5 Декември, 2018 08:02 17 380 13

Убиха българин при сбиване в Мадрид

  • българин-
  • испания-
  • мадрид

Спешният медицински екип пристигнал на място

Убиха българин при сбиване в Мадрид - 1

54-годишен българин бе убит вчера в метростанция Moncloa, съобщи вестникът на българите в Испания "Нова Дума". Според източници от полицията около 15.00 ч. жертвата Валентин С. се излачвал по ескалатора, спорейки с друг мъж. След това двамата започнали да се бият, българинът получил няколко удара и паднал на земята, а предполагаемият извършител избягал. По-късно агентите от отдел „Убийства“ и от „Криминална полиция“ задържали румънски гражданин, заподозрян за смъртта на сънародника ни.

Съобщението, че в метростанцията има мъж в безсъзнание, е подадено следобед. Спешният медицински екип пристигнал на място и започнал да оказва първа помощ на Валентин. При първоначалния преглед не изглеждало да е получил смъртоносен удар. Сърцето му обаче спряло и опитите за реанимация били безуспешни. Впоследствие е установено, че българинът е получил няколко удара по тялото си, които биха могли да провокират смъртта му.

Докато преглеждала охранителните камери на метро Moncloa, полицията установила, че българинът е станал жертва на агресия, и веднага започнала разследване на случая, окачествен като убийство. Малко след това е арестуван и предполагаемият извършител.

Свидетели са потвърдили пред следователите, че двамата мъже – българинът и румънецът, са били обитатели на общински приют.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добра новина

    98 12 Отговор
    един ром по малко, и свободно място за друг български ром в общинския приют на Мадрид, Испанистан е рай за ромовете от цял свят

    Коментиран от #2, #3, #9

  • 2 Бат Саше

    73 6 Отговор

    До коментар #1 от "Добра новина":

    И мен за тия "българи" хич не ме е жал:)
  • 3 Гошо Хубавеца

    87 5 Отговор

    До коментар #1 от "Добра новина":

    C всичко съм съгласен без едно ...Ром е вид алкохолна напитка 😊 другото е просто циганин !!!!
  • 4 Хасанчо

    45 4 Отговор
    И аз не съм съгласен. Циганския рай за циганите е България. В Испания не е слободия като тук и собствените им цигани не позволяват нашите да се ширят как да е . Там те са с Българските си имена и се правят отново на мюсулмани отново само когато им оттърва. Там в определени среди са по-Булгар от Българите и където трябва са по Булгаристан от Българите. Като влезе в Турски магазин е най-големия цирк. Никой нищо не му разбира ни на Българския ,ни на Булгаристанскотурския. А ,Испанския как го праскат ? Също като цигансконемския с хъкането. Само едно е на всякъде -циганин за всички които имат малко акъл.
  • 5 Басри Алиев

    7 7 Отговор
    Ромове от всички страни,съединявайте се....бат Шорош плаща!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 marquise

    6 1 Отговор
    Господин Кънев, убитият в Испания българин в обсега ли е на БХК?
  • 8 Отчаяние

    1 5 Отговор
    Вие само за циганите говорите
    От немотия ептем се побъркахте.
    На зъл народ и Бог не помага
  • 9 К.К.

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Добра новина":

    И един ром в затвора и още едно място свободно.
  • 10 ГРАЖДАНИН

    3 0 Отговор
    То ва ако беше у нас след колко време щеше да е установен извършителя и ще отиде както всички до сега неразкрити поради нейзвестет извършител се прекратява случая .

    Коментиран от #13

  • 11 Тодорчо

    2 1 Отговор
    Само циганите са ви в гъзовете
  • 12 Nina

    0 1 Отговор
    Nepi6e 4e be6e obit ciganen ami balgaren
  • 13 9999

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАЖДАНИН":

    Ако беше станало тука щяха да кажат че се е самоубил.