28 Ноември, 2018 00:01 3 567 14

Хванаха жена с детонатори и взривни вещества

  • детонатори-
  • взривни вещества

Забранените компоненти са открити в дома на 77-годишна

77 капсул детонатори и 18 пръчки взривно вещество са открити в дома на 77-годишна жена в село Острица. Това съобщиха от ОДМВР – Смолян.

На 26 ноември 2018 г. в РУ - Чепеларе е получен сигнал от 47-годишен мъж от град Чепеларе затова, че при разчистване на многофамилна триетажна къща в село Острица, общ. Чепеларе, на втори жилищен етаж, собственост на 77-годишна жена с инициали С.М., в дървен сандък са намерени и иззети 78 броя капсул детонатори №8, 18 броя пръчки с неустановено взривно вещество и 5 броя снопчета огнепроводен шнур.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Чепеларе.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    60 1 Отговор
    Браво МВР хвана бабата бомбаджйка на 77г.и взеха на умрелия и мъж армагана който е скатавал от рудника в който е копал кюмур!
  • 2 Усмивката

    39 0 Отговор
    Евала ..Афеерим,Ашколсун,Машшаалаааа....проснахте ли я по лице .Прочетохте ли и присъдата на място на, тази 77 годишна кръстница„,вие сте абсолютен пристъпник.”Сега я задръжте по новият законов ред,приет на първо четене,за арестите.Без право на адвокат,без да осведомите родителите и 48 часа.Нищо че при акцията по задържане сте потрошили двата съседни апартамента попогрешка.Важното е че няма пострадали и жертви....полицаи

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 НКВД

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Усмивката":

    Сигурно са я убвинили че комунистка която е подготвяла преврат! Червена любовница на
    Карлос Чакала.

    Коментиран от #5

  • 5 Усмивката

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "НКВД":

    Плод на шестмесечно следствено оперативни деиствия ,вкл.специални разузнавателни средства ,за наблдения и подслушване А доказателстврният материал,част от които ще бъдат предоставени малко преди изборите догодина,ще бъде огласени на специална пресконференция лично от мин. председателят на БГ Бойко Бориов

    Коментиран от #6

  • 6 НКВД

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Усмивката":

    И ще япратят даже в Гуантанамо щото тука нямат толкова строго пазен затвор! Ще бъде обвинена като съочастница и на Георги Димитров в палежа на Райхстага и за да се сложат на немците ще си извинят от Външно на Германия за Вандер Любе посмъртно ще му пратят орден Стара Планина!!
  • 7 месара

    15 1 Отговор
    ятачка на младежкото бсп е!.... не бе, шегувам се, на нова година е щяла да прави заря :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Разсъждаващ

    2 9 Отговор
    Странни са тези подигравателни коментари. Доста взривно вещество, капсул-детонатори и ОШ. Добре е, че са ги открили. Нека бъде обяснено от къде са, как може такива опасни средства да са без контрол и т.н.
  • 10 НА 100%

    14 0 Отговор
    Бабата се е готвила да празнува 78-я си рожден ден
  • 11 бббббб

    12 0 Отговор
    Хахаха този район по Татово време имаше много работещи миньори . И най-вероятно неин роднина или съпруг е работил в такава мина.От където ги е взел.Едвали бабата знае за тях иначе щеше да ги премести.
  • 12 ахаухаха

    7 0 Отговор
    лелее мишки, добре че не е гръмнала бабата, после цялото село с нови къщи и още 10 млрда изпрани
  • 13 Само смърт

    7 0 Отговор
    Еми по добре си е похарчила парите за експлозиви от колкото да ги хвърли на някой телефонен измамник. Това означава че ако телефонните измамници влезат в апартамента , бабичката веднага ще натисне бутона и Алах Акбар. Апартамента гърми блока пада и край. Това ще шокира целия свят. Новината на годината.
  • 14 Uflaf

    2 0 Отговор
    Това е жената на Дядо Коледа и са и прибрали 18 подаръка за данъчна служба , КАТ-НАП, енерго дето спира тока когато си иска и манипулира дистанционно коефициентите на електромерите , благодарско за 8 лв увеличение на пенсията и 40 лв за Коледа , за внуците децата които са далече и внуци които не си ги виждал изобщо на живо и за ....въобще за ония дето за 4 години вземат толкова колкото би получил работещия 40 години на основна заплата. Познайте кои са . 240 с родата и кръга от назначени богаташи.