитата жена? Те може да са я подстрекавали за нещо и викторио да се е борел с това? Защото винаги най лесно е да кажем на престъпника престъпник нали? За това което е извършил ще си понесе вина аз не го оправдавам но и със сигурност майката не е по малковиновна.
  • 11 един

    2 0 Отговор
    Юначният циганин Северин се чуди той ли е извършил такива неща с жертвата си. Не помни, сигурно е бил в друго измерение, тук, в това е останало само физическото му туловище. Този и той нищо не помни, само как се возел с горкото дете насам-натам! Нова епидемия се разпространява сред българските престъпници. Пълна амнезия! Стреляш, убиваш, изнасилваш, биеш, влачиш насам-натам жертвите си и нищичко не помниш, ама съвсем нищо! Лудите не ги съдят, напротив, те са под специална закрила. Пускат ги след успешно лечение, за да живеят доволни и щастливи след добре свършената работа, пък и що народ за убиване!