Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 15:13 884 0

Допълнителни билети за концерта „На Вили”

  • концерт-
  • билети-
  • казасян
Допълнителни билети за концерта „На Вили” - 1

На 30 ноември на билетните каси на Националния дворец на културата и в мрежата на Ticketportal ще бъдат пуснати допълнителни билети за концерта „На Вили” на стойност 60 лв.

На първо място това е спектакъл, музикален, но и емоционален, един непрекъснат разговор между баща и дъщеря. Хилда Казасян и Вили Казасян ще са в непрекъснат диалог, посредством мултимедия, която изцяло ще преобърне представата ни за музикален спектакъл.

Ще бъдат изпълнени най-обичаните авторски произведения на Вили Казасян в аранжимент на Христо Йоцов.

В концерта на 8 декември от 20 часа в Зала 1 на НДК ще участват Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов, Бобо Йоцов, Орлин Горанов и още водещи български музиканти, които изписват страниците на семейния албум, оставен ни от Вили Казасян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА