Last news in Fakti

6 Декември, 2018 17:41 4 836 15

Хванаха Рацера в крачка

  • рацера-
  • красимир христов

Рацера стана известен в морския град с редица „бомби” по бензиностанции

23-годишният Красимир Христов, известен в целия Бургас с прякора Рацера,отново се появи, с което напомни, че не се е отказал от престъпните си действия. Рацера източил дизеловото гориво на автобус „Мерцедес”, паркиран в с. Драганово, където ходил в продължение на три дни и пълнел по една-две туби, съобщи Флагман.бг от свои източници.

Униформените обаче веднага разчели почерка на кримигероя и той е задържан светкавично. Любителят на високите скорости направил пълни самопризнания, когато бил отведен с белезници в ареста.

Рацера стана известен в морския град с редица „бомби” по бензиностанции. Тогава той буквално подлуди полиция и собственици на бензиностанции, след като пълнеше резервоара до горе и отпрашваше с пълна газ, без да плати сметката.

Престъпленията на Рацера обаче не спират до тук. Той бе арестуван и за това, че отмъквал най-различни авточасти от паркирани без надзор коли.

Бургаският джигит остана без книжка, когато си спретна луда гонка с друг автомобил пред Механото, а случайни свидетели разпространиха видеото от „състезанието”.

В кримидосието на бургазлията има и още едно нарушение. През 2017 година Рацера си помисли, че е част от филма „Бързи и яростни” и влезе в луда надпревата с полицейска патрулка.

Тогава ченгетата се опитали да спрат за проверка лек автомобил „Опел”, движещ се по пътя с. Брястовец-Каблешково. При вида на униформените обаче Рацера вместо да отбие колата и да спре, натисна рязко газта, за да избяга.

В този момент обаче се забил в патрулката, завъртял волана, за да се измъкне от и отпрашил към Каблешково. Малко по-късно бесният шофьор бил арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    46 1 Отговор
    Тъпак.

    Коментиран от #12, #13

  • 2 123

    49 0 Отговор
    Дебилче ,тотална щета от която нищо свесно няма да излезе освен тежест за общество.
  • 3 Голям Слон

    34 1 Отговор
    Да, да бъдеш racer е скъпо удоволствие. Нашите пикльовци с по три лева в джоба са побългарили заниманието и от racer-и стават на "рацери". Не е лесно да си почитател на "Бързи и яростни".
  • 4 Миризлив Пор

    27 0 Отговор
    Ев'лата журналистчетата, пишете и рекламирайте героизма на подобни дебилчета. Разни квартални келешчета сега четат, чешат се по кухите тикви и си викат "малиии той тоз колко поразии е направил и все му се разминава, мен що ме е било шубе да ги правя тез неща, утре и аз мога да го свърша това".
  • 5 huha

    13 1 Отговор
    скорошен некролог е тоА
  • 6 решението

    7 1 Отговор
    Кирка в главата !
  • 7 ЧАПРАЗА

    10 1 Отговор
    КЪВ Е ТОЗИ БАСТУН
  • 8 ванката

    17 2 Отговор
    този има потенциал за депутат от герб
  • 9 Шефа на тухларната

    8 1 Отговор
    С "новината" май правите тоя жълтоуст тъпанар герой. С какво друго може да го похвалите, за да издигнем тоя дрисльо на пиедестал и да бъде "пример" за подрастващите. Той обаче е потенциален герой във фабриката за тухли...
  • 10 Питащ

    2 1 Отговор
    Малко ли му е боя на тоя?
  • 11 Каква драма

    2 1 Отговор
    Абе как така из толкова села един ротвайлер да няма охранен и трениран, да кажем 50 кг?? Ей така да излезе иззад автобуса, докато го точи тоя малкия мишочец. Как ли щеше да бъде "възпят" журналистически? Аз залагам на заглавие " Кървави парчета от дънки и камарка ла*на намерени до автобус в Бургаско" !
  • 12 Мая М

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Веднага пуснете момчето !
  • 13 Мая М

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Веднага пуснете момчето !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Джедай

    0 0 Отговор
    За крадене на гориво ша има ли малус?