19 Октомври, 2016 14:22 1 664 4

Майкъл Мур удря по Доналд Тръмп

  • майкъл мур-
  • филм-
  • доналд тръмп

Режисьорът с нов филм за магната

Режисьорът Майкъл Мур ще пусне скандален филм за Доналд Тръмп, точно в навечерието на изборите за президент на САЩ, съобщи The Telegraph.

Мур е известен с политическите си филми и своите изключително леви убеждения. Той се е обявявал срещу почти всеки президент или кандидат за президент от Републиканската партия.

Новият документален филм ще носи заглавието „Майкъл Мур в Тръмпланд“. Във вторник филмът беше пуснат за свободни прожекции в Манхатън. Днес ще е официалната му премиера.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муви

    0 0 Отговор
    Със същия успех може да направи подобен филм и за Килъри, ама не го прави, защо ли ми не е трудно да се досетим!
  • 2 Капота

    0 0 Отговор
    Много голяма част от американската "интелигенция"- артисти, музиканти, режисьори, писатели, по време на студената война са работили за правителството, например показвайки араби, комунисти или виетнамци и китайци като лоши и извратени, американските войници като добрите спасители, така децата още от малки са си изградили такива стереотипи, малцина са тези които прозряват американската лъжа като Оливър Стоун например и правят тежки филми за американската действителност, онзи ден наблюдавахме как любимецът на много поколения роберт "тъпака "дениро се държа като долнопробен простак обиждайки злобно в ефир Доналд Тръмп
  • 3 Капота

    0 0 Отговор
    А ако майкъл мур има леви убеждения то би трябвало да прави точно обратното на което прави
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Тръмп поне знае как да прави бизнес, а законите в бизнеса са по-добри и по-безпощадни към грешките отколкото в политиката. Само факта, че Хилъри няма проблем с изневерите на мъжа си е достатъчен факт за нейния характер и безочие. Тръмп е неприятен, но и в доста от думите си е прав, макар и циничен или груб. Защо да не се наричат проблемите с истинските им имена вместо да се покриват и да се разкрасяват докато не стане бедствие?