Last news in Fakti

3 Ноември, 2018 14:21 11 329 5

Ловеч: Подробности около смъртта на младата французойка

  • ловеч-
  • французойка-
  • обесване

Направена е аутопсия на трупа на 23-годишното момиче

Ловеч: Подробности около смъртта на младата французойка - 1

Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата на областната администрация в Ловеч не е установила следи от насилие или изнасилване, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров. По думите му тя е починала вследствие на обесване. Разследващите продължават да работят и по двете версии - убийство и самоубийство.

Петров допълни, че в началото на следващата седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще установят дали момичето е било употребило наркотици и алкохол.

"Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там", каза още Кирил Петров. Той поясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Mомичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо

    47 3 Отговор
    Та аз разбрах, че от аутопсията се е изяснило, че намереното обесено момиче е починало в следствие на обесване!!!! Това е наистина страшно разкритие! Нещо от сорта на : самурая без меч е като самурая с меч, само че без меч .
  • 2 мъка

    19 3 Отговор
    Да не се окаже някоя разследваща журналистка ?
  • 3 Кълвач

    16 2 Отговор
    Из оня край постоянно се навъртат съмнителни французи! Някои от тях ги бият, а други се бесят, или ги обесват. Следствието ще каже!
  • 4 3333

    21 1 Отговор
    Ако е разследваща журналистка големи обеснения ще паднат.
    Никой не написа една дума за французойката. Студентка ли е? Работеща ли е? На екскурзия ли е? Родители има ли търсят ли я? Няма да се оправим това е.
    Лека и пръст на момичето. Може да е било от добрите.
  • 5 Пешо

    12 3 Отговор
    Ще замажат за пореден път нещата. Тази е надушила на областния управител на Ловеч далаверите, а те са доста и за много пари и тъй като е обществена тайна, че е човек на мутрите е ясно, какво се е случило.