3 Декември, 2018 13:21 6 274 3

Огнена вендета за бивш борец

  • красимир манчоров-манчора-
  • вендета-
  • джип

Запалиха втора кола на Манчора

Джип BMV Х5 беше запален и напълно изпепелен в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Инцидентът е станал на 25-и ноември, но сега чак стана ясно кой е собственик на автомобила. Това Красимир Манчоров-Манчора. Возилото всъщност се води на името на съпругата на Манчора, съобщи БЛИЦ.

Бившият борец, известен в града под тепетата с буйния си нрав, е бил в дома си същата нощ, когато лумнал джипът. Огънят е засегнал и автомобили, паркирани в съседство, както и фасадата на сградата, до която е бил паркинга.

Джипът е залят със запалителна течност и е унищожен заради опит за сплашване или отмъщение. Очевидци разказаха, че Манчора е предлагал на собствениците на опожарените коли да ги компенсира финансово, както и да ремонтира опушените стени на сградата. От огъня имало и няколко счупени прозореца.

Полицията нищи кой е дръзнал да драсне клечката на джипа. В ъндърграунда се говори, че това може да е отмъщение и поръчка на пловдивския наркодилър Стилян Петров-Хофмана, който през лятото беше заловен отново с дрога. Той беше арестуван заедно с баща си Димитър Петров-Големия Хафман с около 20 грама кокаин. Според запознати за ареста е спомогнал Манчора.

През 2014 година бившият борец Манчора отново се прости с лек автомобил БМВ, който беше запален и изпепелен. Тогава инцидентът стана в жк „Тракия“, а пред медиите Манчора заяви, че няма идея кой и защо иска да му навреди, тъй като нямал ревниви гаджета, нито пък борчове или врагове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Густо Майна

    19 0 Отговор
    Тоя боклук го направихте национална "звезда"!
  • 2 Пижо

    9 0 Отговор
    Кой пали коли заради 20гр отрова?Да сме толкова тъпи...не вярвам
  • 3 Бай Благой

    1 0 Отговор
    BMV - Малииии това ще да някой китайски ДжиБ!