Last news in Fakti

4 Януари, 2017 15:15 3 000 0

Продадоха фалшиви автографи на Бийтълс за 1500 паунда

  • бийтълс-
  • ленън-
  • автографи-
  • търг-
  • вестник

Джон Ленън фалшифицирал подписите на другите от бандата

Продадоха фалшиви автографи на Бийтълс за 1500 паунда - 1
Снимка: shutterstock.com

Интересна случка се разигра на търг във Великобритания. На аукциона бе продаден вестник с автографите на членовете от легендарната банда "Бийтълс". Сумата, за която бе купен вестникът с подписите, бе 1500 паунда.

Любопитното в случая е, че всички автографи са положени на снимката във вестника от страна на Джон Ленън. На фотоса се вижда как Пол МакКартни слага корона на главата на младо момиче, заобиколен от останалите членове на групата. Сцената се разиграла през 1963-та година на карнавал в Чешир.

По-късно фотографът, заснел снимката, изпратил копие от самия вестник на "Бийтълс" с надеждата членовете на групата да се подпишат. Той бил изключително изумен, когато получил вестника с автографите и на четиримата. Оказва се обаче, че Джон Ленън е подписал останалите от "Бийтълс".

Доказателство за това е сравнението на автографите оттогава и на тези от по-зрелите годините на бандата. Въпреки "фалшификацията", вестникът с подписите се продаде за 1500 паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА