Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 04:28 3 126 5

"Металика" искат още песни с Лейди Гага (ВИДЕО)

  • metallica-
  • металика-
  • лейди гага-
  • грами

Барабанистът на "Металика" Ларс Улрих смята, че съвместното им изпълнение с ексцентричната поп звезда Лейди Гага на церемонията за наградите "Грами" е било "твърде добро", за да остане еднократно, съобщи "Контактмюзик".

Ларс не крие, че е впечатлен от начина, по който Лейди Гага е изпълнила парчето "Moth into Flame" заедно с фронтмена Джеймс Хетфийлд на шоуто за най-престижните музикалния отличия. Според Улрих ексцентричната поп звезда трябва да стане почетен член на бандата.

Барабанистът допълва, че се надява невероятното на пръв поглед сътрудничество между Лейди Гага и "Металика" да продължи и занапред.

"Знаех, че ще се сработим, просто нямаше начин нещата да не се получат. По душа Лейди Гага е метъл момиче. Заложено й е в ДНК. Когато прекараш 72 часа с някого и разбереш, че нещата се случват естествено и органично, неминуемо се замисляш за продължение. Не става въпрос на мига да влезем в студио и да записваме песни, а да повторим изживяването. Още не сме обсъдили нищо конкретно, но ако ни се отвори възможност за нещо подобно, защо да не се възползваме от нея?", споделя Улрих за сайта Ей Ви клъб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 1 Отговор
    Не желая момиченца да пеят песни на любимата ми Металика!!!!!
  • 2 Бай Хой

    2 1 Отговор
    Нали каза че ако Тръмп стане президент ще си ходиш в Дания.Ко стане?
  • 3 Kcaniba

    1 0 Отговор
    Леди Гага и тя ли в Дания ще се мести, щото Ларса нали веке е там....
  • 4 Путкин

    0 0 Отговор
    Тая е чисто луда или надрусана, направи шоу, ама по добре да не пее, да си подскача ама да не пее!
  • 5 гощо

    1 0 Отговор
    АААААААААААААААААААААА НЕ!!!