Last news in Fakti

9 Септември, 2016 02:45 1 423 0

Светещи барабанисти откриват „Панаир на куклите”

  • барабанисти-
  • светещи-
  • панаир на куклите
Светещи барабанисти откриват „Панаир на куклите” - 1

От 16 до 22 септември 2016 г. София ще бъде домакин на 9-тото издание на Международния фестивал за уличен и куклен театър „Панаир на куклите”, който се организира от Столичен Куклен Театър и Столична община с подкрепата на Министерство на културата, АКТ-УНИМА България и Съюз на артистите в България.

Фестивалът тази година ще бъде открит с уличния спектакъл на невероятните LED барабанисти MOZ DRUMS – Франция, които зрителите ще могат да гледат на 16 септември от 20,00 ч. по маршрут - Градска градина, ул.“Славянска“, Градина „Чайка“, Столичен куклен театър - ул.“Гурко“14.

На улицата MOZ DRUMS са близо до публиката, за едно интерактивно музикално преживяване, което редува оригинални и ефектни ударни ритми и танци, а светещите LED барабанисти преминават през тълпата в облак от дим, който придава магичност на ефектите от цветове, променящи се заедно с движенията на телата им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА