1 Декември, 2018 16:50 3 298 3

Полицията остави барикадиралия се мъж, бил дрогиран

  • барикадирал се-
  • барикада-
  • надежда-
  • дрогиран

"Съдебна охрана" трябваше да отведе криминално проявения гражданин в затвора

Полицията остави барикадиралия се мъж, бил дрогиран - 1
Снимка: БГНЕС

Психолозите на МВР са убедили 33-годишния мъж от столичния квартал "Надежда" да не посяга на живота си. И в момента той е под влияние на наркотични вещества, когато излезе от това състояние, ще бъде прибран от полицията и отведен да изтърпи влязла в сила присъда, съобщиха от БНР.

Тази сутрин безработният мъж отказал на служители на "Съдебна охрана" да бъде отведен, барикадирал се в жилището си и заплашил, че ще скочи от 12-ия етаж. В момента той е под постоянно наблюдение в дома си, цивилни полицаи са на площадката, няма опасност за живущите в 16-етажния блок.

Преди час от мястото на инцидента се оттеглиха автомобилите на пожарната и спешната помощ, както и униформените служители на реда. Съседи описаха мъжа като агресивен, когато е под влиянието на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вужъст

    30 3 Отговор
    Ми и кафенце да го почерпят сега като се наспи...нямам думи това престъпници, цигани, герберасти с най-големите човешки права на света ?

    Коментиран от #2

  • 2 СссереМ

    5 19 Отговор

    До коментар #1 от "вужъст":

    Ама си кух,чак вдлъбнат.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.