17 Януари, 2017 00:15 1 175 1

Руски хакери пуснаха финалния епизод на "Шерлок" предварително

  • шерлок-
  • хакери-
  • руски

Руският "Първи канал" води разследване

Руският „Първи канал“ обяви, че е започнал разследване по изтичането на финалния епизод от сериала „Шерлок“, съобщи ТАСС.

Финалният епизод на 4 сезон от култовата поредица на Би Би Си излезе в ефир през вчерашния ден. Часове по-рано обаче той беше разпространен в интернет от руски хакери.

„Веднага, след като информациите за теча станаха факт, от Първи канал започнахме тесен контакт с Би Би Си. Провеждаме разследване за установяването за източника на данните, които излязоха в интернет. Първоначалните информации сочат хакерство. Ще споделим допълнителна информация след приключване на разследването“, се казва в съобщение от телевизията.

Веднага, след като разбраха за теча, от Би Би Си се обърнаха с молба към всички, вече гледали епизода, да не споделят информация за него, преди той да бъде излъчен по британската телевизия. „Шерлок“ се превърна в най-гледания сериал във Великобритания през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хемороида

    0 0 Отговор
    Забравихте ли гаврите по Олимпиадата в Сочи и Бразилия със Русия? А и с параолимпийците? А Армстронг седем пъти първи във Франция? А? А? А?