1 Ноември, 2018 12:42 7 107 10

Викторио плашил Дарина, че ще инсценира катастрофа или ще я бутне, докато простира

  • убийство-
  • надежда-
  • викторио

Аудиозаписи доказват заплахите, твърдят близки на жертвата

"Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа или ще я бутне докато простира. Дари се страхуваше за родителите си и затова не подаде жалба до полицията". Това разкри в интервю за "Нова телевизия" във връзка с убийството в столичния ж.к. "Надежда", при което загинаха 23-годишната Дарина Министерска и 1-годишната ѝ дъщеричка, Валерия приятелка и близка на семейство.

Задържан и обвинен за убийствата е Викторио Александров, баща на детето, с когото жертвата живеела на семейни начала допреди дни, когато двамата се разделили.

Лелята на убитата Дарина също проговори за ситуацията преди трагедията.

"Детето си беше стресирано в последно време. Непрестанно плачеше. Викторио не даваше на Дарина да контактува с приятелките си. Тя вече нямаше такива. Където и да излизаха, винаги бяха само с неговите приятели. Вижте даже снимки от тържества. Няма никакви нейни приятелки. Не искаше да я дели с никого. Мислеше, че хората ще се опитат да застанат между тях", разкрива Таня Найденова.

Тя призна, че известно време е спала при Дарина, защото момичето се е страхувало за живота си.

"Родителите ѝ бяха на екскурзия и ние гледахме да не я оставяме сама", заяви Найденова.

"Не е имала против той да вижда детето. Даже искаше да отидат и да се споразумеят и регламентирано да си вижда Никол", добави лелята на Министерска.

"Той не я обичаше, беше някакво чувство за собственост. Не искаше никой да дели детето от него. Родителите каквото и да поискат, няма детето им да бъде живо. Ваня и Жоро искат просто да изпратят детето си спокойно", заяви Валерия.

"Той публикува две жалейки дни преди да ги убие. Те са били за тях, няма друга причина. Всичко е планирано", допълни семейната приятелка.

"Не помня, че ги убих. Не помня да съм се возил в такси.. Това казал двойният убиец Викторио Александров по време на разпита му, твърди "Телеграф", позовавайки се на прокурори и разследващи. 26-годишният охранител дори не трепнал, когато го питали защо е убил жена си и едногодишното си бебе.

"Нямаше никаква емоция, дори не трепна, не се разплака, не съжали за бруталните престъпления", споделиха криминалисти и обвинители, които се шокирали от реакцията му.

От прокуратурата обявиха вчера, че са повдигнали три обвинения на Викторио - за умишлено убийство на Дарина Министерска, за разстрела на малката Никол и в принуда на таксиметров водач, когото отвлече. Наложен му е 72-часов арест.

Викторио бил разпитан в болничната стая. Постоянно казвал, че не знае нищо за касапницата. Единственото, което споделил било, че помни как тичал с бебето си в Северния парк, после се возил на автобуса.

За убийството на бебето Никол се оправдал, че се бил спънал в тъмното и без да иска натиснал спусъка, а куршумът уцелил детенцето. Посочил някакви рейсове, на които се бил возил с детето, но тепърва ще се проверява дали са действителни, или охранителят е излъгал разследващите. "Не помня да съм се возил в такси, не помня никакъв шофьор", казал Александров на въпрос защо е похитил таксиджията.

"Възможно е все още да е в шок и действително да не помни убийствата. За нас обаче по-скоро става въпрос за маска, която е сложил, за да заблуди полицията", коментират криминалисти.

На Викторио е назначена психиатрична експертиза.

Резултатите от тестовете му за алкохол и дрога са отрицателни, което означава, че е убил семейството си в абсолютно трезво състояние и не под въздействието на дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    27 3 Отговор
    Продължава да се рови в тая драма ... анализи някакви се правят .. действията му се обсъждат ... ГЛУПОСТИ .. ИЗЧАТКАЛ Е !!! Някаква логика ли се опитва да намери някой ???? Няма логика !!!! Имал е проблеми , превъртял е .. направил е 1 во тъпотии малки после ... мега тъпотия и тва е ... няма смисъл и няма справедливост за тия неща ... хванат е сигурно ще се самоубие при първа възможност ... оставете близките да скърбят на спокойствие ...
  • 2 бббббб

    24 6 Отговор
    Защо него самоубиха на место.А,сега ще гледаме сеир по крими хрониките докато го оправдаят като луд или щего хрантутим цял живот в затвора.
  • 3 Боже помилвай

    14 4 Отговор
    По цял ден си мисля за тая драма. Превъртял то ясно. Че целият свят се побърка, пак е ясно. Но за туй що стори с детенцето. Ще кажа само: болезнена смърт трябва за него бавна и мачителна. За него и за родителите му, който го отгледаха и възпитаха. За всеки, който малко се опита да застане зад него смърт. Ще слушаме майка му да ни приказва глупости. Той уби най-жестоко внучка ѝ. Всички, които са били покрай него да бъдат набутани в пандиза. А за него и майка му само...
  • 4 123

    9 1 Отговор
    сега ние ще плащаме престоя му в затвора години
    връщане на смъртната присъда но ЕС не би разрешил
  • 5 Varhat

    2 10 Отговор
    Каде са сега рокерите,аре да ва видя сега,нали няма дискреминация.ама това не бяха рокери а на бат бойко силата,той нищо незнае,вода свята да пиеш и не се напиеш.заспали
  • 6 Бай Благой

    12 0 Отговор
    Ако това написаното е вярно....( ако не е журналистическа поокрасена измислица) тая гнида трябва да я обесят публично!!
    Тези охранителчетата се мислят за някакви богопомазани...за голяма работа....направо му теглете куршума на тоя индивид и да се приключва...и да се знае!!
  • 7 Ташко Мъдев

    7 0 Отговор
    Сред охранители и шапкари е пълно с с такива комплексирани идиоти.
  • 8 Дядото

    2 0 Отговор
    Като е превъртял защо не се гръмне той самия или да скочи под влака ами тръгнал да убива жена си и дъщеря си? И сега какво, ще го искарат луд и ще го пуснат да убие още някой?
  • 9 Дядото

    0 1 Отговор
    Като е превъртял защо не се гръмне той самия или да скочи под влака ами тръгнал да убива жена си и дъщеря си? И сега какво, ще го искарат луд и ще го пуснат да убие още някой?

    Коментиран от #10

  • 10 Бабата

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дядото":

    Да ... луд, пък жив ...