Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 11:21 7 453 13

Разбра се кой е служителят на НАП, прибрал в джоба си 15 бона

  • подкуп-
  • служител-
  • нап

Парите са предадени в автомобил, в който е осъществена срещата

"Към настоящият момент няма данни за други прояви на този служител. Това е едно търговско дружество, на което обвиняемият служител на НАП е участвал в ревизиращият екип. Няма доказателства ревизионното производство да е приключило и да са установени данъчни задължения в размер на 800 000 лв. неплатени задължения. На среща с управителя на дружеството обвиняемият е обяснил, че след като са се запознали с дейността на дружеството, са се установили такива несъответствия, за които те биха могли да си затворят очите и да напишат акт в размер на 16-20 хил. лв." Това заяви в ефира на Нова телевизия градският прокурор на София Емилия Русинова.

По думите й към настоящия момент по досъдебното производство няма данни за други прояви на задържания Любомир Савов.

"Този служител работи в отдел "Ревизии". Заедно с него е участвала и още една служителка на НАП, която се води ръководител на ревизията. Парите са предадени в автомобил, в който е осъществена срещата. Арестът е направен няколко минути след получаването на парите", разкри Русинова.

"Всички процесуални действия са извършени по преценка на наблюдаващия прокурор и на разследващия.

Наказанието, което може да получи обвиняемия, е до 10 години лишаване от свобода. Използвани са специални разузнавателни средства от всякакъв вид", добави още градският прокурор на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ventura

    32 6 Отговор
    А имаше ли пранги при ареста, както при Иванчева?
    Или тоя е от нашите?
    Те парите са за партията,
    сещате се за коя.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рто

    15 1 Отговор
    Е като се е разбрало, кой е служителя, ние що не разбрахме?

    Коментиран от #5

  • 5 Гхйкл

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Рто":

    Прочети де
  • 6 Розов

    10 1 Отговор
    Когато са за партията,няма белезници.
  • 7 NAPoff

    15 0 Отговор
    Преди една година пак арестуваха данъчни тогава директорката им каза ,че закрива отдела защото имало корупционен риск и махна 300 човека. Така и наредиха от бизнеса на когото служи . Айде сега да закрие отдел ревизии поне 2000 човека . Че има корупционен риск. И говорителчето да каже нещо умно.
  • 8 Дърт козел

    12 0 Отговор
    Верно бре, къде изчезна говорителчето
    ?...
  • 9 НАП

    13 0 Отговор
    Говорителчето се казва Росен Бъчваров и оригинал е гей.Всички тези подкупи,които се вземат в НАП,една голяма част достигат до висшето ръководство.Това са шефа на "Контрол"Васко Панов,изпълнителния директор Галя Димитрова.зам.директора Пламен Димитров и още около 20 човека ,които вече 30г.са началници в НАП и са се сраснали със системата и с началническите си места
  • 10 НАП

    11 0 Отговор
    Трябва първо от тях да започнат.Тях трябва да закрият ,защото докато са там ,така ще си бъде .Даже тези 45 боно подкуп да нищо ,в сравнение със сумите ,които вземат и достигат до несменяемите началници в НАП и в териториалните дирекции
  • 11 НАП

    12 0 Отговор
    Друга интересна тема са сумите ,които те възстановяват за ДДС и начините за това .Но на това може да Ви отговори само Галя Димитрова -най-корумпираната чиновничка на НАП,но изпълнителен Директор,благодарение на Министъра на финансите.А.......може да попитате и Васил Панов ........ил Пламен Димитров .Те също ще Ви отговорят.....ако искат
  • 12 Гост

    8 0 Отговор
    Всеки път ни искат пари. Обществена тайна е, че пари се искат за да минат проверките. Последния път платихме 3500, които да си раздели екипът. Предния път бяха 15 000. Има и честни хора, но те са малко. Цялата ни държава е корумпирана а ако не плащаш, не можеш да правиш бизнес, да осиновиш дете или да ти направят операция. Можем само да мълчим и да играем "по правилата", за да можем да работим, но печалбата да я делим с такива.
  • 13 ГОСТ 1

    3 1 Отговор
    До плямпалото Ventura.Тоя служител е господин никой а не кмет на Младост.Защо мислиш,че тези пари отиват в ГЕРБ например а не в джоба на задържания,както винаги става.