21 Февруари, 2019 17:32 8 394 50

Пребиха зверски касоразбивача Муната по време на обир

  • христо христов-муната

В София лекарите установили, че на Муната са му счупени всичките ребра

Един от най-добрите касоразбивачи в България е бил хванат в крачка и пребит жестоко, съобщава BulNews. В нощта на вторник срещу сряда трима души, водени от врачанина Христо Христов-Муната атакували фирмена сграда в село Оходен, където имало каса с пари.

Там обаче ги чакала засада, при която двама от бандитите успели да избягат, но Муната бил заловен. Веднага след това той бил жестоко пребит и изхвърлен край селото, като в полицията не е подаден сигнал за инцидента.

Неговите съучастници го закарали по най-бързия начин в Спешното във Враца, където обстоен преглед показал, че той е в изключително тежко състояние и веднага бил вдигнат с линейка за ВМА. Незабавно е била уведомена и полицията за случая.

В София лекарите установили, че на Муната са му счупени всичките ребра, таз, една ръка и един крак. Пробити са му белият и черен дроб и има множество порезни рани по цялото тяло.

Веднага е започнала битка за спасяването на популярния врачански касоразбивач. По неофициална информация днес Муната е изпаднал в кома и лекарите са предпазливи в прогнозите си за неговото оцеляване.

50-годишният Христо Христов е стар познайник на полицията, тъй като от дълги години се занимава с изпразването на каси. Заради тази своя дейност той е лежал и в затвора, но така и не спря да практикува този занаят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    37 0 Отговор
    Муна
  • 2 Джигит

    102 1 Отговор
    Разбива си каси наред и е пизнайник на полиция, съд, прокуратутура??!!! Сега какво? горкия човечец искаше да си вземе малко пари и те взеха че го набиха!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    87 1 Отговор
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България. Нормална съдебна система плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи като целта е: никой да не си помисли, че може да посегне на ДОЙНАТА КРАВА....

    Коментиран от #12, #50

  • 4 като няма държава

    102 4 Отговор
    Респект ! Дано добарат и другите !
  • 5 толерантен

    74 5 Отговор
    Дано да не умре, че да може да се мъчи дълго. За негово добро, да си осъзнае простотията.
  • 6 Boxer

    67 0 Отговор
    Така е като хората трябва да се справят сами. Ако имаше нормален ред, такива щяха да си свирукат , докато бачкат в някой затвор, а на първите етажи нямаше да има решетки...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ето резултат в борбата с престъпността

    63 0 Отговор
    Мигновен резултат познат е на органите от деветдесетте години и дори лежал в затвора и продължил цяла държава с инструменти : полиция, прокуратура, съд не са се справили толкова години а то какво било нужно. И след този показателен случай питам не е ли време да позволят на хората сами да се пазят явно е пи ефективно и гарантирам, че нещата ще тръгнат на по добро
  • 9 Готин ама не съвсем

    65 0 Отговор
    Малко са го били!
  • 10 Луд

    90 2 Отговор
    Хвала на тези достойни българи който са се справили с него.Сега ще ги осъдят,но са действали по-правилния начин

    Коментиран от #21

  • 11 478

    68 0 Отговор
    Ми каквото е търсил го е намерил. Най после някой бандит да пострада, ама както трябва. Дано провлачат крак, че и останалите Муни да си получат същото наказание, защото от правораздавателната система явно нищо няма да получат. Крайно време е да се приемат закони, които да позволят хората да защитят, както самите себе си, така и своите близки и своята собственост. Ще дойде някакъв сопол да ми разбива и краде имуществото, а аз няма да мога да се защитя. Я да започне масова законна продажба на оръжие и да видим разми Муни, мутри и всякаква гмеж дали така лекомислено ще посягат на хората и тяхната собственост. Като опее попа 10-тина и всеки един от тези ще се замисли дали да се нахвърля да бие и граби.

    Коментиран от #24, #45

  • 12 гост

    43 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Точно! Както политиците си пазят циганите!
  • 13 поспаланко

    33 5 Отговор
    Ама той сигурно е фен на Герб искал е да подкрепи финансово партията
  • 14 Миризлив пор

    52 0 Отговор
    Трудова злополука ще да е. Ако полиция, прокуратура и съд си бяха свършили работата този нямаше да натрупа толкова голямо досие. Пък и нека си кажем истината - колко ли народ е затрил след като му е опразнил касите и са нямали пари за разплащане.
  • 15 Дидо икебаната

    47 0 Отговор
    На муната му разбиха касата
  • 16 Гост като гост

    28 1 Отговор
    Вече приключи с този занаят.
    Дано оцелее и акъла да му дойде след този урок.
    А какво ще работи за напред само той си знае.
  • 17 нервен

    35 0 Отговор
    Много отдавна казах че когато няма адекватност в законодателната, изпълнителната и съдебната власт хората ще почнат да вземат нещата в свои ръце... неизбежно е
  • 18 гост

    31 2 Отговор
    еее ама той искал цял живот между капките, 50 години търтей !
    такъв трябва да оживее и цял живот да се храни с тръба!
  • 19 Соросоид

    33 1 Отговор
    ----- на Муната са му счупени всичките ребра, таз, една ръка и един крак. Пробити са му белият и черен дроб и има множество порезни рани по цялото тяло. ---- Ето това е изключително професионална работа. Вероятно са го вързали с чувал на главата и методично са го налагали с тояги по тялото, като внимават да не го утрепят. Така му трошиш всички възмобни кости, но остава жив. Сега Муната е уреден с едногодишна почивка в болничен курорт със спа процедури в гипсова вана, закачен за катетри. Диетата му ще е подаване на пюренца през тръбичка.
  • 20 Владимир Владимиров от София

    24 1 Отговор
    Хахахаха мухахахаха супер новина.
  • 21 Бат Вал

    24 1 Отговор

    До коментар #10 от "Луд":

    Може и да не ги съдят, защото ако биячите отрекат този тип да е бил там, неговите авери как ще докажат обратното? И на кого ще повярва съдът, на охранителите, които са без досиета, или на крадци с досиета?
  • 22 Бе добре че

    5 27 Отговор
    Биячите не са го убили. Прободна рана в белия и черния дроб. Муна май вече се замисли ако излезе от кома. Защото той май никога няма да излезе от кома. И може да умре. Тогава тези биячи ще го отнесат. Агресия с агресия нищо не решава. Аз ако бях щях да бъда мъдър. Щях да му кажа да спре да краде. Нямаше да го бия. Трябва да сме добри. Кажи му недей кради остави парите на земята. И се предай като мъж. И ако ми се нахвърли мале тогава имам правото да се самозащитавам. И ако го убия в самозащита съдът ще ме вкара в затвора и вие ще ме плюете в форумите. Но е е честно. Трябва в самозащита да излеза невинен. Той пръв ми се нахвърля.

    Коментиран от #27, #43

  • 23 Порно

    28 0 Отговор
    Преди време пак там запалеха крадец в колата му. Изглежда съдията Линч се преместил в Северозапада.
  • 24 Хмммм

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "478":

    Повярвай ми ще провлачат крак още бандити с тази слаба съдебна система. Ще има още много саморазправи. Защо от нашите данъци плащаме на лекари да го спасяват? Явно още по-малко данъци трябва да плащаме

    Коментиран от #25

  • 25 478

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "Хмммм":

    Опасявам се, че ако започнем да плащаме още по-малки данъци то отново те ще бъдат използвани за лечението на такива престъпници и кафяви "сънародници", които не са внесли и една стотинка в републиканския бюджет, а само го точат и няма да има пари за наистина нуждаещи се българи, които чинно са си плащали здравните осигуровки. И в този ред на мисли пак обикновения и нормален българин ще бъде прецакан.
  • 26 ванката

    26 1 Отговор
    браво медал за биачите това се казва правосъдие!!!
  • 27 ЛудЛ

    19 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бе добре че":

    Брат,върви лягай ,че имам чувството ,че ще се самонараниш в тази самозащита.
  • 28 ААА

    9 0 Отговор
    човек намушкан в черният дроб не оцелява . Щяха да са го намерили мъртъв , с коремна кухина пълна с кръв. Жито щяха да варят , не да го лекуват.
  • 29 Роман Дизел

    16 1 Отговор
    Станал е като Худини сега ще може да мине през ключалка.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 При майка ви

    1 15 Отговор
    Да го д.... Всички вие мишки се пазете че и вашите каси ще обере и лев няма да имате
  • 32 Гошо

    25 0 Отговор
    Поклон и наздраве за биячите! Евала юнаци!
  • 33 Евалата

    12 0 Отговор
    Жалко,че другите са избягали и те заслужават същото.
  • 34 Тайс

    9 0 Отговор
    Муната на е го мисля. Дано не умре а само много и дълго да се мъчи. Охранителни те заслужават БРАВО, а не съд.
  • 35 Макаренко

    6 0 Отговор
    Така се прави.
  • 36 някой

    9 0 Отговор
    Какво гордост! Имаме си "вай-добър касоразбивач"! Не знаех, че има такава титла. Останалите касоразбивачи сигурно не са чак толкова добри като Муната, но всички те са на свобода и действат! Страхотно! Откровено казано, ако имах каса за разбиване, щях малко да се разтревожа, но слава Богу, нямам! Както винаги страхотна новина! Както често се повтаряше по едно време, "ако това момче беше в затвора", нямаше да му изпотрошат всичките ребра, едната ръка и единия крак, както и други негови органи щяха да бъдат здрави.
  • 37 Гост

    7 0 Отговор
    Браво на хората, добре са го подредили! Не заслужава обаче да бъде спасяван!
  • 38 Баф

    6 0 Отговор
    Разбили са му касичката.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ШАРКО

    5 0 Отговор
    Малко му е, нека сега неговите хора продължават!!!!!!
  • 41 Антон

    11 0 Отговор
    Респект към извършилите побоя!!!!!!! Шапки долу за тези хора. Дано има повече като тях!
  • 42 ха ха ха

    6 0 Отговор
    Много добре се е получило! Дано не пукяса, че да се радва на по - дълъг живот. А прякорът му е трепач! Муна на гръцки означава п_тка. Смяаааааах! 😊😆😅😂😁😎
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Dedal

    3 0 Отговор
    Дано не пукне за да помни и дава пример.
    И като излезе от болницата, пак до го намерят и да го е*ът тоя път, за де може примера да е и анален
  • 45 333

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "478":

    Браво,много точен коментар.
  • 46 Още нещо

    0 4 Отговор
    Дори и сгрешил (много пъти),да не забравяме че става въпрос за човек.Не е нормално да го пребиват до смърт.(пробит бял дроб).Наказанието трябва да отговаря на престъплението.В крайна сметка той не е убил човек или застрашил живота му.

    Коментиран от #47

  • 47 Миризлив пор

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Още нещо":

    "Опразването на каса" както весело са описали все едно е каса бира, обикновено води до фалит на собственика на касата. Така че е затрил не малко бизнеси, а кога дължиш пари много често идват биячи и ги събират по абсолютно същия начин, така че може и доста хора да е затрил физически докато е харчил техните пари. В такъв случай това е чакало и собственика как да става въпрос за милост?
  • 48 незнайко

    1 0 Отговор
    БРАВО. Частните дружинки за предпазване значи действат !!! Скоро очакваме и ало измамници пребити до смърт !!!
  • 49 1122

    0 0 Отговор
    Ако оцелее и този ще мине на ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА.
  • 50 743

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А БОИКО КОИ ЩЕ ХВАНЕ И ПРЕБИЕ,НО ТОИ КРАДЕ С ЛИС И ХИМИКАЛ.А ВИЕ СЛЕПЦИТЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ КРАДЕ (МИИЛЛИИООННИИИ)ГЛЕДАТЕ ОМРЕЛАТА МУНА😂😂😂😂ДЕТО ОТИШЪЛ ДА ОТКРАДНЕ ДВА ЛЕВА.