Last news in Fakti

11 Декември, 2016 14:28 3 321 0

Книжки с пожелания за Коледа

  • благотворителност-
  • коледа

Всеки, желаещ да поради книга на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София, може да го направи до 20 декември

Книжки с пожелания за Коледа - 1

Уникалните собственоръчно направени малки книжки с подбрани текстове и рисунки от коледната благотворителна инициатива на Литературен клуб „Перото“ – „Нарисувай/ напиши ми Коледа“ вече са факт.

Първа до тях се докосна певицата Миленита, която прочете някои от коледните пожелания, написани вътре. Тя призова всички желаещи да подкрепят каузата, като закупят някоя от книгите, които се продават в „Перото“.

Книжки с пожелания за Коледа

Вместо нея ще получат като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София. Това, те могат да сторят до 20 декември. Интерес към инициативата прояви и музикантът Калин Вельов, както и много приятели и съмишленици на „Перото“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА