30 Октомври, 2016 00:00 1 393 0

Заповядайте в имението на Принс (Снимки и Видео)

  • принс-
  • пейсли парк-
  • имение

"Пейсли парк" вече е музей и отвори врати за посетители

Имението на Принс - "Пейсли парк" и намиращото се в пределите му звукозаписно студио отвориха врати като музей, посветен на музикалното му наследство. Лично кметът на Чанхасън в района на Минеаполис обяви 28 октомври за Ден на "Пейсли парк", предаде Си Ен Ен. 

Градският съвет на Чанхасън наскоро одобри отварянето на "Пейсли парк" за посетители. Първоначалната дата за отваряне му беше 6 октомври, но местните власти прецениха, че е нужно повече време за дебати над проекта. 

Иконата на поп музиката се установи в "Пейсли парк" в Чанхасън в района на Минеаполис, Минесота, през 1987 г. Принс почина на 57-годишна възраст на 21 април в имението си. Причината за смъртта му е свръхдоза от силното обезболяващо Фентанил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА