5 Декември, 2018 12:20 16 585 17

Вижте как се обира кола за минути във Варна (ВИДЕО)

  • обир-
  • кола-
  • варна

Заключвайте колите! Този господин е обиколил всички коли на улицата

Вижте как се обира кола за минути във Варна (ВИДЕО) - 1

Видео от преди няколко дни е запечатало как за минути се обира кола във Варна, видя Varna24.bg. Конкретният случай е до училище "Елин Пелин" във Варна, а потърпевшите предупреждават хората да са нащрек и да не забравят да заключват автомобилите си.

"Заключвайте колите! Този господин е обиколил всички коли на улицата. Ако някой го познава, да си каже, един акумулатор сме назад", пишат хората, станали обект на наглия обир.

"Преди дни от терасата забелязах трима крадци в същия район да тарашат колите наред. Схемата беше същата, само проверяват за отключени коли и вземат каквото намерят плюс акумулаторите и дим да ги няма. Извиках полиция но не успяха да ги хванат на място.", коментира друг свидетел.

Как действат апашите вижте във видеото!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария атанасова-сензацийката

    16 20 Отговор
    Ама оу проста редакторке,колата си беше отворена,какво интересно има да отвориш отворена кола и да тарашиш?Писна ми от тебе маро
  • 2 решението

    33 0 Отговор
    Кирка в главата!
  • 3 qwerty

    29 1 Отговор
    Преди година-2 по същата схема прибраха лаптопа на комшията пред детската градина. Направо не вярвам, че има още хора, които си оставят колата отключена и за минута
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тая тъпа МАРА

    21 5 Отговор
    Маро, каква минута, какви 5 лева. То това си бяха 10 минути. "В
    ижте как" какво да гледам как най-големия мишок тараши за отключени коли. Браво на теб отказа ме да ви чета сайта. С такива жълти заглавия и елементарни статии. Бездарно и измамно. Срам. Не струваш и 5 лева. Потрес. Шит. Пародия. Гнус. Простотия. Лек ден.
  • 6 Българин

    14 6 Отговор
    Не си оставяйте колите и жилищата отключени вече не е комунизъм.
  • 7 Мемфис

    10 17 Отговор
    По времето на комунизма се крадеше повече!
    Просто беше забранено да се информират хората.
    Тодор Живков криеше золумите на сънародниците си!

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Мемфис":

    .... и какво беше това повече, което можеше да ти откраднат по времето на комунизма, когато реално пари имаше и нямаше какво, и откъде да си купиш с тях? Може би асфалта от магистралите? Що така, дори 30 години по-късното тогавашните магистрали са пъти по-качествени и ефтини (с приравнени към настоящето цени) от сегашните? Може би щото се крадеше повече, а? Не знам за краденето, ама явно и лъженето сега е в пъти май?! Достойни "демократични" наследници на комунистическите си родители, в пъти минали "подвизите" им, наглостта и безочието!
  • 9 Подкрепа на другаря

    11 3 Отговор
    Скачайте, обиждайте, викайте,ние които живяхме при ще социализма ще ви кажем кротко:Тогава беше по добре,жалко и за нас още по жалко за младите.
  • 10 Подкрепа на другаря

    12 3 Отговор
    Скачайте, обиждайте, викайте,ние които живяхме при ще социализма ще ви кажем кротко:Тогава беше по добре,жалко и за нас още по жалко за младите.
  • 11 Преминаващ

    6 1 Отговор
    Това е циганската махала - там държавата я няма.
    Освен да ни кара да плащаме за загубите си чрез всичко което ни удържа.
    И това е уникалността на българите, докато в едно семейство едни живеят на разнични обороти, БГ-то има цели прослойки живеещи в различни обществени строеве - от циганите в комунизма, та до "новите" капиталисти. А по средата.... всички останали които ги хрантутят и не гласуват.
    И което е още по-лошо, труда не им дава шанс да си вдигнат глава за да си потърсят правата.

    ... България е страната на съвременните роби.
  • 12 главния секретар на ме ве ре

    6 0 Отговор
    иса полицията кво праи по вьпроса сигурно некьде нуна внякоя патрулка до като доиде новата смяна па после искат високи заплати маи требе да си ги заработят и тогава да претендират а тая камера дето снима нее лисвьрзана с полицията по точно с дежурната стая ще ги смажа до един направо сьм вьзмутен като видях видеоматреала

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай Хой

    1 0 Отговор
    Кой па не си заключва колата 😁😁😁
  • 15 PlimP

    2 0 Отговор
    стигнал съм до извода, че крадците ги е страх от тъмното и скрито местенце, все пак им е ясно, че във всеки един момент може да изядат дървото и даже няма да разберат от къде е дошло,да широчко,светло и да има видимост
  • 16 Цветков

    1 0 Отговор
    Има всякакви хора обгрижени със свойте проблеми и затова всичко е възможно да се случи.
  • 17 ХА ХА

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "главния секретар на ме ве ре":

    Неграмотник научисе да пишеш